- Konu Yazar
mka' Alıntı:epeydir takip ediyorum bu forumu fakat ekleyebileceğim pek bişey olmadığı için izlemeyi tercih ettim, sohbetlerin kalitesi beni mutlu etti,burda hiçbir geyik dönmüyo... bu sevindirici,bana güzel bi sohbeti ve yardımlaşmayı izleme şansı verdiğiniz için teşekkürler..ismim mustafa kemal atalay.ve resim öğretmeniyim.ben geçen yıl ilk motorumu aldım (mondıal 125 mt scooter ),çabuk sıkıldım yakıt haricinde bi şikayetim yoktu.onu sattım ve az yakıyor diye ayrıca 990 ytl fiyatıyla mondıal 100 kh yi havada kaptım.gerçektende yakıtı kokluyor , bu motorla bile 200 - 300 km. lik geziler yapıyorum,yani motorla uzun yol yapma tutkum var.ve uzun çabalar sonunda eşime de bunu sevdirmişken,daha iri bi motor alma fikri bir haftadır kafamda..motorumun titreşiminden ve çekişinden şikayetçiyim. ben antalyanın bir ilçesindeyim, buraya çok çeşit gelmiyor.sözünü ettiğiniz motorların çoğunu bilmiyorum.çapır lara büyük ilgim var.sanırım daha aldığım motorun henüz ikinci taksitini ödemişken bunu da satıcam.60 ytl yakıt tüketiminden sonra 120 - 130 ytl yakan bi motor beni biraz ürkütüyo.bu konuda sizden biraz gaz bekliyorum açıkçası.çapır a binme keyfi yakıt ı unutturuyomu merak ediyorum.
ve alacağım motor yine ucuz bi motor olacak.yani < mct - masai > gibi. ve hatta ikinci el bile olabilir,sonuçta en eskisi 1 yaşında bunların.sizden yakıt konusunda beni rahatlatacak yorumları olursa sevinicem.yolunuz açık olsun.bi söz vardı hoşuma gitti;
biz bu yola kaporta değil baş koyduk.
hoşuma gitmişti,paylaşmak istedim.
bu arada epeydir ziyaret edilmemiş bi sayfa galiba,umarım fazla beklemem
Yakıttan bahsetmek gerekirse, (para konusmak pek anlamlı değil)
Benim 250cc Regal Raptor
ilk 275 km de 4.2 lt/100 km
620 km de 3.2 lt/100km oldu.