Anadolu lisesi okudum ingilizcem fena değildir.
Hatta şöyle diyim 1 yıl dil bölümünde okudum lise sonra eşit ağırlığa geçtim
Ama gel gelelim ünv. de ingilizceden kaldım
Neden dersen derslere girme gereği duymuyordum çünkü hazırlıkta gördüklerimdi hepsi![]()
Bu yüzdende hoca birazcık taktı sanırım neyse eninde sonunda geçircek ama kayıt parasını hep alıcaklar atıcaklar ceplerine..
Üniversite hocalarının haklarını savunmak adına bu gece beni nöbetçi bıraktılar.
Tek ders sınavını bu sınava girmesi gereken öğrencilere yaparız. Söylediğin gibi kolay olur sorular. Hocanla yaşadığın iletişim kazalarının mezuniyet ortalamana etki ettiğini düşünüyorsan hakkını aramalısın. Sınav tarihlerinin belirleyicisi hocanın kendisi değildir. Ancak yaşanabilecek sağlık ( ya da estetik) problemler sınav tarihini etkileyebilir. Son söylediğine de eski bir öğrenci olarak katılmamak elde değil
![]()
Bütün bunları sınava yeni giren adaylar için yazdım.
Şimdi senin için yazıyorum.....
:rendeer: TEBRİKLER :rendeer:
Hayırlı olsun.
Da!!!!
Merak ettim.
Nerden mezun oldun?:silent:
Hani güzel bir bölümse oğluma isteyeceğim seni.![]()
Tek ders sınav tarihleri dönem başlarında Fakülte Yönetim Kurulunda belirlenir. Burada alınan kararlar ve tarihler dönemsel farklılıklar gösterebilir. Yani belirlenen bu tarihler tek bir öğretim elemanının isteği doğrultusunda (keyfi) ve her yıl aynı çerçevede gerçekleşmeye bilir.
Neyse... Önemli olan artık seninde eğitim camiasında kürsü tarafına terfi etmiş olman.![]()
Yeni hayatında başarılar dilerim.
:mrgreen:
Oğlum 2,5 yaşında.
Ama çabuk büyüyo kerata gözümü korkuttu.
Ben fakülteyi sormadım.
Bölümü sordum.
Siz tüğğkllee nasıh diyohsunuz?
Ana bilim dali??
![]()
Mezun olmak güzel bir duydu, ama öğrenciliğin tadını çıkarmak için biraz daha uzayabilirmiydi acaba.
Neyse şimdi seni hayat mücadelesi bekliyor. Yeni hayatında başarılar dilerim.