Ceyhun Yılmaz'da Motor Delisiymiş...Yani Bizdenmiş...

dostlarım bir iş nedeniyle Ulusta THY sitesine gittiğimde birde ne göreyim...Bizim stand up ustası best fm in gülü Ceyhun Yılmaz...baba naber falan derken...motor kullandığını hatta motorsuz yaşam düşünemediğini falan söyledi...kız arkadaşıylada tanıştım ama kendisi sevgilisiyle poz vermek istemedi doğal olarak...iyi çocuktur severim keratayı...sizlerle paylaşmak istedim...Ceyhun çok sıcak ve sempatik biri...Cıne 5 te programlarını bi dönemm çok izlerdim...ama artık takip edemiyorum...

aşağıdaki fotolarda ne kadar tipsiz biri olduğumu farkettim yav...iki çirkin adam fotosu...soldaki ünlü ve çirkin...sağdaki ünsüz ve çirkin... :) :D

:queen: :queen: :queen: :queen:
son foto koparmış sahiden olayı. ikimiiiiiz bir fidanın güller açan dalıyız

mete_han' Alıntı:
aşağıdaki fotolarda ne kadar tipsiz biri olduğumu farkettim yav...iki çirkin adam fotosu...soldaki ünlü ve çirkin...sağdaki ünsüz ve çirkin... :) :D

hani çirkin adam nerde ben göremedim :wiinkk: :rendeer:

Super Moderator
İyiymiş güzelmiş de kaskını görebildin mi abi sen?

Bu arada bir aralar Best Fm'de bir hayli dinlerdim, ama aynı başarıyı, aynı rahatlığı televizyon programında yakalayabildiğini düşünmüyorum ben.

kankalar kaskı arkada duruyor...kadrajda görünmüyor tabi...Cıne te çok harika bir showu vardı ama geç saatlerde diye izleyemiyodum...

mostwanted sahimi diyon leennn...:p

5x ve NOS...eyvallah.....

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi son fotoda sana bişe demiycem ,normal görünüyon :cat: ama bu ceyhun denen adam biraz uzaylı gibi çıkmış yavv:p

Super Moderator
vlad1462' Alıntı:
abi son fotoda sana bişe demiycem ,normal görünüyon :cat: ama ceyhun uzaylı gibi çıkmış yavv:p
+1
Son fotoğrafta çirkin biri varsa bile o sen değilsin.

ceyhun abi birtane . mukemmel bır program yapıyor cıne 5 de tavsıye edıyorum. gulduremedıgı konugu yok<<<

allah razı olsun vlad ve olcan kankalar...

doubt cine 5 te programa devam ediyor demek...:silent:

bayağıdır izlemiyorum...cıne 5 zaten şifreyide kaldırdı...kaçırmamak lazım...

chkaralama eyvallah kanka...ekşın ambiansım devam edecek....

metehan abim yanlış yerdesiniz ya, aslında ceyhun yılmazın yerinde sen oturuyor olacaktın o motorda ama kader işte neyse o da olur inşallah, Ayrıca sen beni ondan daha fazla güldürüyorsun bu da ayrı bir olay, senden daha iyi (ceyhun yılmaz'ın mesleği neyse işte) olur, bir numara metehan abim:cherry:

mete_han abi yavaş yavaş sosyeteye de giriyorsun. :mrgreen:

son fotoda ceyhun yılmaz biraz korkmuş gibi. zorla mı foto çektin :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Valle Mete korkulur senden lan, takip mi ediyon milleti :)

Yine BEST FM programcılarından Gazoz Ağacı Cem ARSLAN da motorcudur, sıkı bir endurocudur bildiğim kadarıyla.

ylmzzz' Alıntı:
mete_han abi yavaş yavaş sosyeteye de giriyorsun. :mrgreen:

son fotoda ceyhun yılmaz biraz korkmuş gibi. zorla mı foto çektin :queen:
Abi yeminle adam tırsmış şu surat ifadesine baksana silah zoruylamı çektirdin fotoğrafı

Ceyhun'u bende arasıra dilerim severim zaten toprağım olurlar.

yılmaz...önder...sakal...aytsakal...barışcı 26 ...scud...eyong kankalar valla topiğe verilen cevapları yeni okudum kusura bakmayın...ayrıca iğrenç fotomuda çıkarıyorum...

bizim ceyhunu bugün gaspetmişler...ortega ile birlikte evde oturuken boğazına bıçak dayamışlar...ulan ne memleket...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar