Chopper ön cam arıyorum iyi

Chopper ön cam arıyorum baglatı elemanları krom iyi bir şey arıyorum arkadaşlar

Hangi chopper'a cam arıyorsun ? TT custom chopperamı ? yoksa cruisera mı ?model belirtirsen yardımcı olabilirim.

bu cam olayının aparatları çok önemli saglam nikelajı uzun ömürlü olursa bende talibim arkadaşlar mutlaka bu siperliklerin nerde satıldıgından haberdar olam vardır

sirkeci taraflarında oldugunu duymuştum,
motorcularda değil ama imalat yerının orada oldugunu duymuştum bir ara arkadaşan,
görürsem tam adres öğrenmeye çalışırım...

bende böyle bi siperlik arıyorum umarım temin edebileceğimiz bi yer buluruz

Elımde su an ıcın yok ama ıstersenız 2/3 gune getırtırım tum cruıser motorlara uyuyor.Aparatlarıyla bırlıkte.35 lira fıyatı.Isteyen olursa 0535 976 08 78 haberleşelım...

arkadaşlar şu camların ve aparatların fotolarını koyarsanız çok makbule geçer hem görerek fiyat vermiş olursunuz

arkadaşım zaten bizim sorunumuz aparatlarınla cam var piyasada ama güzel nikelajlı saglam bir aparat lazım ekten püften aparatlar 80 km sonra tireyip ses yapıyor insanın siniri bozuluyor zamanla

Aparatların baglantı yerlerınde lastıkler var ses yapmaması ıcın ama şuda bır gercek sattıgım camların menseide çin ama kalıtelı ıstıyorum dersen ondanda var ama fıyatı bayag bır pahalı yazmasam daha ıyı ne ses yapar ne gevseme paraya gore mal anlayacagın...

Sizi telefon ile aradım dün. Ancak akşam evden resimlere baktığımda, bırak motora takmayı, alıp kenarda bile tutmam dedim kendi kendime.

Siz yazın diğerlerinin fiyatlarını mümkünse, hatta resimlerinide koyun çünkü piyasayı araştırıyorum fiyatlarını biliyoıruz az veya çok bir değerlendirme yapalım kendi kesemizce ve imkanımızca. Fiyatlarını yazın, resimlerini koyun rica ediyorum.

Saygılar.

Kappa marka cam fotosunu asagıya koydum 250 TL ve Fotosu su an ıcın elımde yok ama GİVİ marka on cam fıyatı 375 TL ama regal raptor veya keway marka bır motor ıcın o fıyatı vermek gereksız.Çin malı bır motoru satarken ustunde Kappa veya Givi cam olması bısey kazandırmaz.Çin malı motorlara yukardakı camları satıyorum.Yukardakı fotolarda cam renklı gozukuyor ama normal beyaz camdır katalogtaki fotosu baskıda renklı yapılmıs ondan dolayı koyu renkte...

Evet, Bu tür kappa ve givi cam için sirkeciden de aynı fiyatı aldım. Bir cazibesi kalmadı. Sanırım camı ve aparatları kendim yapacağım. Bağlanntı parçalarını zaten uzun zamandır işyerimin atölyesinde yavaş yavaş yapımını tamamladım sayılır. İş sadece bir tabelacıdan google dan ve ebaydan buldupum cam ebatlarına göre plexi kestirip pürmüz ile yavaş yavaş bükmeye kaldı. Bana başarabilmem için şans dileyin. Sanırım birkaç deneme yapacağım. :queen:

Kappa marka cam fotosunu asagıya koydum 250 TL ve Fotosu su an ıcın elımde yok ama GİVİ marka on cam fıyatı 375 TL ama regal raptor veya keway marka bır motor ıcın o fıyatı vermek gereksız.Çin malı bır motoru satarken ustunde Kappa veya Givi cam olması bısey kazandırmaz.Çin malı motorlara yukardakı camları satıyorum.Yukardakı fotolarda cam renklı gozukuyor ama normal beyaz camdır katalogtaki fotosu baskıda renklı yapılmıs ondan dolayı koyu renkte...

arkadaşım bırakta biz karar verelim o parayı verip vermemeye

Kardeşim bence elin yatkınsa kendin yap. Pleksiglass kestir kafana göre, sadece bağlantı braketlerini al ve montajla. En sağlamı.

ZIPPIRMAN shadow'una yapmıştı, 10 numara olmuş. ZIPPIRMAN'in eski başlıklarında ara, fikir sahibi yapacaktır seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar