Cg motorlar ? Cg ciler gelin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motorlar ile 200 km yapiyorlar ? Bu lastikler 200 km suratte nasil dayaniyor ? Bu silindir piston bu devirde nasil calisiyor ? Isinma artinca motor nasil dayaniyor

Uzun suredir dusunuyorum bilgili arkadaslar bizi aydinlatabilir

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Bende RozerE var, nami diğer yeni kasa XCG. 100cc ama 150cc ile ayni şanzıman ölçülerine sahip vede diğer cgler ile. Ben benim motorda 5.vites 140 gördüm maksimum ofa baya yokuş asagiydi ve artık motorun çevirecegi devir yoktu 11bin devirdeydi kadran. O halde giderken 0 güven veriyor motor. Sallanıyor yalpaliyor. Açıkçası bende merak ediyorum bu adamlar 200 nasıl yapıyor. Evet dişli falan değiştiriyor olabilirler piston takim taklavat oynamislardir da nasıl yaşıyor olum bunlar.

Bende RozerE var, nami diğer yeni kasa XCG. 100cc ama 150cc ile ayni şanzıman ölçülerine sahip vede diğer cgler ile. Ben benim motorda 5.vites 140 gördüm maksimum ofa baya yokuş asagiydi ve artık motorun çevirecegi devir yoktu 11bin devirdeydi kadran. O halde giderken 0 güven veriyor motor. Sallanıyor yalpaliyor. Açıkçası bende merak ediyorum bu adamlar 200 nasıl yapıyor. Evet dişli falan değiştiriyor olabilirler piston takim taklavat oynamislardir da nasıl yaşıyor olum bunlar.

Bilgi mahiyetinde söylüyorum,stok haliyle 140 görsen de inanma!

Streç film ile

Benim cg motor 160 yapıyor ama hızdan değil Titreşimden dolayı gelip gidiyor 100 den 160 arası :)

Motorum ikiyüz cege..
Alt makina girtlak kelle..
Yarım gazda akıl alirim o derece..
Bir,iki,üç,dayarım ibreyi ikiyüze...

Dayıoğlu ile çıktım yola...
Kovalamacın tadı bir başka..
Ustam,kıllı rüstem aga...
Uğraşma benle bas git yoluna...

Egzozum tarih yazar bu alemde..
Ne zeikson nede ar bir hikaye..
Varsa getirin haşiki karşima..
Kes tatavayı ver kontrayı yanımda..