CF Moto CFMOTO MT 800 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mv agusta turismo veloce
ikinci el dert degilse ve yedek parca konusunda arastirip uygun bulunursa, harika bir motor bu
cf, kove, voge gibi markalar ile yanyana siralamak bile "bence" hata olur
yanyana sıralamamızın sebebi, temiz 2. ellerinin çinlilerin sıfırıyla görece aynı fiyatlara satılıyor olması. yoksa japonlarla da yan yana yazılmaz

Motosikleti
Köfte rotasında o Tourismo Veloce hele bir elektronik arıza versin, motora kıyamam ama kızlık bozan Kawasaki anahtarlığımla ilk gölgelikte bileklerimi keserim.

2020, mümkünse 2022 ve sonrası. garanti vermesem de daha iyileştirilmiş versiyonlar

Motosikleti
Benimki Java Laser'den de gariban :)
bu cuma şunu kap ta teşvikiyeye gel o vakit
timthumb.php

Motosikleti
Teşvikiye benim aile evim, anca bayramdan bayrama. Lakin kastettiğin Yalova Teşvikiye ise gelirim :)
cemaati kalın bir cami bulman lazım. insan az takke takar, fizibilite yapar. samsunda olsak site veya büyük camiye götürürdüm seni

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
cemaati kalın bir cami bulman lazım. insan az takke takar, fizibilite yapar. samsunda olsak site veya büyük camiye götürürdüm seni
Teşvikiye Camii'ne gıcığım, annem ve anneannemi kendi ellerimle oradan kaldırdım. Herhangi bir farklı cami olur.

Aynı fikirdeyim ancak geçenlerde net üzerinde gezerken Vstrom 800 için çok iyi şeyler okudum. Özellikle yabancı sitelerde güzel şeyler yazıyor. Ancak ülkenin içinde bulunduğu durum belli. Yıl sonunda çok acayip indirimler ile karşılaşacağımızı düşünüyorum özellikle sıfır motorlarda. Şimdi bu açıdan bakacak olursak, Vtrom 650 zaten Türkiye'ye gelmiyor. 800 ün sıfırına 869 yazmaya başladılar. peşinde 700 bin lira dahi yapsalar alım gücümüz belli. Bu durumda çinlik motorların üst kalite olanlarını daha ucuza alabilir miyiz diye düşündüm. Cf de çok problemli değil diye onu yazdım.
Diğer tercihler de olabilir ancak hesaplı kampanyalar ile karşılaşacağımızı ciddi ciddi düşünüyrum.
bakalım ne olacak?
ben simdiye dek indirim beklerken, bindirime denk gelmeyini hic görmedim; örnek olarak elektirikli araclar ve ötv
"memleketin ehonomisine cohhhda guvenme yieenim"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar