mühim değil...
abicim keeway'de problem olmaz... adam şu an kapora yatırıp fiyatı sabitleme şansına sahipsin... ha sonra motor geldiğinde beğenmezsin almazsın o sana kalmış... ama vitrine sunduğu malzemeyi vitrine sunduğu fiyattan satmak zorunda... tüketici hakların var... kendi başıma gelen bir örnek söyleyeyim... bende bu arada araba değiştiriyorum... yeni araç almak için bir Fiat bayiine gittim:
- işte şu şu şu özellikleri olan bir Grande Punto ne kadar dedim
- adam ilk önce bi fiyat çıkardı katalogdan sonra ekledi bu özellikli Grande Punto Henüz üretilmedi Mayıs'ta anca teslim edebiliriz ve fiyat sabtlemesi de yapamıyoruz...
- benim tepem attı... müşteri ilişkileri şikayet hattını aradım, dedim ki siz bu aracı satışa sunmuşunuz... internet sitesinde fiyatlandırmasına kadar her türlü cin con var... ben çıkarttım parayı almak istiyorum kardeşim dediğimde bana araç yok diyosunuz bide fiyat sabitleyemeyiz diyosunuz... o zaman bende haklarımı korurum dedim...
- 24 saat sonra işte şu şu bayiine gidip sözleşme imzalayıp fiyatı sabitleyebilirsiniz dediler... :wiinkk:
Şu anda Masai marka 250 cc motor'da da benzeri bir durum söz konusu... internet'te fiyatı 2950 gözüküyor... bana bir kuruş fazlaya satamazlar... tabi onu almaya karar verirsem