Chooper'cılara Güzel Bir Tasarım

gg20.jpg

bence çok süper ve farklı bazen tvde amerikada yapılan özel yapımları gösteriyorlar ama onlar bu motor kader çekici değil sanki her detay için ayrı çaba göstermiş

batucan' Alıntı:
belki çok detay var
Çok detay oldugu kesin.. Hatta aşırı derecede uğraşılmış bir motor gibi geliyor bana.
Zaten chopperların özelliğidir.. Onları fabrika değil kişi kendisi yapar.. Haliyle uğraşmak zorunda.. Ama kimi çok kimi az uğraşır.. Ama uğraşırda :p

oooooo bu ne yaw muhteşem olmuş kim yaptıysa mükemmel yapmış. honda teşekkürler..

Discovery'de dün akşam Saat 23:30 damıydı neydi işte kendileri Crusier motor yapmışlardı Süper olmuştu discovery de araada sırada yakalıorum guzel şeyler yapıorlar......

Ayrıca Bu motoru kullanan arkadaş ilk hız tümseğinden sonra bi fotograf daha yollasın heheheh :cherry: :cat: /tasarım güzel/

yuhh bu ne yaw bunun gidon nası dönecek eşek gibim ne le öle
bence bu rahat sürülmez :mrgreen:

uçhmuşhhh bunu yapan ......ne dikkat çeker bu yauuu.....

-bu ne yauuu
-bu iki silindirli cokobraper.... :king:

Adamlar aşmış be abi süper birşey olmuş bence, + harika...

Bir şey benim dikkatimi çekti..
Motosiklette kablo veya motor oldugunu azıcık ıspatlayan bir şey gördünüz mü? :p

evet var önden fren teli gidiyor. diğerleride tahminimce siyah boruların içinden gidiodur

evet bende discovery channel da sürekli izliyorum bu programı gerekten çok muhteşem motorlar yapıyorlar.

Ya ne hız tümseği ya adamlarda öyle şeyler yokki. Hız tümseği türk işi. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar