Ceza geldi 391 TL

172 km hızla giderken ufak bir yağ birikintisi üstünden geçseniz ölüm kaçınılmaz.değer mi diye düşünüyorum ama herkesin kendi bileceği iş tabiki.yinede murat doğanay'ın (AYE) kaza haberini hatırlamakta fayda var,ne diyordu orda arkadaşı,hızımız çok yüksek değildi viraja 160 la falan girmiştik diyordu.

Ya arkadaşlar, hepiniz sütten çıkma ak kaşıksınız...

Ne yani hepiniz e-5 te 80 ile otobanda 110 ile gidiyorsunuz.

Pardon...

Hepimiz 80 ile gitmiyoruz.

Ama 172 ile radar girince burada öyle şeymi olurmuş demiyoruz.

Sen 172 yi ne sanıyorsun ?

Kaç olmalıydı sence hız sınırı 200 mü ?

172 gibi bir hız yapıyorsan sonucuna katlanacaksın, burada gelip kuralları eleştirme boşuna.

Sen hız sınırı 70 olan yerde 80 le ceza yememişsin unutma.

F54

Bende köy yolunda 57km/h ile ceza yemiştim radar dan
Ondan sonra plakayı okuyana aşk olsun
Trafikte uymadığım tek kural bu

iyi olmuş, kendini düşünmüorsan aileni ve kazaya kaıştıracağın insanları da düşün :bestmt:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizim motor 172 yapsada bizde ceza yesek.... :cherry:

evet ben Yusuf Yusuf e5 de 80'le paşalar gibi gidiyorum:) sağımda solumda raks eden araçlar illa ki oluyor, onlar zengin olduğu için sizin gibi ceza ödüyorlar:)

e80 de durum değişiyor, sol şeritten gazlayıp gidiyorum, gittiğim yolda radar yok, olsa bende ceza yerim, bana e80'e radar geldi desinler hız limitine uyarım ...

Ya arkadaşlar, hepiniz sütten çıkma ak kaşıksınız...

Ne yani hepiniz e-5 te 80 ile otobanda 110 ile gidiyorsunuz.

Pardon...

Tamam arkadaşlar bişey demedim, yaşım 35 ve herşeyin farkındayım...

Karşınızda 18 - 20 yaşında yeni yetme çocuk varmış gibi konuşmanız üzücü...

Hepinizin tekeri düz bassın....

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

İlla bir fakir edebiyatı olacak dime....

TEM Ümraniye'de 117 km hızla radar cezası yedim. Ceza makbuzunda mobese ve benzeri kamera ile tesbit edilmiştir yazıyordu. TEM de olsa hız sınırını aşıyorsanız, ceza gelince razı olacaksınız. Hız sınırını aşıp da ceza yemediğiniz zamanlarınız için oturup sevinin bence.

Herkes öyle bir konuşmuş ki sanki onlar bu tabloya uyuyorlar.

Çok konuşanlar tırlarla, otobüslerle aynı hızla, onların şeridinde gitsin, motosiklet forumunda boş boş konuşmasın.

P5Xv17.jpg

Yalnız tepki sizin hız sınırını aşmanıza değil , 170 km hız ile gidip kendinizden başka trafikteki diğer araçları ve sürücüleri tehlikeye atmanızda. Yoksa sizin hayatınız buradaki kimsenin umrunda değil , nasıl ki makas atan arabalar bir kazaya karışınca sinirleniyoruz (özellikle kazada eşimiz çocuğumuz olunca) , bu da aynı hesap işte. Kimsenin kimsenin hayatını tehlikeye atmak gibi bir lüksü yok bu dünyada. Aceleniz vardır gidersiniz 100 ile her araba gibi , sonuçta 70 km fazladan gitmeniz gideceğiniz yere maksimum 20 dk erken gitmenize yarıyor. Ha hız istiyorum derseniz , o zaman piste lütfen. Kendinizi trafikteki diğer sürücülerin yerine koyun , ya sizin tanıdığınız biri 170 basan bir aracın olduğu şeritte olsa ? Ki gerçekten en ufak bir yoldaki bozukluk bile o hızda dönüşü olmayan hatalar üretiyor. Alın anasayfada bi başlık var , adamın Tekinin ayağı kopmuş arabayla kafa kafaya çarpıştığı için. Değer mi ?

Adamın altında 650cc motor var tabi basacak bakkala gitmek için mi aldı onu.:)
Geçmiş olsun hocam bir dahakine daha dikkatli olursun.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Türkiye'de saatte 100 km ve üstü hız yapabileceğiniz yol pek yok arkadaşlar.
Bu nedenle hız sınırlarının arttırılmaması normal.
Yollarımız tam bir mühendislik faciası.
3-4 şeritli otoban yapmışlar. Hız sınırı 110 yazıyor.
Yola bakıyorsun süper.
Asfalt şahane duruyor.
Bir viraja giriyorsun.
Araba yok ben viraj dışına gideceğim diye ısrar ediyor.
Yani otomobilde bile o hızlar tehlike arz ediyor.
Ama Allah var fotojenik yollarımız var.:)
Sorun o yolda araç kullanmaya kalkınca başlıyor.
4 tekerlek için bile tehlike arz eden yollarda bir de motosikleti düşünün.

Bu nedenle ben hız sınırlarına uymanızı tavsiye ediyorum.

bir pazar günü 4 motosiklet çıktık mahmutbey gişlerde buluştuk, hali ile gazlayacagımız için plakaları söktük.motorlar fazer 800, gsxr 1000ç k 1200s, hayabusa idi çıktık yola çatalca sapagını geçince hafif rampada otoyol polinini geçtik kendisi emniyet şeridinde yavaş ilerliyordu orda hafif gaz kestik, vardık metro selimpaşa tesislere motoru en köşeye arkaları ormana bakacak şekilde dizdik. 3 dakka sonra o geçtigim otoyol polisi amirimiz geldi ruhsatları istedi verdik palakaları takın yoksa bağlarım dedi, hepimiz taktık, mektuplarımızıda aldık, ama hiçbirimizin suratı asılmadı aksine sevindik, çünkü tek caze ile kurtulduk bize orda 2-3 maddeden de yazabilirdi, kahvaltımızı yaptık plakaları söktük yola devam.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
bir pazar günü 4 motosiklet çıktık mahmutbey gişlerde buluştuk, hali ile gazlayacagımız için plakaları söktük.motorlar fazer 800, gsxr 1000ç k 1200s, hayabusa idi çıktık yola çatalca sapagını geçince hafif rampada otoyol polinini geçtik kendisi emniyet şeridinde yavaş ilerliyordu orda hafif gaz kestik, vardık metro selimpaşa tesislere motoru en köşeye arkaları ormana bakacak şekilde dizdik. 3 dakka sonra o geçtigim otoyol polisi amirimiz geldi ruhsatları istedi verdik palakaları takın yoksa bağlarım dedi, hepimiz taktık, mektuplarımızıda aldık, ama hiçbirimizin suratı asılmadı aksine sevindik, çünkü tek caze ile kurtulduk bize orda 2-3 maddeden de yazabilirdi, kahvaltımızı yaptık plakaları söktük yola devam.

Afferim çok süpersin.

Burada kurallara uyduğunu iddia eden arkadaşlar hsss demek istiyorum. Sütten çıkmış ak kaşıksınız. O motor hiç 121 üzerine çıkmadı değil mi sizde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
92 ile 356TL ceza geldi geçen yaz. Bursa girişi Üniversite-K.Sanayi arası hız limiti 50 imiş, şimdi 70 yaptılar.
Aynı şekilde Manisa girişinde de var ordan da bi 356TL (102km) geldi 10 gün içinde 2x356TL lik ceza gelmişti fena koydu ama ödedik mecburen.
Karabük'ten geçen var mı bilmiyorum hız tabelaları arabaya 82km ilginçtir.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Burada kurallara uyduğunu iddia eden arkadaşlar hsss demek istiyorum. Sütten çıkmış ak kaşıksınız. O motor hiç 121 üzerine çıkmadı değil mi sizde

elbette sürekli kurallara uyuyoruz demiyoruz, burda çok mattah bir işmiş gibi paylaşılması doğru değil,
anlatabilmişimdir umarım, olmadıysa daha da güzel yazabilirim :D

şehirler arası ana yoldan, şehir içine girdim 500mt olmamışdır, amcalar yatmışlar soteye
şehir içinde 60 la gitmekden 290tl trafik cezası yemiştim, şehir içinde olmadan.. hiç unutmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar