Tebrikler o zaman..:rendeer:
İlk fotoğrafta baktım bulamadım, bunu o çekmiştir diye yoktur diye düşündüm..
Sonraki fotoğraflar da "cezo anneanne oldu" temalı bir çalışmanın parçası olmuş adeta![]()
O nasıl saç, o nasıl kıyafet öyle, "tiz kendin oluna.."
Neyse ki, son foto ikna etti beni mezun olduğuna
Hayatta başarılar...:rendeer:
Bende geçen sene Boğaziçi Bigisayar Mühendisliğinden büyük bi hevesle mezun olmuştum ama sevinç işe başlayana kadar sürdüÖğrencilikte istediğin zaman dersten kaç,dersi sabote et, derste geyik yap, çimlerde uyu, tavla at, motosikletle güney meydanın ortasına kadar gidip özgürlüğün tadını çıkar vs.vs.vs. Şu an çalışıyorum sabah 8 akşam 5 uğraş babam uğraş zor iş şu çalışmak yaşasın tembetl öğrencilik
![]()
Haaa unutmadan tebrikler okuldaş![]()
tebrikler cezoooo kutlarım :rendeer:
Tebrikler.Allah yolunu açık etsin.Yüksek lisansı da kazanman sevindirici.Allah zihin açıklığı versin.
tebrikler başarılarının devamını dilerim cezo kurbann![]()
oooo cezo hayırlı uğrurlu olsun, aynı sevinci bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorumtüm ömrün boyunca böyle başarılı olursun inşAllah
![]()
Tebrikler. :rendeer:::biggrinn
Tebrikler, peki öğretmen olmayı düşünüyor musun?
En zor üniversiteyi kazandın demek( Hayat üniversitesi)
Tebrikler.![]()
Hadi hayırlı olsun Cezo![]()
![]()
Aferim Cezerye'cim. Başarılarının devamını dilerim. Artık PH dereceli bir motorcumuz var...
Ayyy kendi mezuniyetim gibi çok mutlu oldum canım yaaa, mutlu anacık babacık fotoğrafı süper, Allah gülen yüzünüzü soldurmasın, hayırlı olsun :rendeer:
Ya o kadın doğru dürüst Türkçe'yi konuşamıyor zaten halk dilinde Tarzanca denilen ingilizce Türkçe karışık bişişer konuşuyo. Gerçi boğaziçi mezunlarının çoğunda var bu "shuttle kaçta", "curve kaç", "ben studydeyim sen gel" vs vs vsvalla tüm laçkalık/sirisirilik kotamı doldurdum. bitti, artık ciddi olma zamanıtesekkurler bu arada tebrik icin
(Ayse Soysal senin mezuniyet toreninde de ''challenge'' kelimesini kullandı mı? Ablamınkinde kullanmıstı gibi
protesto alkışı aldı bizde..)
Ya o kadın doğru dürüst Türkçe'yi konuşamıyor zaten halk dilinde Tarzanca denilen ingilizce Türkçe karışık bişişer konuşuyo. Gerçi boğaziçi mezunlarının çoğunda var bu "shuttle kaçta", "curve kaç", "ben studydeyim sen gel" vs vs vs
İtülü bi arkadaşım ziyaretime geldiğinde resmen neye uğradığını şaşırmıştı "abi siz nece konuşuyosunuz" diye sormadan edemedi yaniYinede güzel şey(di) Boğaziçinde öğrenci olmak
![]()
hayırlı olsun cezerye
çok daha zor bir eğitime hazırsındır umarım hayatının her alanında başarı gölgen olsun inşallah :rendeer:
anaamm :mrgreen: ablam mezun olmuşş :cherry:
hayırlı ugurlu olsun.. :rendeer:

tebrikLer cezerye![]()
sanırım matematik boLümLeri en az mezun veren boLümLerden biri, pes etmeden sonuna giden nadirdir diyorLardI ( yani beni oyLe korkuturLardı)
en süper fotoo mutLu anneci babacık fotosu gerçekten süper bi görüntüLeri vaar Allah daim etsin..
hani, bazı kelimeleri istemsizce agzindan kacırıp da utana sıkıla, sessizleserek soyleyenleri, hemen ardından Türkçe karşılıgını bulmaya calısanları anlıyorum, hosgoruyle karsılıyorum da; şu agizlarını yuvarlaya yuvarlaya, bagıra bagıra, hiçbir sıkıntı duymadan konusanları hayretle dinliyorum, dinlerken ben utanıyorum...
savol canöm. MUCU (baayenn oldugunu soylemislerdi. dooru di mi? şlap şlup opuyoz falangumburtuye gitmeyek
)