CıBıR yardım..

arkadaşlar motorum uzun süredir garajda durduğundan bugün çıkarıp bi çalıştırma gereği duydum öncelikle şunu sorucam zincire sprey sıkmama ve yeterince gergin olmasına rağmen şıkır şıkır yağsız kalmış gibi ses çıkıyo ayrıca zincir değişeli 3000 km oldu daha! 2. sorum ise bugün çıktığımda dengesizce arabaların arasında gezen bi salağa çarptım:pr: ne adama nede bana birşey olmadı ama motorun gidonunun sol kolu biraz yamuldu onu nasıl düzelttirebilirm yardım edecek biri var mı acaba?

şimdiden teşekkürler iyi akşamlar...:rendeer:

arkadasım gidonu nekadar düzeltirsen düzelt orjinal gonyesine getiremezsin ancak igreti düzelir işte .zincire gelince arka lastigin gonyesine bak sonra arka dişli ve ön dişli ye bak .

arkadasım gidonu nekadar düzeltirsen düzelt orjinal gonyesine getiremezsin ancak igreti düzelir işte .zincire gelince arka lastigin gonyesine bak sonra arka dişli ve ön dişli ye bak .

abi inanmıycan ama şimdi gittim baktım arka lastikte biraz sağa doğru yamukluk war arkadaşım lastiği değiştirtmişti ondanmış nasılda anlayamadım :pr: uzun süre kullanmadığımdan anlamadım heralde:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu bahsettiğin cıbır profilinde neden yok..

geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun..

Gidonu düzeltmek için elciği ve uca takılan topuzu söküp içine sağlam bir çelik çubukla girip kanırtabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar