Ceyhun Yılmaz'da Motor Delisiymiş...Yani Bizdenmiş...

mete_han' Alıntı:
yılmaz...önder...sakal...aytsakal...barışcı 26 ...scud...eyong kankalar valla topiğe verilen cevapları yeni okudum kusura bakmayın...ayrıca iğrenç fotomuda çıkarıyorum...

bizim ceyhunu bugün gaspetmişler...ortega ile birlikte evde oturuken boğazına bıçak dayamışlar...ulan ne memleket...
Abi ben daha cevap yazmadım yaw, ayrıca sen resmi kaldırsan bile senin yakışıklı fotonu mostwantedin alıntısından görebiliyoruz:)

ashes' Alıntı:
mete olum bizden neden kaçıyorsun çarşamba akşamı düş galataya bekliyorum hep ekiyorsun

lan ne kaçması sizin pipinize kurban olurum...hacı valla siz taa nerelerden geliyosunuz....ben şurdan şeyimi kaldırıpta teşrif edemiyorum...üzgün ve süzgünüm...iş güç be hacı...ama hafta içi zor oluyor babiş...yinede gelmeye çalışırım...inşallah maşallah diyelim...sevgiler... :rendeer:

sakal harbiden most alıntı yapmış farkedemedim...abi o fotodaki ben değilim bak...yani karizmamız sarsılmasın...şu fotoları baz alırsak sevinirim...:pale: :p

dsc064399jm.jpg

amma kasıldın birader yaa :cherry:
dsc064410yi.jpg

dsc064464md.jpg

:queen:

Abi senin motor zaten dehşet V-storm neden hayallerini süslüyor senin

sakalcım o motora site admini SKULLHUNTER el koymuştur...hatta gaspda diyebiliriz buna...:p

ersencim bu aragazı verip davet ettikten sonra gelmeyen Mete Han olsun Fatih Yürek Han...:p

Bu dostumuzun oynadığı liseli veledler dizisi vardı;ordaki şişko da bizim burda oturuyor,Shadow 750 si var.Bunlar hep o diziden kapmış olayı herhalde

motocycleboyreigns' Alıntı:
Bu dostumuzun oynadığı liseli veledler dizisi vardı;ordaki şişko da bizim burda oturuyor,Shadow 750 si var.Bunlar hep o diziden kapmış olayı herhalde

hocam bişeye kafayı taktımmı takıyorum valla yarım saattir şu veledin adam gibi fotosunu arıyorum...bumu eleman...:p

siteye üye yapmayı unutmasaydın bari :)

yahu bu motor Fazer di mi metehan sana niye küçük kalmış yoksa senmi büyüksün motor dan :)

Son düzenleme:
dostlarım bir iş nedeniyle Ulusta THY sitesine gittiğimde birde ne göreyim...Bizim stand up ustası best fm in gülü Ceyhun Yılmaz...baba naber falan derken...motor kullandığını hatta motorsuz yaşam düşünemediğini falan söyledi...kız arkadaşıylada tanıştım ama kendisi sevgilisiyle poz vermek istemedi doğal olarak...iyi çocuktur severim keratayı...sizlerle paylaşmak istedim...Ceyhun çok sıcak ve sempatik biri...Cıne 5 te programlarını bi dönemm çok izlerdim...ama artık takip edemiyorum...

aşağıdaki fotolarda ne kadar tipsiz biri olduğumu farkettim yav...iki çirkin adam fotosu...soldaki ünlü ve çirkin...sağdaki ünsüz ve çirkin... :) :D

normal onunda bizim gibi deli olması adamın show larından belli ne kadar kırık oldugu

ben her öğlen 12-2 arası Ceyhunun BEst FM deki programını dinlerim...genelde rastlıyorum...

sen daha carisma çıkmışın metehan abi severim ceyhunu senide:mrgreen:

Aynı dönem askerdik.Bu eleman stand-up için bizim birliğe geldi.Adam general falan dinlemiyor, aklına ne bel altı espri geldiyse yaptı.:mrgreen:

Mete sen ¥ yamaha'¥ ya da mı binerdin be devrem..¿ ¿ ¿

İlkdefa valla gördüm....:cyclopsan

Bak seni daha çok sevmeye başladım.... ♥ ♥ ♥ :joker:

sen daha carisma çıkmışın metehan abi severim ceyhunu senide:mrgreen:

eyvallah...:p

Aynı dönem askerdik.Bu eleman stand-up için bizim birliğe geldi.Adam general falan dinlemiyor, aklına ne bel altı espri geldiyse yaptı.:mrgreen:

nerde yaptı askerliğ Ceyhun...

Mete sen ¥ yamaha'¥ ya da mı binerdin be devrem..¿ ¿ ¿

İlkdefa valla gördüm....:cyclopsan

Bak seni daha çok sevmeye başladım.... ♥ ♥ ♥ :joker:

abi bu Erhanın Motörü...:p

abi sen de yavaş yavaş giriyon ünlüler alemine:p

valla motörün arka çantaya METE HAN diye yazıcam valla...artık yollarda tanıyanlar olursa imza vericem...

ulem hurtlatmışsınız dopigi yaf 2006 nire 2008 niree neyse ceyhunun da motırcı odugunu gördük

dostlarım bir iş nedeniyle Ulusta THY sitesine gittiğimde birde ne göreyim...Bizim stand up ustası best fm in gülü Ceyhun Yılmaz...baba naber falan derken...motor kullandığını hatta motorsuz yaşam düşünemediğini falan söyledi...kız arkadaşıylada tanıştım ama kendisi sevgilisiyle poz vermek istemedi doğal olarak...iyi çocuktur severim keratayı...sizlerle paylaşmak istedim...Ceyhun çok sıcak ve sempatik biri...Cıne 5 te programlarını bi dönemm çok izlerdim...ama artık takip edemiyorum...

aşağıdaki fotolarda ne kadar tipsiz biri olduğumu farkettim yav...iki çirkin adam fotosu...soldaki ünlü ve çirkin...sağdaki ünsüz ve çirkin... :) :D

Son foto senin yorumunda çıkmamış abi ama altta bir arkadaşta gördüm son fotoyu...Bencede son fotoda tipsiz biri varsa o sen değilsin ama abi o kadar biribirinize yaklaşmak zorunda mıydınız:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar