Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harley teknik olarak cok iyi degil diye duyuyorum hep, anladigim kadariyla suzuki intruder cok daha üstün (örnek olarak). ancak alet "cult" olmus ve o yüzden tartismasiz chopper'lerin allahi.
kardeşim sorunsuz bineceğim diyorsan gv250 hyosung tek geçilecek motordur bence..bbrr oku 650 dragla karşılaştırmış ve bu beyler uzun zamandır motor kullanan arkadaşlar..ben aldım çokta memnunum iyikide almışım..
Selamlar arkadaşLar bn tipik bir racing hastasıyım ama ailemin istegi üzerine choppers aldım.Evet istemeyerek aldım ama daha sonra motor zevkinin aslında bu makinalarla çıkacaqının farkına vardım.Şuan bir Yamaha DragStar 650 kullanıcısıyım.Ve de çok memnunum makinemden bende para sıkıntısı olmassa harley derdim kesinlikle tarz bir motor de ona gelene kdr ne tarz motorlarda var.Görüşmek üzre aman lastiklerinize taş deymesin
Şuan piyada 600cc üstü, en uygun fiyatlı chooper Hyosung GV650.Bütçemi göz önünde bulundurduğum zaman sanırım bu makineyi alırdım.Görüntüsüde çok estetik ve sport :cat:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keeway sl 150 kullanıyorum uzerinde bi kaç değişiklik yaptım zevkle biniyorum madi ve manevi olarak rahatladığımda istersem biraz daha değiştirim daa iyi bir motoru kaldıracak butçeye erişincede başka bir chopper tabi ...