zip tie ve elektrik bandı motorcunun can dostudur her zaman lazım ... zamanında zip tie ile araba egzosu tuturmuşuluğum vardır hahahaha![]()
böyle duct tape ile pompei şehrini bile tamir ederiz ortak , sadece yeterince olsun elimizdeAmerikalılar zip-tie ve (elektrik bandı değil ama) duct-tape ile medeniyet inşa ediyor
duct-tape de alemiyon bant, hadi türkçesini ben yazayım bu sefer.
gidilir ama sis farı ve tur camı tak konfor ve güvenlik için önemli, hemşeriyiz bu aradaMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Öncelikle Selamünaleyküm ve motorun var Arora CG 180 cc fabrika çıkışlı bu Motor ile Giresun'dan İstanbul'a gitsem ne gibi sıkıntılar yaşarım veya gidebilir miyim yolda Beni bırakır mı diye korkuyorum siz değerli üyeler bilginize ihtiyacım var saygılar
Merhaba buna sevindimgidilir ama sis farı ve tur camı tak konfor ve güvenlik için önemli, hemşeriyiz bu arada
Evet yol uzun ve şartlar ne olursa olsun ben yine de karasız kaldımBen artvinden istanbula ns200 ile gelmiştim. Yol bitmiyor![]()
1 kilometre daha gidemediniz mi?Hava soğutmalı 150cc 12hp Bajaj v15 ile bu rota yapıldıysa CG ile de yapılabilir.
![]()
aynen katılıyorum youtube'ta ikiteke adında ki bir kanal vardı ybr 125 ile istanbuldan japonya'ya gitti, sonrada güney amerika'yı çin malı 125cc yeson marka bir motosiklet ile baştan sona tüm kıtayı gezmişti.Hava soğutmalı 150cc 12hp Bajaj v15 ile bu rota yapıldıysa CG ile de yapılabilir.
![]()
Özetle,Ee Doğru söylüyorsunuz ama 2020'de benim bir motorum daha vardı Bu ikinci motorun motor tecrübem var o yüzden biraz kendime güveniyorum yalnız dediğiniz gibi uzun yola Tabii ki çıkmadım
Hocam aslında daha fazlası oldu da haritada böyle çıkıyor1 kilometre daha gidemediniz mi?![]()