ceyhan trafik etkinlikleri

ali kardeş ben bu fotoda kask elimde kime veya nereye baktığımı bilmiyorum ama.. dogrusu cok begendim kendimi..:queen::queen: emeğine sağlık..

Abi senin maşallahın var:)Allahım esirgesin seni görünür görünmez kazadan beladan:rendeer:poz vermene gerek bile yok:wiinkk:Sen her halinle yakışıklısın zaten:rendeer:Ah bide ben senin kadar yakışıklı olabilseydim:queen::queen::queen:

Anlaşıldı Birdahaki Reşitin bulunduğu etkinliklere sopalı gelecez :)

polis amcalarım iyi yada kötü kask yoktur, kasksız kafa vardır bizim ceza yazdığımız diyorlar:queen: sana inat aynı kasktan kendimede alıyorum :queen::p
bizi takip etmeye devam et:queen::queen::queen:

onu diyen ceyhan polisi bizim burda öyle değil tavır ne bilio musun abla aha bi tane daha geliyor dur bakalım kask var tamam gözünün üstünde kasın var senin misali dur sana bi 55 ytl yazayım bos gecme ya etme tutma deyince ayıp sana ya 7 8 milyar vardır motorun bu motora biniyosun 55 ytlden kaçıyosun diyor giderken iyi niyetli ya polis abim 15 GÜN İÇİNDE ÖDE DE BARİİİ %25 İNDİRİM OLSUNNN..:pr: deyoo deyoooSS bu arada kask meselesi de istediğim oldu inatta bir muarattır abla ne aynın alacan bi ARAİ yada NOLAN al Not: Sahibinden satılık ikinci el daha 5000 de NOLAN N61 kask apache grafikli :rendeer:

aranızda olmak isterdim :pr: işlerim nedeniyle katılamadım :salut: ama görüyorumki çok güzel bir etkinlik olmuş :cat: emeği geçen ve katılan herkesin eline sağlık :rendeer:

bende aranızda olmak istedim ama annemlerden dolayı gelemedim ben de
malum anneler günüydü zaten az gittiim annemin yanına bu günde de gitmezsem ayıp olur die düşünürek gittim bedenim annemle beraberdi ama ruhum sizinleydi :cherry::p

Abi senin maşallahın var:)Allahım esirgesin seni görünür görünmez kazadan beladan:rendeer:poz vermene gerek bile yok:wiinkk:Sen her halinle yakışıklısın zaten:rendeer:Ah bide ben senin kadar yakışıklı olabilseydim:queen::queen::queen:

hehe :mrgreen: o senin yakışıklılığın kardeş... senin maşallahın var asıl.:bounce: GSR 600'e kalıp gibi oturuyosun. yolda tutabilenin vay haline...:cat: allah kaza bela vermesin kardeşim,lastiğine taş değmesin. inşallah bu sefer bizler gelmeye çalışacağız.. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...:king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya çok muhteşemdi gezi inşallah en kısa zamanda tüm ekiple tekrar buluşuruz ama bu sefer ayrı ayrı oturarak değil hep birlikte oturarak poz veririz resimlerde bu bambaşka bir dünya camın arkasından yazıyorsun sonra bir gün beraber oluyorsun kardeş kadar yakın bir ilgi alaka bu nasıl bir sevgi bu nasıl bir tutku anlamış değilim iyiki motor kullanıyorum yoksa bu kadar arkadaşım olmazdı hepinizi seviyorum MT ailesi

onu diyen ceyhan polisi bizim burda öyle değil tavır ne bilio musun abla aha bi tane daha geliyor dur bakalım kask var tamam gözünün üstünde kasın var senin misali dur sana bi 55 ytl yazayım bos gecme ya etme tutma deyince ayıp sana ya 7 8 milyar vardır motorun bu motora biniyosun 55 ytlden kaçıyosun diyor giderken iyi niyetli ya polis abim 15 GÜN İÇİNDE ÖDE DE BARİİİ %25 İNDİRİM OLSUNNN..:pr: deyoo deyoooSS bu arada kask meselesi de istediğim oldu inatta bir muarattır abla ne aynın alacan bi ARAİ yada NOLAN al Not: Sahibinden satılık ikinci el daha 5000 de NOLAN N61 kask apache grafikli :rendeer:

:queen::queen::queen: mesaj alındı:rendeer:
@cengiz abi biz seni daha çok seviyoruz:cat::rendeer:

4dd02bf7f55da19601367.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar