kaç kişi mobilden bağlanıyor onu da araştıralım lütfen, tek tek tıklayacağız şimdi :/ olmadı![]()
Benim merak ettiğim şey o devir saatle km saat sayacı ortasında yukarıda kalan büyük harflerle yazılı a b c tuşlarının ne işe yaradığıbirde bu motor şehir içinde kaç yakıyor acaba?
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim yalnız son fotoğraf montaj. Şimdiye kadar 120 km üzerine çıkmadım youtube de videolarım var izlemek isterseniz.
arkadaşım merakımı gidermek için bikaç soru sorcam. Cevaplarsan sevinirim. Motorun 14 kusur hp olması lazım galiba. Yanlışsa düzelt.bu motorla uzun yola çıktığınızda, düz yolda tam gaz açtığınızda tek kisi olarak ve sabit olarak kaç km ile yolculuk yapabiliyosunuz? artçılı olarakta yazarsanız sevinirim. 120 den yukarı çıkmadım demişsiniz, gerçekten çıkmıyomu, yoksa sizmi çıkmadınız? Ve 100 km deki yakıt tüketimi nedir? Tek kişi, iki kişi, şehir içi, uzun yol? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
Ortalama km 150 krş yakıyor 120 en son çift kişi gördüğüm hız 22 mayısta 900 kmlik bi yola çıkacağım son hızını deneme fırsatım olur umarım. Ayrıntılı bilgiyi motosiklet modellerinden mondial 150 mc kisminda bulabilirsiniz. Saygılar.