çıldırıcam bunların yüzünden km sorunu. resimli

Arkadaş sankı sen bu motoru illede almak istiyorsun. Birisi bir şey sorduğunda yok şunu yaparken olmuş yok bunu yaparken su tutarken soyulmuş diye motor satıcısını sankı koruma çabası ıcındesın.

Resımlere bakacak olursak 1.ci resim Zincir Dişli gergisi sonuna dayanmış. 2ncisi sen kimseye kulak asma. bu motor eğer servis bakımlı değil ise alma. git başka motora bak.Ben ilişkilendim senın bu motor işinden. / BAKIMLI 4/4LÜK HONDA 100.000 kmde olsa alınırda satılırda buda dipnot.

Dostum yardım istemişsin ama sadece dişli değişimi ile olmaz bu iş. Genel olarak takım halinde zincir ile değiştirilmesi tavsiye edilir. Ben şahsen dişli değiştirmeye bile üşenen adamdan motosiklet almam. O zincirinde miyadı bitmiştir. İlla cbr almak zorunda hissetme kendini. Tvs bak , cbf bak olmadı hep dilimizde olan ybr bak.:bounce:

Arkadaş sankı sen bu motoru illede almak istiyorsun. Birisi bir şey sorduğunda yok şunu yaparken olmuş yok bunu yaparken su tutarken soyulmuş diye motor satıcısını sankı koruma çabası ıcındesın.

Resımlere bakacak olursak 1.ci resim Zincir Dişli gergisi sonuna dayanmış. 2ncisi sen kimseye kulak asma. bu motor eğer servis bakımlı değil ise alma. git başka motora bak.Ben ilişkilendim senın bu motor işinden. / BAKIMLI 4/4LÜK HONDA 100.000 kmde olsa alınırda satılırda buda dipnot.

abi o dişli gergisinin sona dayanması neyi mana edşyor ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Dostum yardım istemişsin ama sadece dişli değişimi ile olmaz bu iş. Genel olarak takım halinde zincir ile değiştirilmesi tavsiye edilir. Ben şahsen dişli değiştirmeye bile üşenen adamdan motosiklet almam. O zincirinde miyadı bitmiştir. İlla cbr almak zorunda hissetme kendini. Tvs bak , cbf bak olmadı hep dilimizde olan ybr bak.:bounce:

abi dişli gergisi spna dayandıysa nolur :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

abiler dişli gergisinin hali buymuş 5 tl masrafı var diyor eğer 5 tl masrafı yoksada ne kadar komple takım ?

Zincir ömrünü tamamlamış olur. Arkadaş dişliyi kaynatsa da okadar uzamaz yeni zincir. Velhasılı bu motosikletten uzak durmanı tavsiye ederim.

arka ve ön dişli çok yıprandığı için zinciri artık gerdiremiyorsun. O züden Arka veön dişli değişmesi lazım.

37 bindeki bir motor bu hale gelmez dostum. Bunu anla. Hala ısrar etmeyi bırak. Abilerinin sözünü dinle

Zincir ömrünü tamamlamış olur. Arkadaş dişliyi kaynatsa da okadar uzamaz yeni zincir. Velhasılı bu motosikletten uzak durmanı tavsiye ederim.

abi tamam dayıma söyleyip ustaya vs götütütürecğeim fakat bunun öna rkayı değiştirsek olamzmı motoru ucuza getittirdim çunki

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

arka ve ön dişli çok yıprandığı için zinciri artık gerdiremiyorsun. O züden Arka veön dişli değişmesi lazım.

37 bindeki bir motor bu hale gelmez dostum. Bunu anla. Hala ısrar etmeyi bırak. Abilerinin sözünü dinle

o dişliler değişse sorun kaılrımı ustaay götüreceğim ve o dişli fiyatı nedir

37 bin çinliler hariç diğer motorlar için KM değildir.
Hasar kaydı olsa bile motor aksamı zarar görmediyse ve parçalar serviste orijinal değiştiyse sıkıntı olmaz.

Lakin

Şu üstteki (zincir gergi) resim bu motora ait ise bu motor alınmaz, kadrana güvenilmez.

Kac lira vereceksin bu makineye ?

5500 tş vereceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------

37 bin çinliler hariç diğer motorlar için KM değildir.
Hasar kaydı olsa bile motor aksamı zarar görmediyse ve parçalar serviste orijinal değiştiyse sıkıntı olmaz.

Lakin

Şu üstteki (zincir gergi) resim bu motora ait ise bu motor alınmaz, kadrana güvenilmez.

zümer sen beni tanıyor olabilrsin youtubede Genç Motorcu isimli kanalım var herneyse aynen o foto o motorun çocuk diyorki sadece o demir uzun geliyor kısasıyla dğişecek bulamamışlar

Diğer forum üyeleri inatla alma diyor, sen inatla almaya çalışıyorsun. Sabırlılarmış ki 3 sayfa anlatmışlar. Hayrolsun...

Bi söz var ucuz mala para vericek kadar keriz deyilim adam gibi motora adam gibi mevla ver başın ağrımasın

3 kürüş parayla nasıl havalı bir motor alırım derdindesin

Velhasıl aldıktan sonra motorla ilgili şu bu cart curt oldu diye konu açarsan ilk ben ve diyer arkadaşlar sana otomatik makina gibi saydırırız :p

2 el motor alınıcaksan bakım periyodu kitapçığı var hangi km rede yağı suyu ve parçası değişti diye not düşülür yetkili servis tarafından periyoda benim kıçı kırık scootıra bile her bakımını bakım periyot yerine ne yapıldığını yazdırım yetkili servise kaşeletiyorum daha pahalı bir makine tınlanmıyorsa ve hunharca kulanılmış sa bildiğin süpriz yumurta

AEA

Yaz boyu bu renk, 2011 model cbr125r a bindim. Geçen hafta sattım 47 bin kmde 6500 tl'ye, ben 5700 e yaz başında almıştım. Hız olarak düz yolda 132 yi gördüm ben ve çok az daha giderdi sanki, basmadım sonrasına ( kilom 107 ). Eğer bakımları düzgün yapılmışsa gönül rahatlığıyla alınabilecek bir motosiklettir. Herhangi bir sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım.

bu gibi adamları kırmayın üzmeyin adam dürüstçe kullanmış km düşürüp kalpazanlık yapmamış
fiyatıda uygun al gitsin

O motorda sıkıntı olsa bile 100 satıcıdan 1 i söyler daha önce forumda bu konular çok açıldı hatta forumdan biri satıcıya güvenerek motorunu aldı satıcı motorda hiçbir sıkıntı olmadığını söylemiş arkadaş motorla uzun yola çıkmış belli bir km sonra motor yağını kontrol ediyor bir de ne görsün blokta hiç yağ kalmamış hemen tamirciye gitmiş ustanın dediğine göre motor daha önce yağsız kaldığı için yeni motor yapılmış uzun lafın kısası ya motoru tanıdıktan alacaksın ya da sağlam bir ustaya göstereceksin sonradan başın çok ağrır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar