- Motosikleti
- Ns200 15"
tommygun abimi gagalı bir motosiklete ikna edersek işte o zaman bir devir kapanır bir devir açılır.Her devrin bir sonu vardır![]()
tommygun abimi gagalı bir motosiklete ikna edersek işte o zaman bir devir kapanır bir devir açılır.Her devrin bir sonu vardır![]()
yanyana sıralamamızın sebebi, temiz 2. ellerinin çinlilerin sıfırıyla görece aynı fiyatlara satılıyor olması. yoksa japonlarla da yan yana yazılmazmv agusta turismo veloce
ikinci el dert degilse ve yedek parca konusunda arastirip uygun bulunursa, harika bir motor bu
cf, kove, voge gibi markalar ile yanyana siralamak bile "bence" hata olur
Tiger 800'de de gaga yoktu ama Memcoş48 kardeşim ona gaga adapte ettitommygun abimi gagalı bir motosiklete ikna edersek işte o zaman bir devir kapanır bir devir açılır.![]()
naz etmesin tourismo veloce alsın, takmış bir elektroniktommygun abimi gagalı bir motosiklete ikna edersek işte o zaman bir devir kapanır bir devir açılır.![]()
Köfteci olsam Tourismo Veloce ile geldiğini görsem ekstra ücret alırım, nereden kopartsak kardır.naz etmesin tourismo veloce alsın, takmış bir elektronik
ondan korkuyor tabi. gariban motorla gidip indirim koparırım peşinde belki deKöfteci olsam Tourismo Veloce ile geldiğini görsem ekstra ücret alırım, nereden kopartsak kardır.![]()
Benimki Java Laser'den de garibanondan korkuyor tabi. gariban motorla gidip indirim koparırım peşinde belki de
alalım bir java laser
Şaka maka motorum 17 yaşında, Ocak ayında 18 olacak, ben derim ki benim motoru seneye hep beraber askere uğurlayalım.2020, mümkünse 2022 ve sonrası. garanti vermesem de daha iyileştirilmiş versiyonlar
bu cuma şunu kap ta teşvikiyeye gel o vakitBenimki Java Laser'den de gariban![]()
Teşvikiye benim aile evim, anca bayramdan bayrama. Lakin kastettiğin Yalova Teşvikiye ise gelirimbu cuma şunu kap ta teşvikiyeye gel o vakit
![]()
cemaati kalın bir cami bulman lazım. insan az takke takar, fizibilite yapar. samsunda olsak site veya büyük camiye götürürdüm seniTeşvikiye benim aile evim, anca bayramdan bayrama. Lakin kastettiğin Yalova Teşvikiye ise gelirim![]()
Teşvikiye Camii'ne gıcığım, annem ve anneannemi kendi ellerimle oradan kaldırdım. Herhangi bir farklı cami olur.cemaati kalın bir cami bulman lazım. insan az takke takar, fizibilite yapar. samsunda olsak site veya büyük camiye götürürdüm seni
Aerodinamiğe katkısı var diye taktık mubarek, ön tarafta 1,5 kaplan gücünde yere basma kuvveti yaratıyormuşTiger 800'de de gaga yoktu ama Memcoş48 kardeşim ona gaga adapte etti![]()
Kardeşim duymamış olayım, senin motoru gagasızken de sürdüm hiç öyle ampır ampır bir şey ihtiyacı yoktu, gayet iyi gidiyordu.Aerodinamiğe katkısı var diye taktık mubarek, ön tarafta 1,5 kaplan gücünde yere basma kuvveti yaratıyormuş![]()
Allah gani gani rahmet eylesin.Teşvikiye Camii'ne gıcığım, annem ve anneannemi kendi ellerimle oradan kaldırdım. Herhangi bir farklı cami olur.
Allah gani gani rahmet eylesinTeşvikiye Camii'ne gıcığım, annem ve anneannemi kendi ellerimle oradan kaldırdım. Herhangi bir farklı cami olur.
ben simdiye dek indirim beklerken, bindirime denk gelmeyini hic görmedim; örnek olarak elektirikli araclar ve ötvAynı fikirdeyim ancak geçenlerde net üzerinde gezerken Vstrom 800 için çok iyi şeyler okudum. Özellikle yabancı sitelerde güzel şeyler yazıyor. Ancak ülkenin içinde bulunduğu durum belli. Yıl sonunda çok acayip indirimler ile karşılaşacağımızı düşünüyorum özellikle sıfır motorlarda. Şimdi bu açıdan bakacak olursak, Vtrom 650 zaten Türkiye'ye gelmiyor. 800 ün sıfırına 869 yazmaya başladılar. peşinde 700 bin lira dahi yapsalar alım gücümüz belli. Bu durumda çinlik motorların üst kalite olanlarını daha ucuza alabilir miyiz diye düşündüm. Cf de çok problemli değil diye onu yazdım.
Diğer tercihler de olabilir ancak hesaplı kampanyalar ile karşılaşacağımızı ciddi ciddi düşünüyrum.
bakalım ne olacak?