Ceza geldi 391 TL

Bu ceza faizlerine hasta oluyorum ben, diyelim 300 tl ceza yedin durumun yoktu ödemedin 10 ay sonra gidip ödemeye kalkınca 600 tl gibi rakamlar çıkıyor.

Ya bu ülke de güya yıllardır enflasyon hep tek haneli değil mi? Senelik enflasyon %10 olsa, 12 ay değil de 10 ayda taş çatlasın 330 tl olması lazım.

Nasıl bir ülke de yaşıyoruz? Bu durumu bilen biri bana açıklayabilir mi?

-----------------------------------------------------------------------------------------------

172 Km hıza evet ceza yazılmalı. Fakat radar uygulamasının gelir kalemi olarak görüldüğü bir ülke de, devlet kendi eliyle vatandaşına tuzak kuruyor.

3 ncü dünya ülkesi olmayan gelişmiş ülkeler de;
Radar sürücünün oradan yavaş geçmesi mantığı ile kuruluyor, amaç haraç toplamak değil.
Seyyar radar da yok.
Ayrıca radar tespiti yapan cihazlar da yasak değil.

hiç ödemeyince de seçim dönemi affediyorlar eğer arada muayene yoksa kimse ödemiyor o sebeple.
örnek geçen yıl yerel seçim öncesi tüm ceza faizlerini sildiler, buna ek olarak 100 lira altındaki cezaları da sildiler.

Arkadaşlar merhaba, artık yollarda mobil radar uygulaması yapılıyor. Radar aracı sizinle aynı istikamette ilerliyor, yoldaki hız sınırına göre 10/20 km daha yavaş gidiyor. Siz yanından geçince plaka sisteme kayıt ediliyor ve isterse sizin 1 km gerinizde kalsın eğer sizi görebiliyorsa hızlandığınızda ceza kesiyor. Bu radar araçlarının arkasında kocaman bir anten ve ön camda kamera sistemi bulunuyor. Bu şekilde fark edebilirsiniz. Benim tavsiyem ne hız yapın ne ceza yiyin herkese kazasız sürüşler.

bir pazar günü 4 motosiklet çıktık mahmutbey gişlerde buluştuk, hali ile gazlayacagımız için plakaları söktük.motorlar fazer 800, gsxr 1000ç k 1200s, hayabusa idi çıktık yola çatalca sapagını geçince hafif rampada otoyol polinini geçtik kendisi emniyet şeridinde yavaş ilerliyordu orda hafif gaz kestik, vardık metro selimpaşa tesislere motoru en köşeye arkaları ormana bakacak şekilde dizdik. 3 dakka sonra o geçtigim otoyol polisi amirimiz geldi ruhsatları istedi verdik palakaları takın yoksa bağlarım dedi, hepimiz taktık, mektuplarımızıda aldık, ama hiçbirimizin suratı asılmadı aksine sevindik, çünkü tek caze ile kurtulduk bize orda 2-3 maddeden de yazabilirdi, kahvaltımızı yaptık plakaları söktük yola devam. ][/url]

Bir de marifetmiş gibi anlatmazlar mı yaptıkları rezillikleri.

Sayın kurubuz
mt03unuzdeki akrep egzostan dolayı kulağınızda bir problem yaşamıştınız sanki. Doğru Muyum ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar