benim bi tanıdıkta var 2012 modeli lpg de 12 lt yakıyor cok yakıyor diyor dızelı nedir bilemem
evet kore de üretiliyor acentede söylediler, motoru da opel dediler, camaro ve corvette amerikadan geliyormuş audinin bile çinde toplandığı videosunu izlemiştim yani uzak doğunun elinin değmediği marka kalmadı gibi birşey ama audi standartlarına göre üretiliyor, chevrolet de kendi standartlarına göre üretiliyordur herhalde , illaki chewrolet alacam diye bir durum yok sıfır fiyatı biraz düşük geldi bir nabız yoklayım dedim ağzı yanan veya çok memnun olan var mı diyeKardeş chevrolet dediğin arabada artık kora malı bilgin olsun. Çoğu parçası hyundai
benim için yol tutuşu ve sağlamlığı önemli evet japonlarda fazla konfor yok diye biliyorum ama sağlam, avrupalılar konforlu ve nazik ,zaten kore hyundai falan hiç düşünmüyorum açıkçası tamirci yüzü görmek istemiyorum artık, sağlam arabayı bozarlar kendilerine bağımlı yaparlar kanser olmuş ama çaresi var abi derler iki ayda bi tamirciyi ziyaret edersin vel hasıl kelam ciğeri yürüyeni sağlam bi araba almayı düşünüyorum yok efendim elektrikli ayna ,yağmur sensörü , far sensörü olmuş olmamış benim için o kadarda önemli değil