Cg motosiklet le Giresun dan İstanbul gitmek istemiyorum sıkıntı olur mu 180 cc motor

Motosikleti
Ns200 15"
Eski bir Cg kullanıcısı olarak kendinize yapacağınız en büyük işkence olabilir :), selesi maalesef Cg modellerinin çok rahatsız ve 50-60 kilometreden kalça sızlaması başlayacaktır. 100-200 kilometrelik bir yol olsa amenna ama bahsettiğimiz yol çok uzak.

Motosikleti
Drit L 125
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Öncelikle Selamünaleyküm ve motorun var Arora CG 180 cc fabrika çıkışlı bu Motor ile Giresun'dan İstanbul'a gitsem ne gibi sıkıntılar yaşarım veya gidebilir miyim yolda Beni bırakır mı diye korkuyorum siz değerli üyeler bilginize ihtiyacım var saygılar
gidilir ama sis farı ve tur camı tak konfor ve güvenlik için önemli, hemşeriyiz bu arada

Motosikleti
D400
hocam 1000 km neredeyse; yolda bırakma işi şans işi. kimi insan güven vermeyen motorlarla sorunsuz onbinlerce km yapıyor.

ancak tek defada gitmeye calışmayın helak olursunuz yorgunluktan =)

O motosiklet her türlü gider. Burada önemli olan senin gidip gidemeyeceğin.

Bence paralı yollara girmedikten sonra sorun yok. Paralı yollarda kendini herkes hız sınırı olmayan pistte sanıyor.

Ben artçımla 125 cc ile Nordkapp a gittim.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Hava soğutmalı 150cc 12hp Bajaj v15 ile bu rota yapıldıysa CG ile de yapılabilir.

3600.jpg

Motosikleti
R25, CRF250L
Ekipmanını giy ve yola çık, neyi bekliyorsun ki 😁 sabırla gidersen ve keyif alırsan her yere gidilir. Öncesinde motosikletin vidalarını sık güzelce bir elden geçir, yağını, zincirini vs kontrol et, hayırlı yolculuklar dilerim 🤗

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Ee Doğru söylüyorsunuz ama 2020'de benim bir motorum daha vardı Bu ikinci motorun motor tecrübem var o yüzden biraz kendime güveniyorum yalnız dediğiniz gibi uzun yola Tabii ki çıkmadım
Özetle,

180 cc bir motor ile "eğer seyahate çıkmadıysan" uzun yol yapılmaz. Maksat gezginlikse olur, 3 günde gelirsin.
Bi defa rüzgara dayanamazsın
Arkana bakmaktan önüne bakamazsın, ki uzun yol tercübem yok diyorsun.
Min 950-1100 km yol yapacaksın. Hiç durmadan 100 le gelsen 10 saaat motor kullanman gerekir ki muhtelemen motorun üzerinde 20 saat geçireceksin.

Sen önce o motorla dilersen bi İstanbul - Gebze-Kocaeli falan yap ondan sonra bir daha düşün.
Uzun yolda en önemli şey tecrübe/kondisyon ve sağlam bir sinir sistemidir bana göre, diğerleri bir şekilde hallolur.

Motosikleti
Hero Dash125
Gidilir. Otomobille bile dokuz on saat sürebilecek bir yolculuk bu. Bahar ayında, günlük 200 km gezgin mantığıyla gidilir. Başka türlüsüne "eziyet" tarifi bile çok iyimser kalır bence...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar