chopper onerisi???

arkadasima choper almaya karar werdik cok fazla butcemiz olmadigi icin cin isi falan bisi dusunuyoruz ama iclerinde iscilik ve kullanim donanimn acisindan en mantikli secim ne olur.

keewey leri begeniyoruz motoskletin yani sira donanimda uzaktan kumanda dahil baya guzel diyolar ama sizinde oneriniz warmi acaba 250 cc falan olmasi tercih sebebi tabi

keewey çin malı degilki kardeş ama kaliteli motor yani çinden iyi bence

biliyorum abi cin mali degil ama cin mali derken fiyat araligini kastetdim benim yanlisim kusura bakma lutfen

keeway'i uzuuun uzun inceledim biraz bilirim. çok yakışıklı bi motor. insanın hemen alası geliyo ama yedek parça ve servis konusunda yakınanlara tanık oldum. Uzun uzun yedek parça bekleme riski var. bir de tam randıman için sıfır da alsanız buji ve tekerleri değiştirmenizi tavsiye ediyorlar. tüm bunlara rağmen (her ne kadar liste fiyatı abartılıp 4000 ytl yapıldıysa da 250cc olanının üstünde fiyat yazıldıysa da) sıfır ikinci eller hala 2500 ytl olduğundan ille de chopper ama param da yok diyenlere tavsiyemdir.

bu arada macar patentli bir marka olup esas olarak avrupada satış yapmaktadır. tabiiiiiiii ki tüm markalar gibi (yamaha olsun honda olsun) çin'de üretilmektedir.

ben bir regal kullanıcısıyım vede memnunum ii bir cruser arama bölümüne tıkla ve sordugun sorunun cevabını kıyaslamalı olarak al bütün chooper ler orada kıyaslanmış amam ben yinede regal derim

DD250E.htm

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar