Cezaya kızdı, motosikletini yaktı!

Saçma saçma saçma...
Ya kriz anı(içinde birikmiş her şey ) ya da gerçekten de saçmalık ...

Ya burdur=türkiye demek istemiş....
Burdur ayrı tutulmamış yani ..
yanında yurdum insanı işte yazıyor zaten...
Sizde yani he:mrgreen:

Son düzenleme:
ama arkadaşlar belki daha yaşı yetmiyordu?belkide çok acil bi işi vardı ya da hastası vardı böyle şeyleride düşünün yargısız infaz yapmayın adam sapık yada cinayet zanlısı diğil motosiklet tutkusuna kapılan biri...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ortada gaflık bir durum yok paniğe gerek yok :mrgreen: Burdur insanı yurdum insanı betimlemesine en uygun yapıda olduğunu düşündüğüm (kendi çapımda) insandır :) o bakımdan şeyetmiştim (tecrübeye tabidir :mrgreen: ) Hemencik polemiğe girin bayılıyosunuz yani :queen:
Tuçi gözüm arkada kalmaz artık ihihi koru beni :queen: :rendeer:

Senin sürücü kursun var herhalde teşvik ettiğine:cherry: göre neresi ucuz kardeşim ben geçensene mart 2007 de 355,50 ytl para verdim.Bence Motosiklet için büyük para.
Motor yakma işine gelince taşrada ve kırsal kesimlerde ehliyetli kullanana keriz gözüyle bakıyorlar.

valla sana nasıl cevap vereyim bilemiyorum. :silent:

Sen ehliyetsiz gez sonra motoru yak, cahillik işte böyle insanlar varken bu memleket nasıl düze çıkar, tartışılır...

hemşerime yakışmamış :farao: küçük ama şirin Burdurumuzu inşallah daha güzel haberlerle duyururuz insanlara ::meleeek:

Hiç birinize katılamıyorum malesef, yargısız infaz, kişiyi dinlemek lazım derdi neymiş ki yakmış, cinnet geçirilmez cinnet getirilir birine.
600 YTL için yakmadığına eminim..

Burdur arkadaşlar küçük ama güzel bir şehrimizdir insanları da genelde iyidir sonuçta bu tür olaylar heryerde meydana gelebilir bir kişi yüzünden bütün bir şehri içerecek bir genelleme yapmanın yanlış olduğu kanaatindeyim ayrıca bakınız Burdur'da güzel şeyler de olduğuna yönelik bir haber : http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=119545,202

@ serhatekinci
"HAZIR"lardan ama istersen özelden konuşalım burada boşuna kalabalık olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar