çetmen'in satmış olduğu motorsikletler

merhaba arkadaşalar bn bi sorum var.

neredeyse her tarafta reklamını vs. görüyorum. işte 1425ytl(altta kdv ve ötv dahil edilmiyor diyo küçük yazıyla :)) ye harley tipi motorsikletler filan aranızda bu motorsikletleri inceleyen veya kullanan filan var mı?

önerir misiniz?sonra motorsikleti alıpta dağılmasını istemiyorumda :cherry:

Motosikleti
Dl650vstorm
ben gittim konuştum ötv kdv eklenince 2050ytl +ruhsat plaka 2300ytl peşin fiyatı

motordan filan pek anlamıyorum almışken sıfır almak istiyorum bi daha sorun yaşamamak için

Motosikleti
Dl650vstorm
valla bana pek sağlam mış gibi gelmedi üstelik hiç bi yerde servisi yok sgayko diye bi marka ben tavsiye etmem.

hımm... ya şimdi kanuni scooter filan almak istemiyorum ha kanuni almışım ha mondial arada o kadar fiyat oynasa bile ikiside aynı malzemeden yapılıyo keeway arn ye baktımda fiyatıda uygun ama sele altında bir yerimi ne kırılıyormuş o kafama takıldı bnde kampanyayı görünce bi sorayım dedim

motordan filan pek anlamıyorum almışken sıfır almak istiyorum bi daha sorun yaşamamak için

arkadaşım ikinci el motordan bu kadar korkmayın...ben 3 tane motor aldım 3'ü de ikinci el idi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım...benim 2004 YBR125'mi satarken 17.500 km'deydi ama motor hala sapasağlamdı ilk günki gibi...aynı şekilde 2006 CBF250'yide 8.500 km'de sattım o da sıfırdan farksızdı...yani demem o ki motordan anlamıyosanız bile yanınıza anlayan birisini alıp gidin iyice bir baktırın yada arkadaşınızın tanıdığı iyi bir ustaya gösterin olsun bitsin...yani ikinci el motordan bu kadar korkmayın...:cat:

hımmm... şöyle uygun fiyata 2300 ytl civarı plaka dahil önerebileceğiniz sıfır scooter var mı?

arkadaşım ikinci el motordan bu kadar korkmayın...ben 3 tane motor aldım 3'ü de ikinci el idi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım...benim 2004 YBR125'mi satarken 17.500 km'deydi ama motor hala sapasağlamdı ilk günki gibi...aynı şekilde 2006 CBF250'yide 8.500 km'de sattım o da sıfırdan farksızdı...yani demem o ki motordan anlamıyosanız bile yanınıza anlayan birisini alıp gidin iyice bir baktırın yada arkadaşınızın tanıdığı iyi bir ustaya gösterin olsun bitsin...yani ikinci el motordan bu kadar korkmayın...:cat:

bu şu demek olıyor ...o çin çonlara 2500-3000-4000 verenler yedikleri kazığı gördüler...bunun ispatı bu...sakalımızda yokki anasını satayım...Taksim meydanında kendimimi yakayım artık almayınnn diye...:p

Arkadaşlar bilginize:wiinkk:
Çetmen'nin sattığı motorlar Lifan (Düzce'de fabrikası açılan)
Bu motorları Skygo-Çullaş
Bisan
Salcano
Truva
Yuki ,getirmekte hepsi Lifan'nın 250-4 modeli
Nereden biliyorsun derseniz :pÇullaş bana 500m gelip geçerken söyleştiğimden hep inceledim İthalatçısı elinde kalanları 3000ytl den verirken Çetmen 2052ytl ye iindirmiş çoook iyi fiyat ,yine bu modelin Truva markalısını 2.el alan bir arkadaş ki 2000ytlye tanıdıktan aldı,Lifan'nın fabrikasını arayınca Türkçe konuşmasını öğrenmiş :queen:bir Çinli yönetici tarafından iletişim bilgileri alınarak sanırım Mart ayında gelecek olan gemiden isteği yedek parçaları karşılayacak bu demek oluyor ki enaz 6 ayrı firmadan parça sağlayabilirsiniz:cat:
üste yazdığım markalarla ilgili forumda açılan topiklere bakarsanız detaylarınıda öğrenebilirsiniz:bounce:

ben yukı kullanıyorum kendi adıma konuşayım istediğim hertürlü parçayı temin edebiliyorum..
gerçi bu güne kadar pek ihtiyacım olmadı (bundan sonrada umarım olmaz) yapmış olduğum araştırmada merterde yukının ithalatçısını buldum ve hertürlü parça temini mevcut..:)

Motosikleti
Dl650vstorm
paranızı çöpe atmayın diye regalci ve bisan roadstar cılara da söyle bakalım ne cevap alıcaksın :bounce:

budur :cat:

bende de regal vardı regalciler kızmasın ben 0 regalı 4.000 e alırken 0 cbf 250
4.750 idi ah kafam vah kafam :( acemilik işte

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bende 2.el hussar aldım tas gibi makine 1-2 parça:bounce:sı zamanla ömrünü tamamlamış parçasını değiştirdim onun dışında hiç sorun yok maaşallah..

110 kadran var ve 250cc gerisini sen dusun tipi felanda hosuma gıtmedı o paraya alınacak nıce motor var;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar