500cc civarı bir motosiklet hakkında konuşuyorsak, en azından ön lastik ebat: 120 arka lastik ebat: 160 beklerim.
Diğer türlü görsel anlamda bir "segment" hissi uyandırmıyor. ILIK hissi uyandırıyor.
Kalın lastik, zor viraj demektir.. o yüzden ince lastik, kasayı da küçük yaparlarsa; hafif ve kıvrak olur. Ki, teknoloji bu yönde ilerliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------
Motor karakterine bayıldım kesinlikle normal paralel silindirler gibi değil V motor gibi çalışıyor. Ateşleme veya krank açısı farklı belliki. Karakteristik motorları çok seviyorum. Uzun süredir beni heyecanlandıran nadir modellerden birisi oldu. Bu motosiklet bu şekilde gelir fiyatta r25 ile cbr 500 arasında konumlanırsa (120k-130k) bu karakterle ikisinide siler. Demedi demeyin.
400ug dominar 120 bin bandındayken, bu motor çift silindir ve karenaj farkıyla 155-199 arası olur gibi.
Ayrıca, v motor ve çift silindirliler benim de çook beğendiğim hatta 4 silindirlilere yeğ tuttuğum motor tipi
Bakalım kime nasip olacak..