çikmazdayim Sorun Büyük!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçenlerde motoru atmıştım evdekiler geri getirmiş
en son anahtarı kaybetmiştim.
dün kontağı söktüm alarmıda ayak marşı ile çalışıyordu
fakat 3 aydır dvm eden stop edip çalışmaması
beni yarı yolda bırakması
aldığım ertesi gün hava filtresini yerden toplamam
fabrikanın servisin lakayit oluşu
her yoldan gelirken egzozu kaynak ettirip elde getirmem
bana cinnet geçirtti
dün son balta ile daldım
amortisör egzoz vs. dağıttım
şimdi yeni alacağım
büyük bi ihtimal çürüyecek.yatarak..
kolay kazanıyorsun demeyin 3 günde bir uyurum çalışma yüzünden
sorumluluklarım çok..
siz olsanız ne yaparsınız..
bu motora güvenim sıfır
:pr:
yenimi alırsınız
bunu yaptırırmısınız:pr:
bu arada bisan la hesabım bitmedi..
gebzedeki bisan servisi ile
allah razı olsun pendik merkez bisikletten kendi motoru gibi ilgileniyordu
ama balık baştan kokuyor:pr:
ne alayim yardım edin

Musti naaptın yaa:cyclopsan Dostum motosiklet olayı böyle işte.İnadı tutmuş seninkinin.Hemen yılma,göster ona kim patronmuş diye.Ona bir yeni egzos al önce,bi buji belki bir akü falan.Bak nasıl yola gelicek o zaman..Bırakma kendini dostum :cat:

sende her seferinde yolda kal
bedava mersedes verseler almam
trafikten dolayı
dakikalık bazen işlerimiz:pr:

KardeŞ KÖtÜ YapmiŞsin Kirilir Mi KaÇ Paralik Alet Bence Masrafi Gecmİyorsa Yenİsİnİ İyİ Bİ Toplat Ustayada Bİraz Para Ver Yanİ Avantadan

güvenim yokki
her seferinde egzozmu toplayacam ben
bıktım illetten

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bence o motor durdukça başına iş çıkarıcak.hazır balta elindeyken iyice bi dal ona.::evil:: haşamat et at gitsin.hatta götür servisin kapısında yak.::angry2:: hem şov olur,hem belki yenisini verirler.arkandayız unutmaa::haapppy: ::biggrinn :thumleft: :flower: :queen:

Ewt kırmasaydın keşke...Atacaksın bisanın kapısının önüne garantide ise yapacaklar..Olmadı mı?? Doğru tüketici mahkemesine

"musti81" kardeşim, Keskin sirke küpüne zarar! Bidahakine sakin olda toplatılabilicek pozisyonda bırak aleti bari.Hadi geçmiş olsun.

saolun toplatmak sorun değil
pistonuna kadar söker geri toplatırım ama
yolda sorun çıkarıyor sürekli
bu servislerde yağ gibi üste çıkar her zaman
senelerdir bilirim

Evet musti81 kardeş;keskin sirke küpüne zarar verir.Boşver,o kadar sinir yapma yaww.Yani motora baltayla dalacak kadar gözün kararmış,sakin ol biraz,sen paranı yolda mı bulup aldın o motoru.Ayrıca bisan köklü bir firma,bir şekilde hallettirebilirsin diye düşünüyorum.Haaa hiç bvir çare yok o zaman da al birisine sat ya da bedava ver gitsin.O kadar sinir olman senin sağlığın için de hiç hayırlı değil yani.:rendeer:

öfkeyle kalkan zararla oturuyor her zaman,yeni alacam diyorsun yeninin aynı sorunu çıkarmayacağını nerden biliyorsun,bence önce derin bir nefes al soğukkanlı ol ve başka bir tamirciye git silbaştan başla:cat:

hocam bence iyi bir tamirciye götür.. iş görür hale getirsin.. sonrada uygun bir fiyata bırakırsın.. yeni motor tercihinde ise honda ve yamahadan şaşma..

çin mallarının hali ortada.. o kadar diyoruz vermeyin şu motorlara para..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu memleket bu kadar sahipsiz mi yaw?
Bu adam bu motoru aldığından beri derdi bitmedi, neden bürokrasi denilen şey bu kadar ağır ve saçma işliyor. Adam para vermiş ve birşey satın almış, garantisi de var ama sonuca bak. Olmuyorsa yenisini vercekler kardeşim yine olmuyorsa parasını geri vercekler. Papua Yeni Gine de bile bu işler daha iyidir be!!!

Kardeş geçmiş olsun ben seni iyi anlıyorum çünkü servise bir adet Bisan 125 gelmişti adam kafayı yemek üzereydi usta bile arızasını cözemedi motorun en son adam kapagını kapat ver bana motoru dedi ben böyle de giderim dedi. Usta vermedi gidemezssin dedi sonrasında ne oldu bilmiyorum.

seninde hiç derdin bitmio bence alma motor falann var bişeyy
bekle bi kaç ayy :silent: :silent:

Çok üzüldüm. Ben olsam herhalde kurtulurdum bir şekil. Çünkü güvenimi sarsan bir motora binemezdim.

Dostum madem dagittin motoru dogru onu bir kasanin icine koy ve Bisan a geri gonder. Butun yasadiklarini yaz kutuyu noterde muhurlet ve mektubu noterde onaylat. Bisan bu durumda sana mecburen cevap vermek zorunda tuketici haklari boyle calisiyor. Zaten motordan umudu kesmisin gonder baride birak ta onlar biraz kafasi sismis sen yeterine uzulmussun birazda onlar uzulsun. Sen bunu yapmadikca bisan nin ruhu bile duymaz bu olaydan.

musti81 kardeşim keske parçalamasaydın da sağlam bir avukat bulup "ayıplı mal" kapsamında sıfırını çakseydin altına. Motosiklet sevdalısı olupta parası yetmeyen ve galerilerin önünde ciğerci kedisi gibi dolaşan bi'sürü kardeşimiz var. Ver onlardan birine hem camiaya bi'motosikletci kat, hem onu sevindir, hem sen kurtul. Ayrıca hakkını mahkemede ara derim, tüketiciyi koruma dernekleri sana yardımcı olur. Baktın ki yine olmuyor hazır balta elindeyken motosikletin yerine servise dal :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar