Öncelikle boyunuz kilonuz , cruiser düşünüyorsanız görünüşe de önem veriyorsunuz demektir. Çanta sizin için önemli midir? tkm elbiseyle motora binilmiyor malesef. kalıp mı ararsınız görünüş mü? kaslı bir makinedir hayal olan ama ilk başta sadece hayaldir!
hyosung gv çin malı değil sıfır düşünmediğinize göre diğerlerinden herşeyiyle ayırt edilebilecek bir güney kore malı bakıyorsunuz.yedek parça bunlarda standarttır.(sıkıntı olmaz) bulunduğunuz yer neresi bilmem ama eliniz anahtar tutuyosa bir yıldan sonra hiçbir ustaya gitmenizi
de önermem kendiniz yapın. sipop vs karb ayarları hariç bir ara ona da gider eliniz..fiyatının karşılığını veren bir makinedir forumda satacak arkadaşlarımız da var yardımcı oluruz .. bknz : bülent78
Ama tekrar hatırlatıyorum boyunuz kilonuz : gv250 de oturuş yere yakındır. cc sine göre yeterli bir makinedir hatta çanta belki biraz kustom la kendine gelebilecek bir alet ama ilk deneyiminiz olacak ne kadar uğraşabilirsiniz !!! yakıt ş.içi 3-4 lt civarı yakar.
regal dde9 cruiser bir makinedir oturuşu gv ye göre yüksek orjinal çantalrıyla yeterli bir kalıpdadır . türkiyede forumları ve grupları vardır regal olarak yedek parça sıkıntısı yada (keyif alacam zorlamıyacam diyorsunuz) baş ağrıtma durumu yoktur. çok yaşlı almanızı da önermem.
Çin de AR-ge si olan tek fabrika regal dir. kendi fabrikasında kendi adına üretilir. çakma malzemelere benzemez. üzerindeyken zaten hissedersiniz. çin deki hiçbir fabrikanın tasarımı özgün değildir. Ama regal in tasarımlarını özellikle diğer modellerde spyder bobber gibi görürsünüz
johny pag tasarlar yani bir ara harleye çizim yapan ünlü kardeşimiz

en son geçen sene çıkacak bir v twin i vardı sanırım.( hatırladıkça gv nin avantajı ilerde anlayacaksınız ki v twin görünüş bile başkadır.!! custom e müsatittir ) dde9 uygun olan modelidir karıştırmayın.
regal dd9b - e9 a göre rake açısı daha uzundur t gidona sahiptir daha havalıdır 10 e(spyder) den bir önce çıkanı zor bulunanıdır. üzerlerinde çantasını üzerinde bulmanız zorlaşır. daha spor durur. fiyatı gv ye yakındır.
spyder e10 modeli fabrika üretim tek choper makinedir rake açısı en uzun olanıdır sadece üzerinde bulunan higway havk ayak pag leri 400 dolar civarındadır.. mod a uygun gv den biraz pahalıdır. düz yol motorudur

kul.klavuzunda yazar

çok zevkli bir makinedir.
250 lik eski bulabilirseniz temiz bir japonla başlamanız ilerisini düşündüğünüz de sizi çok farklı bir noktaya getireceğine eminim. şekli vs önemli olmadan.
Yüksek cc bir makine : ne deneyiminiz için ne de bütçeniz için uygun değil. biz chopper cı kardeşler chopper düşünen arkadaşlara ASLAAA sokak motoru ÖNERMEYİZ

(Korayyyy ahh Korayy)
boyunuz 170 in üstünde değil kilonuz 90 ı aşmıyorsa gv için kendinizi zorlamanızı öneririrm. biraz daha bu sınır dışındaysa e9 spor seviyor bu stndartların dışındaysanız da kesinlikle 9b
Bu adım sizin için önemli bir adım olacak sizi tanımam ama biri motor üstündeyken ne hisseder iyi bilirim..motor sadece bir taşıt değil zevk , yaşama biçimidir.. Şimdi şöyle çevrenize bir bakın alıcı gözüyle bikaç sene sonra çok şey değişmiş olacak
Hörmetlerrr.... Kolaylıklarrrrr ..