Çıkma grenaj honda cbr

Arkadaşlar merhabalar 125 cc honda cbr için grenaj lazım da çıkma olarak nereden temin edebilrim veya orjinal olarak uygun fiyattan alabilecegim bir site var mı parça parça olarak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Çıkma diyorsunda o çıkmaların hepsi öyle düzgün insanlardan temin edilmiyor biliyorsun değilmi!

Çıkma diyorsunda o çıkmaların hepsi öyle düzgün insanlardan temin edilmiyor biliyorsun değilmi!

o yüzden ben de sağlam bir yerden alabilmek adına buradan yazıyorum kardeşim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Yerini de söyle ona göre birşeyler yazalım..

ön taraftaki o ışıgın üstündeki honda yazan yer kardeşim ,deponun yanındaki sağ taraftaki plastik ve sağ öndeki farın olduğu farla beraber o büyük plastik grenaj , bir de o sağ arkadaki 125 r yazan grenaj koltuğun yanındakikardeşim

Bugün çıkma parça sana lazım olduğu için belkide başkasının canı yanacak. Yarin başkasına çıkma parça lazım olduğunda da senin canın yanacak.
Çıkma parça yüzde 90 hırsızlık malıdır. Motorun sahibinden almadığın müddetçe uzak durmanı tavsiye ederim.

Bugün çıkma parça sana lazım olduğu için belkide başkasının canı yanacak. Yarin başkasına çıkma parça lazım olduğunda da senin canın yanacak.
Çıkma parça yüzde 90 hırsızlık malıdır. Motorun sahibinden almadığın müddetçe uzak durmanı tavsiye ederim.

biliyorum hocam diger arkadaşa da dedigim gibi bu konudan dolayı burada konu açtım kimsenin hakkını yemeden belki sahibi vardır satmak isteyen diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar