ceyhan trafik etkinlikleri

kasksız artçı aldığı için bora abiyi , kortej arasında tekteker yapmaya çalışan gürsel abiyi , lütfü dediği için ahmet abiyi kınıyorum...:p

Emeğinize sağlık.:rendeer:

Fotograf makinamdan bir kaç resimde ben atayım:)izninizle:rendeer:
Gaziantep mt nin büyük sabırla bekleyişi(sabırla diyorum yarım saat geç kaldım:cyclopsan)
18863399pi1.jpg

Buda mahmut(mahmudo) agabeyim:rendeer:Şehirler arası yol yeminini bozdurdum ve ilk defa otobana çıktık:mrgreen:Ben adamı yoldan çıkarırım:queen::queen:
67204098ud1.jpg

Ekibin tamamlanmasının ardından hemen yola koyulduk ve ilk sigara molası verdigimiz yer.Geç kaldıgımız için yolda pek fotoyla kaybedecek zamanımız yoktu:pale:Sabri amcamda nasıl çekiyor hele:pÇek cigerlerin bayram etsin:queen:Seni çok seviyoruz sabri amcam Allah saglık sıhatla uzun ömürler versin:rendeer:
60280338ax1.jpg

39535539mk2.jpg

Sabri amcam uzun çabalar sonrası kendini belli etmeyi başardı:p:p

81909410ls3.jpg

Maşallah mahmut abim gaziantep mt ye baya bi ısındı:queen::queen:Gökhanın üzerine devrileceksin çekil ordan:mrgreen::queen:

32441452xk7.jpg

Ve çok şükür kazasız belasız ceyhana gelmiş bulunmaktayız.Bizim bu mevkiyi bulmamızda yardımcı olan ve eşlik eden isimlerini bilmedigim arkadaşlarıma tşk ediyorum:rendeer:

dsc01919kw1.jpg

Çok güsel ve sıcak karşılandık ve çok hoş bir ortamdı.Herkesi orada görmemizle yolun tüm yorgunlugu gitti üzerimizden ve herşeyiyle geldigimiz yola degdi.

dsc01921if0.jpg

Günün en çok begenimi toplayan makinalarından bir tanesi:)Allah sahibine agız tadıyla binmek nasip etsin:rendeer:kaza bela vermesin:)

dsc01920jp3.jpg

AKBURAK abimin makinasıda silah gibi maşallah :wiinkk:Allah nazardan esirgesin:rendeer:Allah kaza bela vermesin:)

dsc01923fl7.jpg

Çok güsel egitici bilgiler verilen ve yemek yedigimiz konferans salonu:rendeer:

dsc01925bt3.jpg

Sabri amcam ve çok sevdigim yusuf abim:wiinkk::wiinkk:Bize olan ilgi ve alakasında dolayıda teşekkür ediyorum tekrar:)

dsc01926kn9.jpg

Grup liderimiz ali abim:)(Bir insan ancak bu kadar yakışıklı ve karizmatik olur allahım esirgesin:p:rendeer:)

dsc01927vr4.jpg

Çok sevdigim ve deger verdigim iki mükemmel insan:rendeer::rendeer:

dsc01930vl8.jpg

Erhan abimede v strom çok yakışıyor maşallah:wiinkk: Allah kaza bela vermesin:rendeer::rendeer:

dsc01935oa6.jpg

Alt motor kısmına ve sesine hayran oldugum bir makina

dsc01932bs5.jpg
,

dsc01941ul3.jpg

devamı birazdan gelecek........!

Son düzenleme:
Bu eğitim etkinliğine katkısı olan herkesi tebrik ediyorum. Katılan arkadaşlarıda tabii. Mazeretim nedeniyle gelemedim ama siz benim yerime baya eğlenmişsinizdir umarım. Bilgileri inş. her daim aklınızda tutar ve uygulamaya koyarsınız inş. Ali abi güzel eğlenmişsiniz de gene akşam geç kalıp yolda hızlı gelçdiniz mi merak ediyorum. Diğer motorlar cılız motorlar sizinkilerin yanında. Baya sabırlısınız. Size bundan ötürü teşekkür ediyorum. Emeğinize vede çelik atlarınıza sağlık. Allaha emanet olun

ali ellerine saglık abim fotolar cok güzel

Bişey degil abi diger fotolar yolda birazdan onlarıda eklerim inş.İşten fırsat buldukca ekleyebiliyorum:pale: üzgünüm

Yahya abi Motorların büyük küçük olması hiç sorun degil önemli olan gönüllerin bir olması:)Herkes kafa dengiydi ortalama 110km/h süratle yol aldık bize yetti.Nede olsa yüksek hız felaket getirir:wiinkk:

böyle etkinliklerde dostlarla biraraya gelmek çok güzel.
Ali ellerine saglık sen de çok değerlisin bizler için
Tüm ekibe Kadirliden selamlar.

Yogun işlerden dolayı resimlere biraz ara vermiştim:)Şimdi devam edeyim.İzninizle:rendeer:Ceyhandan sonra hepberaber yumurtalıga geçtik
oradada çok güsel agırlandık.Deniz kenarından manzaralar

dsc01947ay8.jpg

Soldaki ben(erkengel)ve sagdakide sabri amcam:rendeer:

dsc01951fn2.jpg

Miletin yorgunlugu yüzünden belli:cyclopsan:cyclopsan

dsc01954rk8.jpg

Allahım esirgesin bir adama bir makina bu kadar yakışır:bounce::bounce:

dsc01955cq1.jpg

İsom hararetli hararetli bişeyler anlatıyor ama tam çözemedim:queen::queen:

dsc01945kf8.jpg

dsc01941gk6.jpg

bay karizma:p:pyani ben(erkengel)

dsc01953of8.jpg

Yusuf abim kros gösterisi yapıyordu bize:rendeer::rendeer:Hemde deniz kumunda her babayigidin harcı degil:wiinkk::wiinkk:

dsc01957ig8.jpg

dsc01956en2.jpg

dsc01960mb3.jpg

Ve motoru çıkarmaya çalışıyorlar.Ellerine saglık yusuf abi yol boyunca bir çok yerde gösteri yaptı sagolsun ama ben seyretmekten foto çekmeyi unutmuşum:silent:

dsc01961xk8.jpg

Geri dönüş yolunda geceye kaldıgımız için foto çekemedik.Bir an önce evimize dönmenin telaşıyla:)Çok şükür allaha kazasız belasız bir gün geçirdik.Herkes evlerine döndü.Ortalama 450km yolun vermiş oldugu yorgunlukla yatakta aldık direk solugu:cyclopsanOrganizasyonda emegi geçen herkese teşekkürler:rendeer::rendeer:Bir başka gezide görüşmek üzere
Kalın saglıcakla GAZİANTEP MT:rendeer::rendeer::rendeer:

oy oy oyyyyyy içim gitti valla :mrgreen:

abi bitirmişsiniz olayııı!!!:wiinkk:

gerçekten harika bir gündü herkese çok teşekürler resimler içinde emeğinize sağlık bide herkesle tanıştığıma memnun oldum inş. başka bi gezide birlikte olmak dileğiyle yolunuz açık olsun!....:rendeer:

ali ellerine sağlık resimler çok güzel olmuş baya uğraşmışsındır... bu arada malum benim cüsse büyük yorulduğumdan gökhanı dayanak olarak kullanıyordum o resimde:mrgreen::mrgreen:

öncelikle ağlamak istiyorum arkadaslar::crying:: trafik polisi ve motorcular bi arada arkadasım yapabilen varsa su topic i gaziantep trafik müdürlüğüne yollasın alişellerine sağlık çok güzel olmus kardes gezilerinizi sklastırmanız dileğiyle katıılan herkesin tekerine sağlık bu arada gözümden kaçmadı o er5 li abim yine yengeme ehven kask vermiş gecen defa söylemiştim yine sölim :wiinkk:

katılan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.Sonsuz saygılarımı sunuyorum. sizleri iyi ağırlayabildiysek ne mutlu bize.. Cok güzel bir pazar günü geçirdik diye düşünüyorum.. HERKESİN AYAĞINA,EMEĞİNE SAĞLIK... Adana MT,Kadirli MT,Osmaniye MT,Gaziantep MT hepinizi cok seviyoruz... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ali ellerine sağlık resimler çok güzel olmuş baya uğraşmışsındır... bu arada malum benim cüsse büyük yorulduğumdan gökhanı dayanak olarak kullanıyordum o resimde:mrgreen::mrgreen:

Bende Diyorum Bayram değil seyran değil mahmut bana neden sarıldı:silent:

Fotograf makinamdan bir kaç resimde ben atayım:)izninizle:rendeer:

Erhan abimede v strom çok yakışıyor maşallah:wiinkk: Allah kaza bela vermesin:rendeer::rendeer:

dsc01935oa6.jpg

........!

ali kardeş ben bu fotoda kask elimde kime veya nereye baktığımı bilmiyorum ama.. dogrusu cok begendim kendimi..:queen::queen: emeğine sağlık..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimler harika emeğinize sağlık...:cat:

öncelikle ağlamak istiyorum arkadaslar::crying:: katıılan herkesin tekerine sağlık bu arada gözümden kaçmadı o er5 li abim yine yengeme ehven kask vermiş gecen defa söylemiştim yine sölim :wiinkk:

polis amcalarım iyi yada kötü kask yoktur, kasksız kafa vardır bizim ceza yazdığımız diyorlar:queen: sana inat aynı kasktan kendimede alıyorum :queen::p
bizi takip etmeye devam et:queen::queen::queen:

birazda ben resim ekleyeyim bende olanlardan:)

kadirlide motorları römorka bağlarken

URL=http://imageshack.us]
pict0001wy3.jpg
[/URL]

çukurköprü de kozan grubunu bekledik ama gelmediler

ceyhan kavsagındayız osmaniye grubuda geç kalınca biraz bekledikten sonra ceyhana girdik

bu adama hasta oldum ama hehehee:)

karizmatik tekin abi:)

murat abi ve kızı

YORUMSUZ:queen::p

KAYMAKAM BEY KONUSMA YAPARKEN

ORADAN ÇIKTIKTAN SONRA YUMURTALIGA GİTTİK VE HARİKAYDI

YUSUF UÇMAYA HAZIRLANIYOR SÜZÜLECEK SANIRIM:):)

BURAK VE MURAT ABİNİN OĞLU MURATHAN :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar