- Konu Yazar
Gectigimiz haftasonu uzun yol yapıp motoru test ettim, daha once dedigim gibi ruzgardan cok etkilenmesinin sebebi sanırım depo bos gezmemmiş :queen: 8 9 kilo ne farkettirecek derseniz cok farkettiriyo o kafa sallamalar ruzgarda savrulmalar birazdaha aza indi depo dolu olunca 150-150 toplam 300km yaptım hicte yormadı beni daha onceki enduro motoruma gore otobanda yokus asagı 138km gordum ama nasıl gordum patlıcak gibi oluyor zaten bu şaşeye 200cc fazla ustunede zorlamamak lazım 110 120 cok rahat seyir edebiliyorsunuz uzun sureli boyle 130 140 yapmaya calısır zorlarsanız makinayı elinize alırsınız tahminimce oyuzden sakin sakin gidildigi surece bi sorun olucagını sanmıyorum, yola cıkmadan once 10 40 castrol yag koydum standarttan biraz daha kalın hic bir sekilde ısınma problemi yasamadım vida kapak olaylarına gelince.. standart çin malı sorunları diyorum.. tabiki gevşicek bi yerleri dusucek kopucak verdigimiz para belli oyuzden haftada 1 yada 10 gunde bir yıkarken heryerini sıkıyorum bende nolur nolmaz diye ama sanırım birşey yapmazsam benimde yan kapaklarım uçabilir. On amortisorlerimden fazla bi beklentim yok zaten ama cukurları fazla hissettiriyor cok yumsak viraj falan yapamıyorum sanırım ön takımı komple degistiricem ilerde..