Çin malı chopper seçmek

Merhabalar. Motor almayı düşünüyorum ama artık kafayı yemek üzereyim.Bursadayım ve bulamıyorum bütçemin üst limiti 3500 tl. Uzun süredir araştırıyorum önce olabilecek modelleri bir yazayım
Keeway SuperShadow: En çok hoşuma giden motor olup olumsuz pek yorumunu görmedim titreşim deniliyor ama hepsinde var kaliteli bişey almıyoruz sonuçta
Regal Raptor: motor görüntü olarak biraz kaba gibi ve su soğutmalı olması arıza çıkarttığında beni yarıyolda bırakabilir çünkü gökçeada da öğrenciyim ve orda güvenilir tamirci yok. ayrıca 2-4 farklı 250 cc'lik modeli var kafa karıştıran bir durum hangisi iyi hangisi kötü kestiremiyor insan çünkü yorumlar hep genel.
Jinlun JL 250-5: Motor görüntüsü güzel fakat yorumlar çok uçlarda ya çok iyiy ya çok kötü internet sitesini bulamamış olmam titreşim şikayetinin en çok olduğu motor olması ve yedek parça sıkıntısı biraz soğuttu beni
Borelli Ledow: motor güzel hoş ama kullanan yok sanırım araştırdım ve sonuç bulamadım ve duyulmamış olmasıda kötü olabileceğini düşündürdü bana
Titiz olup kafayı yeme noktasına gelmemin sebebi 3 sene boyunca Gökçeada dayım ve gezmeyi seven birisiyim sık sık uzun yol yapacağımı düşünüyorum yarı yolda kalmayı herkes gibi bende istemem. Sizden gelicek farklı modellerede açığım bu ay sonuna kadar artık motorumun üstünde olmayı istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
Not: Başlangıç motorum olacak ve 4-5 saat mesafedeki çevre illerde uygun olabilir.

Çin malı chopper'ların V motor olmayanlarında çok ciddi titreşim var 4-5 saat sürerseniz ayaklarınızdaki kanın plazması ayrışabilir.

F54

bence bisan olabilir v motor olduğundan dolayı titreşim olmaz ve uzun yolda yormaz
başlangıç motoru 250 cc bu tarz motor olur sonuçta o kadar güçlü olmadıkları için sıkıntı olmaz bu tarzmotorlarda sadece bence manevra kabiliyeti düşük ve en büyük eksik bence iç lastikli lastiklerdir

Bisan roadstar ve türevleriyle manevranın kralını yaparsınız.Bu tip motorlar 140 kg olmasının da avantajıyla kalça hareketlerine hemen tepki veriyor.Girmediğim yer kalmıyor şehir içinde...

ots

Bisan roadstar düşünürsen bir arkadaşımda 3500 Km de var uygun fiyata verecek

bpk

Bisan roadstar derim kesinlikle . Çok araştırdım bende senin gibi arıyordum ama bütçede sorun çıktı ondan scooterla yetindik bu sene . Mct'den uzak dur kesinlikle . İğrenç bir kalkış çekiş 0 motor sesi bir kadar kötü . Rahat değil ve 80 civarı acayip bir titreşim var . Belkide benim kullandığım öyleydi ama bence hepsi aynı . İlla çinli almak zorunda da değilsin Macar malı superlight 150 var keeway'in şuan 2012 üretimini kuba yapıyor ve motor çok güzel tam deneme fırsatım olmadı yani yeteri kadar ama alışı , kalkışı gayet güzeldi . Aşırı hız aramıyorum dersen onuda düşünebilirsin . Şuan 4700 lira sıfırı. İkinci ele düşmeye başladı 3800 , 4000 lira civarı bulabilirsin .

Bisan roadstar derim kesinlikle . Çok araştırdım bende senin gibi arıyordum ama bütçede sorun çıktı ondan scooterla yetindik bu sene . Mct'den uzak dur kesinlikle . İğrenç bir kalkış çekiş 0 motor sesi bir kadar kötü . Rahat değil ve 80 civarı acayip bir titreşim var . Belkide benim kullandığım öyleydi ama bence hepsi aynı . İlla çinli almak zorunda da değilsin Macar malı superlight 150 var keeway'in şuan 2012 üretimini kuba yapıyor ve motor çok güzel tam deneme fırsatım olmadı yani yeteri kadar ama alışı , kalkışı gayet güzeldi . Aşırı hız aramıyorum dersen onuda düşünebilirsin . Şuan 4700 lira sıfırı. İkinci ele düşmeye başladı 3800 , 4000 lira civarı bulabilirsin .

Asya parslarda iyi yahu :) görüntüsü yeter 70-80 yapmadığın sürece süper. :mrgreen:

Cruiser hayranlığım Kuba superlight 150 ile başladı bazı olumsuz yorumlar ve 150 cc olmasından ötürü vazgeçtim ama 10 numara tipi var.O paraya sorunsuz motor alamazsın burada çelişki var ,ruiser asla alamazsın.Gidip ybr 125 almadığın sürece sorun yaşarsın.Regale gelince piyasası oturmuş,en kaliteli Çinlidir.2011 modellerinden itibaren blansör vardır titreşim azdır.250 segmentinde klasik 250 lik,özel spyder serisi(rake açısı geniş olan bu tip seri üretim ender motorlardandır sıfır fiyatı 7.750) ve Daytona var.Daytona da özeldir ve biraz daha pahalıdır.Diğer markalardan Keeway cruiser 250 var ama önermiyorlar.Kısacası alabileceğin piyasadaki en iyi 2 motoru sana söylüyorum(250 lik) Regal Raptor Daytona ve Spyder.Bundan başkasını alamazsın.Ama fiyatları 7 küsur.O paraya git ybr al başın ağrımasın düşün ben sıfır Kuba 'dan vazgeçtim olumsuz yorum var diye.Ama illa cruiser alacak olsam Regal tercihimdir.Yorumumu yabana atma tam 1 yıldır gece gündüz motor araştıran biriyim.Diğer Çinlilerden uzak dur.İyiler iyiler ama Çinliye bineceksen en kalitelisine bin bari.Sıfır Regal 125(Çift silindirli) veya 150 tercih edebilirsin tip olarak da 10 numaralar.Sıfır fiyatları 4.500 civarı.

mct den uzak dur
regaller itici geliyor bana
ybr ve cbf kullanan biri olarak
bora diyorum
ybr patentli motor var üzerinde
vibrasyon az..
2. el de kolay satarsın..

Kanuni bora ama cruıser değil :sunny: bisan roadstar öneririm v- motor 250 cc yakıtı uygun ivmelenmesi ve sürati iyi titreşimi sıfırdır :cat:

Kymco venox , Keeway land cruser V2 motor olmaları artı özellik bunlardan birine odaklan yada Bisan , var çok ufak tefek gibi oda

bende senin gibiydim sabahlara kadar araştırıyordum. regal raptor 250 daytona en mantıklısı gelmişti. biraz daha araştırınca kendimi zorlayıp bütçeyi arttırıp hyosung gv 250 almaya karar verdim. seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım. biraz daha nakit ayarlayabilirsen gv 250 al derim. eğer ayarlayamıyorum dersen isteğine göre regal raptor dd 150e-2 olabilir. 250 cc yada üstü istiyorsan regal raptor daytona ve spyder e bakabilirsin. motor özellikleri aynı tek farkı kasa. diğer o modeller de de tek fark gidon. çin istiyorsan regal senin için en iyisi olucaktır.özelliklere ve farklara gelince kısaca şöyle diyebiliriz:

DD250E == Hava soğutmalı..
Maksimum gücü 12.4kw ve 15.8N.m torklu, horiaontal(düz) karbüratörlü, sıkıştırma oranı 9.2:1' dir.. Eni ve boyu: 2215×856×1085 mm

DD 250E-9 == Su soğutmalı (yatay ve çift fanlı).Depodaki benzin kapağı ortadadır..Classic gidonludur.
Maksimum gücü 12.4kw ve 16.5N.m torklu, sabit vakumlu karbüratörlü,
sıkıştırma oranı 10.2:1' dir. Eni ve boyu: 2215×856×1085 mm

DD 250E-9B == Su soğtmalı ( dikey ve tek fanlı).
Ayrıca T gidondur .. km göstergesi depo üstünde ve benzin kapağı sağdadır..
Ön maşa açısı, DD 250E-9'a göre daha fazladır.
Maksimum gücü 14.8kw ve 16.5N.m torklu , CVK vakumlu karbüratörlü,
sıkıştırma oranı 10.2:1' dir.. Eni ve boyu: 2280×900×1080 mm

Al bi regal dd 250 keyfine bak bence.bayadır araştırıorum malzeme kaliteli ve kullanıcılar gayet memnun.ikinci el 4000 tl ye temizini rahat bulursun

Bugün otobüsle giderken 10 numara tipli bir cruiser gördüm.Baktım kocaman Kanuni yazıyor.Motor yüksek ihtimal 0,değilse bile 1 yıllıktır.Ama siteye bakıyorum böyle güzel bir cruiser yok,bilgisi olan var mı?

Kanuni bora ama cruıser değil :sunny: bisan roadstar öneririm v- motor 250 cc yakıtı uygun ivmelenmesi ve sürati iyi titreşimi sıfırdır :cat:

Kanuni bora bu güne kadar kullandığım en titreşimli motor. rolantiden itibaren her devirde şiddetli titreşim var.

Çin malında herkesin dediği gibi V motordan başkası alınmaz. Hatta mecbur değilsen o bile alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar