çetmen'in satmış olduğu motorsikletler

bu makinayı alacaklar veya almışlar ile senin aranda fark yok...örnek sensin...ha çapır diye bu arkadaşlar kendini kandırıyor...ha sen enduro diye kendini kandırıyorsun fark yok...

neyini pazarlıcam haci be...Honda cbr 125 i yerden yere vuran kim...:)

YBR 125 cbf 150 den iyidir...aha yazdım...kendi motorum 2.sırada kalite babında...dahası yok...noldu bizim Hondaya yalan oldu...derdim marka değil...kalite...zamanla ak koyun kara koyun belli oluyor...

saygılar...

Sen anlamak mı istemiyorsun benmi anlatamıyorum yoksa vakit geç olduğu içinmi anlaşamıyoruz ( bu arada yatarak yazıyorum :) )

BEN Hesabıma uyduğu için aldım motorumu o sıra cebimde senin motorunu alacak nakitimde vardı. Kimin ne mal sattığınıda çok çok iyi biliyorum

Ama herzaman çin mallarını yerin dibine sokan ben o mallara para veren kilileri hiçbirzaman küçümsemedim

Dediğin gibi kendimizi kandırıyoruz ama yapacak birşey yok motorun hasını alacak nakit olmadığından

Yoksa herkes biliyor hangi motorun iyi hanginin kötü olduğunu

bu başlığı açtımda %90 skygo 250 cc alıcam diyordum fakat anladım herhangi bir özellikği yok servisi yok. şu aralar arkadaşın komşusu filan ybr125 satıyomuş eğer olursa bu yaza doğru almayı düşünüyorum 10000 km filanmış ama servisi sahası çok geniş büyük bir avantajı var yedek parça konusunda vs. fikrim değişti ybr125 olabilir. şu honda cbr 125 de pahalı olmasa ve yedek parçalarıda bu kadar uçuk fiyatlarda olmasa ondanda alabilirdim.

biraderim olaya şu açıdan bak...bu zamanda 2000 gaymeye bu ebatta makina varmı...yok...2.elde bile zor bulursun...adı sıfır işte...bu mantıkla bakarsan al...günahıyla sevabıyla makinan olur çatır çatır gez dolaş...sende tad rüzgarı...

birde bu kampanyadan önce alan gariplerin suçu neydi ya...resmen adamı keriz yerine koyuyorlar...ayıp ya...bu nasıl ticaret anlayışı...bu 2.ellerdeki aynı model fiyatlara bakarmısınız ya...şaka gibi...

http://www.sahibinden.com/search.ph...eld]=price&submit_detay.x=67&submit_detay.y=6

canım kardeşim..şu an kullandığım motosiklet has ve has ÇİN MALI...neden kötümser olayım...Çinde üretilmiş...Sundıro Honda...ama kaliteli abicim...:pale:

bilgisayarım Çin malı....cep telefonumda made ın Chına diyor...:pale:

ama Çin Malı olan SIEMENS CX 65 i 4 yıldır kullanıyorum...halen aynı sağlamlıkta...

bunları ne kadar düzgün kullansanda ne kadar yıkasanda boyasanda beş para etmez...titreşimden elin uyuşur...her tarafı her civatası sallanır...

uzun yol agelmez...ha belde içinde 2 tur atarsan 100.000 km yaparsın emin ol..

tek derdim ÇİN de üretilen kaliteli bir malı alın...derdim bu...kaliteye layık değilmi kimse...

al baba 2000 gaymeye ybr...9000 de...km siylede oynansa bile bu makinaya 4 kişid ebinsen pörtlemez...250de üzerine devir masrafı koy...ala sana ömürlük...

buda ÇİN malı ...ybr de Çinli bilirsin...YAmahanın ÇİN fabrikasında bilirsin...

http://www.sahibinden.com/sifir_aya...degisik_degilWQQaXQQ5421043WQQpXQQdisplayitem

işte bu makinalar elde kaldıı için fiyatları düşe düşe 2000 gaymeye düştü...

pekiiiiiii bu makinalara geçen seneler 3500-4000 gayme verenler şimdi napıcak...tam keriz yerine koydular vallahi..6 ay sonrada 1500 e satılcak...şimdi alanlar pişman olcak...satmak içinmi alıyoz demeyin...eninde sonunda başka bir makina almak ister bu gönül...

birde CHOPPER bunlara denmez...çapır alacaksan Dragstar 650 al derim...bunlar hurda...yürüyen hurda...bun alıp kaça satıcan 1-2 yıl sonra...:pale:

biraderim yaşım 30...çok gördüm piyasayı az çok tanırım...Yaşın kaç bilmem ama sana bunu almaman konusunda gerekirse yalvarayım...gurur murur hikaye...seni kurtardıkmı kardır bana huzurlu uyurum...

Yani Allah rızası için alma kardeşim...:cat:

bişey kazanmıcan...hep kayıp...masraf...tamircilerde geçicek ...belanımı arasın dostum...al bir 2.el ybr...innova...kymco actıv yarıotomatik..vs vs...ne diyim abicim artık size...beladır bunlar...

kramnik bak 2 yorum getirdim olaya...işine hangisi gelirse yap...ama ağlarsan mendil vermez kimse...çatır çatır servisde diye mahale arasında bir tamirciye paraları bayılırsın...:cat:

alırsan yaşarsın almazsan yaşamazsın bazı şeyleri...hayatı yaşayıptamı imtihan edersin duyarakmı...

bazen garagtersiz kişiliksiz ne idüğü belirsiz bir 0 ürün...kaliteli geçmişi geleceği belli bir 2.elden daha iyi olamaz...:cat:

Sen anlamak mı istemiyorsun benmi anlatamıyorum yoksa vakit geç olduğu içinmi anlaşamıyoruz ( bu arada yatarak yazıyorum :) )

BEN Hesabıma uyduğu için aldım motorumu o sıra cebimde senin motorunu alacak nakitimde vardı. Kimin ne mal sattığınıda çok çok iyi biliyorum

Ama herzaman çin mallarını yerin dibine sokan ben o mallara para veren kilileri hiçbirzaman küçümsemedim

Dediğin gibi kendimizi kandırıyoruz ama yapacak birşey yok motorun hasını alacak nakit olmadığından

Yoksa herkes biliyor hangi motorun iyi hanginin kötü olduğunu

Altına 1 milyon kez imza atarım....::belge:: :wiinkk:

:cat:
kramnik bak 2 yorum getirdim olaya...işine hangisi gelirse yap...ama ağlarsan mendil vermez kimse...çatır çatır servisde diye mahale arasında bir tamirciye paraları bayılırsın...:cat:

alırsan yaşarsın almazsan yaşamazsın bazı şeyleri...hayatı yaşayıptamı imtihan edersin duyarakmı...

bazen garagtersiz kişiliksiz ne idüğü belirsiz bir 0 ürün...kaliteli geçmişi geleceği belli bir 2.elden daha iyi olamaz...:cat:

haklısın abi bnde bunu çok düşündüm ve 2 sonuca vardım ya ybr 125 ya da eğer aileden birileri destek çıkarsa cbr 125(alırsam gözüm gibi bakarım)çinlinin yanından bile geçmiyorum artık!!:cat:

reo

ya arkadaslar bu bizim çinli motorlarla olan ilişkimiz " akraba evliligi" gibi birsey.
aldık bi kere. artık yapacak birsey yok. sizin bize (doktor gibi) kızmanız fayda getirmiyor, bize yol göstererek bu sekilde daha iyi nasıl yaşarız; işte onu söylemeniz gerekiyor.

Meraklısına bir kaç not daha:

Çetmen denilen İzmirli mağaza, 2000 TL ye motor satışına pazartesi son veriyor. Yeni fiyatı vergiler dahil 2900 YTL. Ben motoru bu gün teslim aldım. klasik bir çinli. Bir çinli klasiği olan montaj sorunları ilk başta var. birkaç vidayı hemen sıkmak gerekti. Ama, fiyatına oranla, sesi , dengesi, görünümü ile beni bir ilk kullanıcı olarak tatmin etti.

Fiyat düşüklüğünde sanırım depoda 1 yıldır bekleyen mal olmasının etkisi var. Zira motor sıfırr ama, etikette modeli 2006. Allah hepimizi kazadan korusun.

ben ce yazın yenı bir kampanya yapacak ve o zaman diğerlerinin canını okuyacak... çeyiz alana motor bedave diyecek bu mendevur... beyez eşya alana eşantiyorn diyecek sanırım yenı bir kampanya bekliyeyim... yada METE_HAN agamın yoladı adresler bi bakayım aslında güzel alternatitler var... aga teşekkürler tekrar be yav.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaslar bu bizim çinli motorlarla olan ilişkimiz " akraba evliligi" gibi birsey.
aldık bi kere. artık yapacak birsey yok. sizin bize (doktor gibi) kızmanız fayda getirmiyor, bize yol göstererek bu sekilde daha iyi nasıl yaşarız; işte onu söylemeniz gerekiyor.
Bu enteresan bi yorum,hiç bu açıdan düşünmemiştim.Ama motoru satınca hiç bir
çinli bize darılmayacak:)

Selam Doğru Bildiğini Paylaşmaya çalışan Insanlara,

Ilk Motorumu Aldım. Cetmenden :) Skygo Sg250-4 . Ankaradayım. Motor ( 4-5 Gün Içinde ) Salı Günü Ambarla Geldi ( 70 Ytl )
çalıştığım Yer Müsaitti Bi Arkadaşımla Beraber 4-5 Saatte Layloylom Topladık. ön Rüzgarlık Heralde Bağlamadık. Aküsünün Asidi Bile Ayrı Gelmiş, Doldurduk,,,sentetik Bir Litre Yağ, 95 Oktan Benzin Aldık. 3-5 Basışta çalıştı Alet. Sonuçta çin Malı Ama Benim Işimi Görür. Motoru 2050 Ye Aldım Düm Baktım 2865 Yazıyo... Ilk Motoruma 5000-6000 Ytl Bağlamaktansa 2000 Lira Verdim. Hayırlısı Herkese Kazasız Sürüşler.( Bu Arada Motor Bence O Parayı Hakediyor Ama Iyi Bakmalı ) Saygılar

Selam Doğru Bildiğini Paylaşmaya çalışan Insanlara,

Ilk Motorumu Aldım. Cetmenden :) Skygo Sg250-4 . Ankaradayım. Motor ( 4-5 Gün Içinde ) Salı Günü Ambarla Geldi ( 70 Ytl )
çalıştığım Yer Müsaitti Bi Arkadaşımla Beraber 4-5 Saatte Layloylom Topladık. ön Rüzgarlık Heralde Bağlamadık. Aküsünün Asidi Bile Ayrı Gelmiş, Doldurduk,,,sentetik Bir Litre Yağ, 95 Oktan Benzin Aldık. 3-5 Basışta çalıştı Alet. Sonuçta çin Malı Ama Benim Işimi Görür. Motoru 2050 Ye Aldım Düm Baktım 2865 Yazıyo... Ilk Motoruma 5000-6000 Ytl Bağlamaktansa 2000 Lira Verdim. Hayırlısı Herkese Kazasız Sürüşler.( Bu Arada Motor Bence O Parayı Hakediyor Ama Iyi Bakmalı ) Saygılar

hayırlı uğurlu olsun...2 tekerlek olsun çamurdan olsun artık ne denir ki...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1400 ytl diyo reklamda millet buna inanıp gitcek. halkı yanıltmaya yönelik hareketten dolayı dava açılamaz mı?

1400 ytl diyo reklamda millet buna inanıp gitcek. halkı yanıltmaya yönelik hareketten dolayı dava açılamaz mı?

İyide birader adam doğru söylüyo.Reklamda alttan karınca yazısıyla ötv hariç yazısı geçiyo yani yasal olarak problem yok mağazaya gidincede 1450+ötv+kdv fihatı 2050 diyor.Plaka ve diğer masraflar hariç yani problem yok.

İyide birader adam doğru söylüyo.Reklamda alttan karınca yazısıyla ötv hariç yazısı geçiyo yani yasal olarak problem yok mağazaya gidincede 1450+ötv+kdv fihatı 2050 diyor.Plaka ve diğer masraflar hariç yani problem yok.

ARTIK MAKİNA KDV DAHİL...2865....ee nolduuuu şimdi...3 günden 800 lira zam...ayıptır ya...nası ticaret bu...

KOD: 02032A5MT528

Fiyat: 2,865.00Ytl Fiyat: 0.00Ytl (Vergi dahil)

:farao:

http://www.cetmen.com.tr/index.php?target=products&product_id=29919

harbi nası bişi yaaa demkkı el sıkışmakla kurban alır gibi gene 2000 ne alırız bunu :p

cetmen bu biraz ilgi gordumu makina yaz'inda gelmesinin gaziyla arttiriyolar

kesinlikle alma beş para etmez gel bence 250 mct al nette ugurstore.com diye bi firma var mct yi 2500 ytl ye veriyorlar ben kullanıyorum onlara gore mukemmel
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar