cezo mezun oldu:)

boğazici uni- orta ogretim fen ve matematik alanları egitimi bolumu - matematik ogretmenligi lisansla birlestirilmis tezsiz yuksek lisans derecesi almıs bulunmaktayım:):p

mutlu anacık

mutlu anacık ve babacık

dönüş

ev

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı kız :)
Bende bu gece bir dersten geçtiğimi öğrendim :)
Kaldı tek ders sınavı bakalım ne olcak :p

tek ders sinavini gecirmek icin yapıyolar. kolay soruyolar genelde. hocayla ters degilsen, bitti sayılır. ne zamana yapacam dedi? bunlar genelde keyfine gore yapıyo ya.. bizim okuldan bi tanesi demis ki: ''botox yaptırdım yuzume, tek dersi ancak yaz sonuna verebilirim''. pffff..... insanı psikolojik deli eder bunlar..

Anadolu lisesi okudum ingilizcem fena değildir.
Hatta şöyle diyim 1 yıl dil bölümünde okudum lise sonda eşit ağırlığa geçtim :)
Ama gel gelelim ünv. de ingilizceden kaldım :p
Neden dersen derslere girme gereği duymuyordum çünkü hazırlıkta gördüklerimdi hepsi :)
Bu yüzdende hoca birazcık taktı sanırım neyse eninde sonunda geçircek ama kayıt parasını hep alıcaklar atıcaklar ceplerine..

Son düzenleme:
Üniversite hocalarının haklarını savunmak adına bu gece beni nöbetçi bıraktılar.
Tek ders sınavını bu sınava girmesi gereken öğrencilere yaparız. Söylediğin gibi kolay olur sorular. Hocanla yaşadığın iletişim kazalarının mezuniyet ortalamana etki ettiğini düşünüyorsan hakkını aramalısın. Sınav tarihlerinin belirleyicisi hocanın kendisi değildir. Ancak yaşanabilecek sağlık ( ya da estetik :p ) problemler sınav tarihini etkileyebilir. Son söylediğine de eski bir öğrenci olarak katılmamak elde değil :)

Bütün bunları sınava yeni giren adaylar için yazdım.
Şimdi senin için yazıyorum.....

:rendeer: TEBRİKLER :rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayırlı olsun.

Da!!!!

Merak ettim.
Nerden mezun oldun?:silent:

Hani güzel bir bölümse oğluma isteyeceğim seni.:)

Anadolu lisesi okudum ingilizcem fena değildir.
Hatta şöyle diyim 1 yıl dil bölümünde okudum lise sonra eşit ağırlığa geçtim :)
Ama gel gelelim ünv. de ingilizceden kaldım :p
Neden dersen derslere girme gereği duymuyordum çünkü hazırlıkta gördüklerimdi hepsi :)
Bu yüzdende hoca birazcık taktı sanırım neyse eninde sonunda geçircek ama kayıt parasını hep alıcaklar atıcaklar ceplerine..

hee.. ben de hazırlıkta kalmıştım. annem sinirlenmişti ben kalınca. o zaman ona:''Beni mi seviyorsun? Başarımı mı?'' diye sormuştum. bi de, ''Sen beni sevene kadar gecmeyecegim'' demiştim:)

benim hazırlıkta kalmamın sebebi olan rehavet de hep onlar yuzundendi valla. babam dedi ki mesela: ''Hah tamam, kazandın. Artık essegi baglasan bitirir okulu..''
Ben de rahat rahat bitirmeye karar verdim:queen::mrgreen:

Üniversite hocalarının haklarını savunmak adına bu gece beni nöbetçi bıraktılar.
Tek ders sınavını bu sınava girmesi gereken öğrencilere yaparız. Söylediğin gibi kolay olur sorular. Hocanla yaşadığın iletişim kazalarının mezuniyet ortalamana etki ettiğini düşünüyorsan hakkını aramalısın. Sınav tarihlerinin belirleyicisi hocanın kendisi değildir. Ancak yaşanabilecek sağlık ( ya da estetik :p ) problemler sınav tarihini etkileyebilir. Son söylediğine de eski bir öğrenci olarak katılmamak elde değil :)

Bütün bunları sınava yeni giren adaylar için yazdım.
Şimdi senin için yazıyorum.....

:rendeer: TEBRİKLER :rendeer:

yok, bizim okulda [Bogazici uni- coq'a da cevap ilk resmin ustunde] hocalar belirliyor. isterlerse tek ders sinavini mezuniyete yetistirmiyorlar. yaz okulunda acılan bir ders ise tek ders sinavi vermemeyi secebiliyorlar. ki, bunu yasayan 10'larca tanıdıgım oldu.

Teşekkürler tebrik için bu arada:)

Hayırlı olsun.

Da!!!!

Merak ettim.
Nerden mezun oldun?:silent:

Hani güzel bir bölümse oğluma isteyeceğim seni.:)

cevap ilk resmin ustunde:) oğlun da 5-8 yasları arasında degilse n'olim:mrgreen:

Son düzenleme:
Tek ders sınav tarihleri dönem başlarında Fakülte Yönetim Kurulunda belirlenir. Burada alınan kararlar ve tarihler dönemsel farklılıklar gösterebilir. Yani belirlenen bu tarihler tek bir öğretim elemanının isteği doğrultusunda (keyfi) ve her yıl aynı çerçevede gerçekleşmeye bilir.
Neyse... Önemli olan artık seninde eğitim camiasında kürsü tarafına terfi etmiş olman. :)
Yeni hayatında başarılar dilerim.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
:):mrgreen:

Oğlum 2,5 yaşında.
Ama çabuk büyüyo kerata gözümü korkuttu.:)

Ben fakülteyi sormadım.
Bölümü sordum.

Siz tüğğkllee nasıh diyohsunuz?
Ana bilim dali??

:p

Yukarıda yazdıklarımı ciddiye alma.
En üste yazmışsın zaten.

Ben daha fazla içmeyeyim.
Yatayım ben.
Zaten uykum da geldi. :)

Tek ders sınav tarihleri dönem başlarında Fakülte Yönetim Kurulunda belirlenir. Burada alınan kararlar ve tarihler dönemsel farklılıklar gösterebilir. Yani belirlenen bu tarihler tek bir öğretim elemanının isteği doğrultusunda (keyfi) ve her yıl aynı çerçevede gerçekleşmeye bilir.
Neyse... Önemli olan artık seninde eğitim camiasında kürsü tarafına terfi etmiş olman. :)
Yeni hayatında başarılar dilerim.

tabiki bizim web sitemizde de tek ders sınav tarihleri bulunmakta. prosedürü ben de biliyorum, fakat pratikte bu prosedüre uyulmayabiliNiyor. benim okulumda da, bazı okutmanlar uymamayı tercih edebiliyorlar. bu donem 3 arkadasim bu sebeple mezun olamadi mesela. 3'ü de tek ders sinavi almaya hak kazanmislardi. Programlarini bitirmek icin gecer not almalari gereken tüm dersleri almis ve gecmislerdi, teki haric... fakat öğrenci her ne kadar hak kazanırsa kazansin, okutmanlar sınavı istedikleri zaman yapma lüksüne sahipler, boyle de oluyor...

herneyse:)

yasasin özgürlük:mrgreen:

:):mrgreen:

Oğlum 2,5 yaşında.
Ama çabuk büyüyo kerata gözümü korkuttu.:)

Ben fakülteyi sormadım.
Bölümü sordum.

Siz tüğğkllee nasıh diyohsunuz?
Ana bilim dali??

:p

ilk resmin üstüne yazmıştım:)
matematik ogretmenligi lisansla birlestirilmis tezsiz yuksek lisans programı

inkilinsçesi:
Integrated BS & MS Program in Teaching Mathematics

Daha nasıl diyeyim ki, bilmiyem:silent:
Matematik öğretmenliği bölümü, fakat master programının yarısı entegre edilmis. Öööle arada bi bölüm işte:)

Son düzenleme:
Mezun olmak güzel bir duydu, ama öğrenciliğin tadını çıkarmak için biraz daha uzayabilirmiydi acaba.

Neyse şimdi seni hayat mücadelesi bekliyor. Yeni hayatında başarılar dilerim.

Mezun olmak güzel bir duydu, ama öğrenciliğin tadını çıkarmak için biraz daha uzayabilirmiydi acaba.

Neyse şimdi seni hayat mücadelesi bekliyor. Yeni hayatında başarılar dilerim.

bolum zaten hazırlıkla birlikte 6 yıllık. zaten uzun:) bir de ben uzattım.. öhh... tamam artık:) bir sure:wiinkk: özlemem

Super Moderator
Tebrikler o zaman..:rendeer:
İlk fotoğrafta baktım bulamadım, bunu o çekmiştir diye yoktur diye düşündüm..
Sonraki fotoğraflar da "cezo anneanne oldu" temalı bir çalışmanın parçası olmuş adeta:p
O nasıl saç, o nasıl kıyafet öyle, "tiz kendin oluna..":)
Neyse ki, son foto ikna etti beni mezun olduğuna:)

Hayatta başarılar...:rendeer:

Bende geçen sene Boğaziçi Bigisayar Mühendisliğinden büyük bi hevesle mezun olmuştum ama sevinç işe başlayana kadar sürdü :p Öğrencilikte istediğin zaman dersten kaç,dersi sabote et, derste geyik yap, çimlerde uyu, tavla at, motosikletle güney meydanın ortasına kadar gidip özgürlüğün tadını çıkar vs.vs.vs. Şu an çalışıyorum sabah 8 akşam 5 uğraş babam uğraş zor iş şu çalışmak yaşasın tembetl öğrencilik :) :)

Haaa unutmadan tebrikler okuldaş :)

Tebrikler.Allah yolunu açık etsin.Yüksek lisansı da kazanman sevindirici.Allah zihin açıklığı versin.

oooo cezo hayırlı uğrurlu olsun, aynı sevinci bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum :) tüm ömrün boyunca böyle başarılı olursun inşAllah :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tebrikler. :rendeer:::biggrinn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar