Çılgınlık bu! şaşırmış bunlar

Hollywood'un ünlü yapımlarından Hayalet Sürücü filminden hatırladığımız sahneler bu kez gösteri dünyasında kendini gösterdi.

Filmin baş karakteri olan hayalet sürücü dönüşüm geçirdikten sonra alevler içinde yoluna devam ediyordu. Benzer sahneler bu kez gösteri alanında canlandı.

Üzerlerine benzin döktükten sonra kendilerini ateşe veren motosiklet sürücüleri dakikalarca gösteri alanında alevler arasında dolaşarak seyircileri selamladı.

[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/gosteri-motor65.wmv[/MEDIA]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Akıl karı bişey değil..Artık gösteriden çıkmış... Başka bir alem olmuş... :farao:

süper bişey bu denemek lazım :p
şaka tabi. ya biz benzin parası bulamıyoruz benzin atalım gezelim adamlar har vurup harman savuruyo. madem o kadar cok benzininiz var dağıtın kardeşim insanlık öldümü :cherry:

Super Moderator
Niye bu kadar yadırgadık ki? Her gün her yerde gördüğümüz, seyrettiğimiz görüntüler arkada iki yalım alev olunca mı tehlikeli oldu? Gayet sıradan bir stunt gösterisi, yüzlerce benzer videonun yanında pek güzel bile değil hatta...

Adamlar, bizim memlekette 14000-15000 USD ye satılan motoru orada 6000-7000 USD ye alıyorlar.
Benzin deseniz; galonu 1-1,5 USD
Adamların "Bana yarın ne olacak" korkusu da yok.
Sonuçta, sapıtıp ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
bazen ebay'a giriyorum, motosiklet fiyatlarına bakıyorum, bizdeki fiyatlarla karşılaştırınca kafayı yiyip siteden çıkıyorum:pr:

arkadaslar adamlar showman motor ile ters takla bile atılabiliyor artık yapacak bişi yok insanların ilgisini çekebilirlerse para kazanabilirler
çokta fazla yargısız infaz yapılıyor sonuçta olayı sindirmiş bitirmiş hertürlü önlemi almış kişiler
biliyorsunuz ki Amerikalı 'serbest stil' motosiklet şampiyonu Jeremy Lusk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. oda bir showman
kategorize etmekte fayda görüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar