Chopper meraklisi Scooter'cilar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nedense bazi scooter suruculeri, sanki chopper suruyormus gibi oturuyorlar ayak uclari disari ve yukari bakacak sekilde. Halbuki ne kadar tehlikeli bir pozisyon bu scooter'larda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
iide niye bi chopper almazlarki o zaman

Nedense bazi scooter suruculeri, sanki chopper suruyormus gibi oturuyorlar ayak uclari disari ve yukari bakacak sekilde. Halbuki ne kadar tehlikeli bir pozisyon bu scooter'larda.

abi sana katılıyorum hele bu lokanta motoru sürenler sivri burun kundura ayakkabı güyünüp uçlarını sinyal gibi yandan çıkartıyolar bu görmemişlik bence artistlik yapmaya çalışıyolar :queen: :queen: :queen: :queen:

Feet forward (ayaklar onde) oturus sekline uyuyor cunku scooterlar tipki chopper ve cruiserlar gibi.

Ayak koyma yerlerinin tasarimi dolayisiyla tabanlarinizin illa da yere paralel olmasina gerek yok bir cok scooter modelinde.

Zat 150'de bende ayaklarimi uzatiyorum ve bence kontrolu kolaylasiyor scooterin, her ne kadar sivri uclu ayakkabi giymesem de :p

hehe başlık süper yaw :D

abi o küçücük scooterlarla 50 km yapıolar sanki görsen hayabusa sürüyolar gibi böyle eğiliyolar filan...

tehlikeli olmadığı sürece herkes istediği tarzda kullanır bence.
saygılar,

benim zatta zaten kullanırken chopperci gibi oturmak gerekıyor....
onun için gorunce lutfen bılmeden heh scooterı kullanısa bak demeyın ayrıca dıreksıyonda genıstır bıraz.........
dun tekırdag gezisi donusu(29 nısan marmara mt bulusması) paralı yolda uzun duz bı yokus var orda ustune yatınca(camın arkasına yanı) 110dan 120 ye cıktı hızım bunuda belırtmek gerekır.............

scooteri limuzin gibi kullananlarda cabası :flower:

ozy

:mrgreen: bi kaçkere gördüm genelde zat 150 tarzı scooter cılar öyle sürüyo :) bide maxi scoter gibi ya kasıla kasıla :)) keyif işte :p

MADDI DURUMDAN DEGIL CUNKI ZAT ASYA VS YE 3-3,8 VEREN RAHAT RAHAT BIR CHOOPER ALABILIR AMA HAVA FELAN DEGIL BEN GECEN ARKADASIN MONDIAL 150 HS SINI KULLANDIM GERCEKTENDE KALKTIKTAN SONRA AYAGIMI ONE DOGRU UZATIP DENEDIM BAYA AYAK RAHAT EDIYOR KONTROL KOLAYLASIYOR AMA NEDE OLSA SCOTER YA HAFIF ZIPLAMAYA GELMIYOR KERATALAR:queen: CHOOPER IN YERINI HICBIR SEKILDE TUTAMAZ:cat:

Bende öyle kullanıyorum, öyle kullanmaya mecbur bırakıyor çünkü, hakimiyet açısından :) Vitesli bir motor kullanırken de zorlanıyorum, scooter çok rahat..
Chopper olayına gelince, endurocuyum, öyle kalacağım...:cherry: :cherry:
Onur gibi pastane motorcusu olmayacağım...:mrgreen:

dalyanoner
babaçi
cengizim
talkie
ogulcan
sporcu_32

Hiçte cooper'a merakım yok..
Tam aksine hiç hoşuma gitmiyor.
Ama ayaklarımıda öne dayayarak gidiyorum.
Çokta rahat oluyor.Çünkü tabana koyunca bi çukurda selenin ucuna kayıveriyorsun.Sandalyede oturur gibi oluyo.Her aletin bi sürüşü var.Herkez kendi sürüyor motoru.:cat:

Son düzenleme:
Evet yaa, bir de hesap mı vereceğiz kardeşim, istediğim gibi sürerim, motor benim değil mi :mrgreen: :mrgreen:

ben bazen yatakta yatar gıbı sururorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar