- Motosikleti
- Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Cümlelerinizden anladığım kadarıyla bütçe sıkıntınız yok, neden düşük kilometre Japon tercih etmiyorsunuz o zaman? Çin'in garantisi ile Japon'un garantisi arasında dağlar kadar fark var, 5-6k km de Japon'un üzme şansı sıfıra yakın.Çevremde motorda anlayan pek yok, ekspere götürsem neresi işini düzgün yapar onu bile bilmem. Bu durumda da dolandırılma ihtimali ve dolandırılma olmasa bile eski motorun arıza ihtimali artıyor o yüzden sıfır almak istiyorum.
Ben şuan daha çok Japon/hint/çin üçlüsü arasındayım. Çinde ucuza 250NK gibi çok hoş motorlar var ama arıza verir mi bilmiyorum. Hintte Bajaj güzel ama hem biraz daha pahalı hem teknolojik açıdan bir tık daha geri kalıyor. Japon ise her konuda iyi, ama bana uygun 250cc civarı hiçbir motorun sıfırı yok. En iyi ihtimalle 6-7 ay beklersem MT25 stoğu gelir onu alırım ama bu sefer yazı motorsuz geçirmiş olacağım.
İstanbul'daysanız artık motosiklet ekspertizleri var, illa çevrenizde motordan anlayan kimse olmasına gerek yok, götürüyorsunuz vidasına kadar inceliyorlar.