arkadaşlar ilk mesajımı yazarken hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. aranıza az önce katıldım. durumu size kısaca anlatayım. memlekette 10 yaşından beri mobilet, moped, 103,105, kinetic, yamaha xenter scooter derken ilk viteslimi 2012 temmuz ayında mondial mr150 vulture modeli ile almış oldum. nitekim vitesliye başlayacak olan arkadaşlarım için %100 olumlu olacaktır diyebiliyorum. rahatlıkla kullanırsınız, 162 cc bir motor, sizi yormaz, tökezletmez, seridir, güzeldir, ucuz bir motor (2012 modelleri bile 2000 tl civarında), parçası bol, sağlam, ve kullanışlıdır. tavsiye ederim. nitekim bu enduro dediğimiz bir tarzda motor ancak burada forumda yeni başlıyorum ne alayım diyen arkadaşlara 1 yıl süre ile kullanın sonra satın diyebileceğim bir motor. kaplan gibi. üzerinde rahatça ustalaşırsınız.
13 mart 2013 te ben motoru istemeye istemeye sattım

sahibinden.com da dalgasına ilan verdim adam geldi, beğendi, bindi, sürdü, cuk diye 2700 tl ye benden motoru aldı. ama temiz motor olunca, kullanan temiz kullanırsa motor kolayca satılıyor. bunu öğrenmiş oldum... suzuki inazuma alacağım derken fiyatları diğer şartları beni cruiser tercihine itti.
şimdi ise malesef başka ülkeler ilgilenmediği için yine çin malı cruiser motorlara bakmaya başladım. bugün saraçoğlu stadının yanındaki chopper satan mağazada gördüğüm cix çinliler beni yine cezbetmeyi başardı.çünkü 5-6 bin tl gibi bir rakama güzel bir 250 cc binebilmek mümkün.
sizce tüm şartlarımı zorlayıp suzuki inazuma gw250 ye devam mı demeliyim
yoksa ben yolumu çizdim deyip mat görünüm bir 150 yada max 250 cc de mi karar vermeliyim?