ali kardeş ben bu fotoda kask elimde kime veya nereye baktığımı bilmiyorum ama.. dogrusu cok begendim kendimi..:queen::queen: emeğine sağlık..
Abi senin maşallahın var
ali kardeş ben bu fotoda kask elimde kime veya nereye baktığımı bilmiyorum ama.. dogrusu cok begendim kendimi..:queen::queen: emeğine sağlık..
polis amcalarım iyi yada kötü kask yoktur, kasksız kafa vardır bizim ceza yazdığımız diyorlar:queen: sana inat aynı kasktan kendimede alıyorum :queen:
bizi takip etmeye devam et:queen::queen::queen:
Abi senin maşallahın varAllahım esirgesin seni görünür görünmez kazadan beladan:rendeer
oz vermene gerek bile yok:wiinkk:Sen her halinle yakışıklısın zaten:rendeer:Ah bide ben senin kadar yakışıklı olabilseydim:queen::queen::queen:
herkese teşekkür güzel oldu reşit benim foto yok hiç
onu diyen ceyhan polisi bizim burda öyle değil tavır ne bilio musun abla aha bi tane daha geliyor dur bakalım kask var tamam gözünün üstünde kasın var senin misali dur sana bi 55 ytl yazayım bos gecme ya etme tutma deyince ayıp sana ya 7 8 milyar vardır motorun bu motora biniyosun 55 ytlden kaçıyosun diyor giderken iyi niyetli ya polis abim 15 GÜN İÇİNDE ÖDE DE BARİİİ %25 İNDİRİM OLSUNNN..r: deyoo deyoooSS bu arada kask meselesi de istediğim oldu inatta bir muarattır abla ne aynın alacan bi ARAİ yada NOLAN al Not: Sahibinden satılık ikinci el daha 5000 de NOLAN N61 kask apache grafikli :rendeer: