cezo mezun oldu:)

En zon üniversiteyi kazandın demek( Hayat üniversitesi)

Tebrikler.:)

Aferim Cezerye'cim. Başarılarının devamını dilerim. Artık PH dereceli bir motorcumuz var...

Tebrikler o zaman..:rendeer:
İlk fotoğrafta baktım bulamadım, bunu o çekmiştir diye yoktur diye düşündüm..
Sonraki fotoğraflar da "cezo anneanne oldu" temalı bir çalışmanın parçası olmuş adeta:p
O nasıl saç, o nasıl kıyafet öyle, "tiz kendin oluna..":)
Neyse ki, son foto ikna etti beni mezun olduğuna:)

Hayatta başarılar...:rendeer:

ya evet.. bi fotografım otekine benzemez zaten. ben de hayret ediyorum:) dur sen daha kötü fotolar gelecek, aksam parti var:mrgreen:

Bende geçen sene Boğaziçi Bigisayar Mühendisliğinden büyük bi hevesle mezun olmuştum ama sevinç işe başlayana kadar sürdü :p Öğrencilikte istediğin zaman dersten kaç,dersi sabote et, derste geyik yap, çimlerde uyu, tavla at, motosikletle güney meydanın ortasına kadar gidip özgürlüğün tadını çıkar vs.vs.vs. Şu an çalışıyorum sabah 8 akşam 5 uğraş babam uğraş zor iş şu çalışmak yaşasın tembetl öğrencilik :) :)

Haaa unutmadan tebrikler okuldaş :)

valla tüm laçkalık/sirisirilik kotamı doldurdum. bitti, artık ciddi olma zamanı:) tesekkurler bu arada tebrik icin:) (Ayse Soysal senin mezuniyet toreninde de ''challenge'' kelimesini kullandı mı? Ablamınkinde kullanmıstı gibi:D protesto alkışı aldı bizde..)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayyy kendi mezuniyetim gibi çok mutlu oldum canım yaaa, mutlu anacık babacık fotoğrafı süper, Allah gülen yüzünüzü soldurmasın, hayırlı olsun :rendeer:

tebrikler cezoooo kutlarım :rendeer:

tesekkurler zion1:) :cat:

Tebrikler.Allah yolunu açık etsin.Yüksek lisansı da kazanman sevindirici.Allah zihin açıklığı versin.

bu toplu bi program:) lisan-yuksek lisans iç içe bişe:) Ayrı ayrı kazanmadım. Tebrikler icin cok tesekkurler:)

tebrikler başarılarının devamını dilerim cezo kurbann :)

eywallah iso-can. ferdaneme cok selam:) gelecem kısmetse Adana'ya. size baska mujdeler de var;)

oooo cezo hayırlı uğrurlu olsun, aynı sevinci bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum :) tüm ömrün boyunca böyle başarılı olursun inşAllah :)

sagol Emin Abicim, inşallah.

Tebrikler. :rendeer:::biggrinn

domo arigatto;) (cok tşkr)

Tebrikler, peki öğretmen olmayı düşünüyor musun?

öğretmenlik yapacam. en azından yuksek lisans/doktoradan once. tr'de basvurmiicam ama. yurt dısı dusunuyorum. en kotu 3 ay sonra netlesecek hersey. yeni bi MT kolu acacam;)

En zor üniversiteyi kazandın demek( Hayat üniversitesi)

Tebrikler.:)

sorma ELINT.. dertler-sıkıntılar beni bekliyor. kokularını simdiden alıyorum. hayat gittikce zorlasıyor:(

Hadi hayırlı olsun Cezo :) :)

eiwalleh:)

Aferim Cezerye'cim. Başarılarının devamını dilerim. Artık PH dereceli bir motorcumuz var...

MS li BS li biseler yazıyo diplomada ama.. valla yeminle, ne ise yaradıgını ben de is basvurularında anlicam heralde:)

Ayyy kendi mezuniyetim gibi çok mutlu oldum canım yaaa, mutlu anacık babacık fotoğrafı süper, Allah gülen yüzünüzü soldurmasın, hayırlı olsun :rendeer:

savol canöm. MUCU (baayenn oldugunu soylemislerdi. dooru di mi? şlap şlup opuyoz falan:) gumburtuye gitmeyek:D)

Son düzenleme:
valla tüm laçkalık/sirisirilik kotamı doldurdum. bitti, artık ciddi olma zamanı:) tesekkurler bu arada tebrik icin:) (Ayse Soysal senin mezuniyet toreninde de ''challenge'' kelimesini kullandı mı? Ablamınkinde kullanmıstı gibi:D protesto alkışı aldı bizde..)
Ya o kadın doğru dürüst Türkçe'yi konuşamıyor zaten halk dilinde Tarzanca denilen ingilizce Türkçe karışık bişişer konuşuyo. Gerçi boğaziçi mezunlarının çoğunda var bu "shuttle kaçta", "curve kaç", "ben studydeyim sen gel" vs vs vs
İtülü bi arkadaşım ziyaretime geldiğinde resmen neye uğradığını şaşırmıştı "abi siz nece konuşuyosunuz" diye sormadan edemedi yani :) Yinede güzel şey(di) Boğaziçinde öğrenci olmak :)

hayırlı olsun cezerye
çok daha zor bir eğitime hazırsındır umarım hayatının her alanında başarı gölgen olsun inşallah :rendeer:

Ya o kadın doğru dürüst Türkçe'yi konuşamıyor zaten halk dilinde Tarzanca denilen ingilizce Türkçe karışık bişişer konuşuyo. Gerçi boğaziçi mezunlarının çoğunda var bu "shuttle kaçta", "curve kaç", "ben studydeyim sen gel" vs vs vs
İtülü bi arkadaşım ziyaretime geldiğinde resmen neye uğradığını şaşırmıştı "abi siz nece konuşuyosunuz" diye sormadan edemedi yani :) Yinede güzel şey(di) Boğaziçinde öğrenci olmak :)

hani, bazı kelimeleri istemsizce agzindan kacırıp da utana sıkıla, sessizleserek soyleyenleri, hemen ardından Türkçe karşılıgını bulmaya calısanları anlıyorum, hosgoruyle karsılıyorum da; şu agizlarını yuvarlaya yuvarlaya, bagıra bagıra, hiçbir sıkıntı duymadan konusanları hayretle dinliyorum, dinlerken ben utanıyorum...

benim de yazımda kimi noktalar eksik kalıyor, kimi noktasızlar da nookta alıyor, hersey birbirine karışıyor ama... benimki daha hafif bir sucmus gibi hissediyorum:)

hayırlı olsun cezerye
çok daha zor bir eğitime hazırsındır umarım hayatının her alanında başarı gölgen olsun inşallah :rendeer:

eiwalleeeh:)

anaamm :mrgreen: ablam mezun olmuşş :cherry:

hayırlı ugurlu olsun.. :rendeer:

teşekkurler:) darısı başınıza. (tum uni.lilerin başlarına inş.)

orta cicegin az solunda alkış dutuyom:)

güler yüzle ele geçiriyorum, awaaaaaaaat

bu da bizim selamlık:queen::queen: kenardan yanaşıyoruuumm.. geldiimi bile hissetmiyolaar.. awaat:D çekiniz:D

Son düzenleme:
tebrikLer cezerye :)
sanırım matematik boLümLeri en az mezun veren boLümLerden biri, pes etmeden sonuna giden nadirdir diyorLardI ( yani beni oyLe korkuturLardı :) )
en süper fotoo mutLu anneci babacık fotosu gerçekten süper bi görüntüLeri vaar Allah daim etsin..

tebrikLer cezerye :)
sanırım matematik boLümLeri en az mezun veren boLümLerden biri, pes etmeden sonuna giden nadirdir diyorLardI ( yani beni oyLe korkuturLardı :) )
en süper fotoo mutLu anneci babacık fotosu gerçekten süper bi görüntüLeri vaar Allah daim etsin..

amin, inşallah:) babam, bas basa fotograf cekilirken annemden gozlerinin icine bakmasını ister. oyle her zaman romantik de diildir. fotograflamak, ölümsüzlestirmek zordur:) şans olmuş yakalamam.

(ben bölümü uzattım zaten.Boğazici'nin eğitim fakultesinin kendine ait mat hocası yoktur.tum matematik dersleri fen-edebiyat fakultesininkilerle ortaktır, yalnız fen edebiyat 20mat alırken biz 16mat alırız.Orta ogretim mat ogrt. mu yetistiriyolar, matematikci mi yetistiriyolar anlamazsın..)

hani, bazı kelimeleri istemsizce agzindan kacırıp da utana sıkıla, sessizleserek soyleyenleri, hemen ardından Türkçe karşılıgını bulmaya calısanları anlıyorum, hosgoruyle karsılıyorum da; şu agizlarını yuvarlaya yuvarlaya, bagıra bagıra, hiçbir sıkıntı duymadan konusanları hayretle dinliyorum, dinlerken ben utanıyorum...

İmzamda bi söz var orada dediği gibi ilk zamanlar bu konuşmalar saçma ve kötü gelsede bi zaman sonra artık benimsemeye başlıyorsunuz. Ne kadar uğraşsanızda artık sizde saçma sapan konuşmaya başlıyorsunuz. Ve en kötüsü iş yaşamındada bu devam ediyor. Türkçe'miz de bu şekilde deforme oluyor. Şu an çalıştığım iş yerinde de Tarzanca konuşuyoruz. Dinlerken utanıyorum diyorsun ya utandığın şeyi bazen kendin yapıyosun, yapmak zorunda kalıyosun çünkü karşındaki Türkçe sötyleyince anlamıyor(doğru okudunuz İngilizcesini biliyor fakat Türkçe'sini bilmiyor.) Düzelebilmek ümidiyle artık :) Bu arada konu nerelere geldi ben yine tebrik edeyim seni de konunun özüne dönelim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
savol canöm. MUCU (baayenn oldugunu soylemislerdi. dooru di mi? şlap şlup opuyoz falan:) gumburtuye gitmeyek:D)

Rahat ol, bayanım, istediğin gibi öpebilirsin, ben de seni öpüyorum ( şlap şlup ) , tekrar tekrar kutluyorum seni :rendeer:

Tebrikler Cez kutlarım. :rendeer: Allah (C.C.) yolunu açık etsin....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar