Chopper'lerin Kıyaslaması Zealsun,Gomoto,Salcano,Mondial,Monero,Keeway, Ramzey,Jinlun

mka' Alıntı:
epeydir takip ediyorum bu forumu fakat ekleyebileceğim pek bişey olmadığı için izlemeyi tercih ettim, sohbetlerin kalitesi beni mutlu etti,burda hiçbir geyik dönmüyo... bu sevindirici,bana güzel bi sohbeti ve yardımlaşmayı izleme şansı verdiğiniz için teşekkürler..ismim mustafa kemal atalay.ve resim öğretmeniyim.ben geçen yıl ilk motorumu aldım (mondıal 125 mt scooter ),çabuk sıkıldım yakıt haricinde bi şikayetim yoktu.onu sattım ve az yakıyor diye ayrıca 990 ytl fiyatıyla mondıal 100 kh yi havada kaptım.gerçektende yakıtı kokluyor , bu motorla bile 200 - 300 km. lik geziler yapıyorum,yani motorla uzun yol yapma tutkum var.ve uzun çabalar sonunda eşime de bunu sevdirmişken,daha iri bi motor alma fikri bir haftadır kafamda..motorumun titreşiminden ve çekişinden şikayetçiyim. ben antalyanın bir ilçesindeyim, buraya çok çeşit gelmiyor.sözünü ettiğiniz motorların çoğunu bilmiyorum.çapır lara büyük ilgim var.sanırım daha aldığım motorun henüz ikinci taksitini ödemişken bunu da satıcam.60 ytl yakıt tüketiminden sonra 120 - 130 ytl yakan bi motor beni biraz ürkütüyo.bu konuda sizden biraz gaz bekliyorum açıkçası.çapır a binme keyfi yakıt ı unutturuyomu merak ediyorum.
ve alacağım motor yine ucuz bi motor olacak.yani < mct - masai > gibi. ve hatta ikinci el bile olabilir,sonuçta en eskisi 1 yaşında bunların.sizden yakıt konusunda beni rahatlatacak yorumları olursa sevinicem.yolunuz açık olsun.bi söz vardı hoşuma gitti;
biz bu yola kaporta değil baş koyduk.
hoşuma gitmişti,paylaşmak istedim.

bu arada epeydir ziyaret edilmemiş bi sayfa galiba,umarım fazla beklemem

Yakıttan bahsetmek gerekirse, (para konusmak pek anlamlı değil)
Benim 250cc Regal Raptor
ilk 275 km de 4.2 lt/100 km
620 km de 3.2 lt/100km oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FATBOY dan başkasını tanımam

mka

infrared ve göktax , teşekkür ederim bu benim için tatmin edici oldu.ketifli günler .

ozanozan' Alıntı:
Motor hayırlı olsun.Ben landcruiser ı bekliyecem çok hoş motor ya bence zaten ehliyette yok daha sabredecem biraz. Güle güle kullan raptor u

Land Cruiser geldi mi dostum?
Gorebildin mi?

Bu seçimi ben de Hysoung GV 250'den yana yaptım. Ama almak için biraz beklemek gerekecek. Gelecek ilkbahara yollara düşeceğiz inşallah...

Zealsun Nereden bulunur?

Bu Zalsun denen meret izmirde bir yerlerde yok mu hiç?
Nerden buluruz bu aletleri bir görsedik.

Zealsun

Ghaldszar' Alıntı:
Bu Zalsun denen meret izmirde bir yerlerde yok mu hiç?
Nerden buluruz bu aletleri bir görsedik.

vallaha kardeş bende aynı dertten muzdarip im.Zealsun Zs 150-19 modeli anlatılanlara göre benim kafama yattı ama motoru gidip görebileceğim ne bir bayi nede motor sahibi buldum. yani artcı olup 1-2 tur gezebileceğim birini bulamadım. :pr:

ilk motorumu alma planındayım

taksitle 3000 ytl civarında alınabilecek en makul ve mantıklı olan seçim ne olur sizce ?

ben bütün modelleri gördüm ama zealsun'u görmek kısmet olmadı, sanki motoru satmıyorlar adamlar saklıyor. Sonunda keeway aldım, oldukça memnunum. Görülmesi bile mümkün olmayan motorun yedek parçası nasıl temin edilir merak ediyorum. Almadan önce bunu iyi düşünün.

gerçektende doğru bahsi geçen motor piyasada satılmıyor sanki bende hemen hemen tüm çinlileri görmeme rağmen zealsun u göremedim henüz

abi 150-19 kullanıyorum parça sıkıntım yok yedek depoya geçişle ilgili bir problemim vardı musluk istedim fax çekildikten 1 gün sonra geldi ben hala gidip almadım o ayrı mesele yalnız son sevkiyattan sonra bizim model 2 aymı ne gelmeyecekmiş gibi bir şey duydum ilerisini bilemem belki dediğin şekilde parça konusunda sıkıntı çekilebilir yalnız polen motor için genelde bizim taraflarda görüşler olumlu daha önce rus planet leri getiren firma peşin hüküm vermeyin zamana bırakın bence
Carlitoturko hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan

setr74' Alıntı:
abi 150-19 kullanıyorum parça sıkıntım yok yedek depoya geçişle ilgili bir problemim vardı musluk istedim fax çekildikten 1 gün sonra geldi ben hala gidip almadım o ayrı mesele yalnız son sevkiyattan sonra bizim model 2 aymı ne gelmeyecekmiş gibi bir şey duydum ilerisini bilemem belki dediğin şekilde parça konusunda sıkıntı çekilebilir yalnız polen motor için genelde bizim taraflarda görüşler olumlu daha önce rus planet leri getiren firma peşin hüküm vermeyin zamana bırakın bence
Carlitoturko hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan

Tşkkr edrm dostm, umarım bahsettiğim olaylar gerçekleşmez ve motorunu uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya abii sıfır çin malı değilde 2. el japon malı alsanız ne olur vlla hi bu çin mallarını alanlardan çok şikayet duyuyorum kşkii herkez japon malı alsa

birde bunların hızları hakkında bilgi verirmisiniz birde ben yeni merak sardım bu işe acaba bu tip motorlarla uzun yol yapılıyormu yani en fazla kaç saat gidilir bunlar hakkında bilgi werirseniz güzel olur

batigol-7' Alıntı:
ilk motorumu alma planındayım

taksitle 3000 ytl civarında alınabilecek en makul ve mantıklı olan seçim ne olur sizce ?
valla kardeş sen üste biraz daha ver ramzey 250QM al hiç yoktan yedek parça sorunu olmaz:cherry:

batıgol-7 arkadaşım söylediğin motorlar 3.000 YTL değil ki!. Supershadow 4.000 YTL, regal raptor'un ise sitesine ulaşılamıyor. Ama muhtemelen o da 4.000 YTL'nin üzerinde. Selamlar.

batıgol-7 arkadaşım söylediğin motorlar 3.000 YTL değil ki!. Supershadow 4.000 YTL, regal raptor'un ise sitesine ulaşılamıyor. Ama muhtemelen o da 4.000 YTL'nin üzerinde. Selamlar.

peki 4000 ytl verebiliyorum diye düşünelim çünkü 12 vadeli peşin fiyatına taksitle satışlar başlamış nbc motors öyle söyledi en azından

4000 ytl veriyosan ramzey al mı diyosun ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar