cfmoto 450sr alınır mı?

Motosikleti
Yok
Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan. Bir kaç arkadaş servis ücretleri çok fahiş demiş, ben oraları bilmiyorum ancak zaten sen ustasıysan ağır bakımına kadar halledersiniz. Tekerine taş gelmesin.
Ağır bakımı 5 tutuyor(malzemeler), 5 de servis alıyor. Pahalı mı diğer servisler ne kadar alıyor? Misal Honda .

Motosikleti
Cb125f
Ağır bakımı 5 tutuyor(malzemeler), 5 de servis alıyor. Pahalı mı diğer servisler ne kadar alıyor? Misal Honda .
Servis fiyatları hakkında bir bilgim yok, özellikle Yamaha için. Entry'de bir kaç arkadaş Yamaha'nın servis ücretlerinin tuzlu olduğunu söylediği için onu dedim. Honda bayii için de bir şey diyemeyeceğim çünkü şuana kadar sadece rodaj bakımı için gittim, o da 600tl tuttu toplamda. Garanti kapsamında olduğu için motor işcilik almadılar.

Motosikleti
Honda CBR500R
mnr genellikle 15 dakikalık iş de yapsa 1 saat ücret yazıyor. işçilikten fazla fazla geçiriyolar.
Saatlik ücreti 1600 TL MNR Honda'da. 1300 civarı ödedim tam 1 saat olmadığı için. Diğer bayilerindeki fiyatlar nasıl acaba? Yükseliş'e sordum klasik bakıma ek hava filtresi dahil 9 bin fiyat vermişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar