kazasız belasız kardeşim güle güle kullan. rüzgarın bol yolun açık olsun
erhancım topiği şimdi gördüm neye niyet neye kısmet ..bildiğim kadarıyla bu almayı düşündüğün motor değil..böylece yoldanda kurtulmuşsun..senin adına inan çok sevindim bu motorun rengi gösterdiğinden çok daha güzel ALLAH güle güle kazasız belasız vede arızasız kullanmayı nasip etsin..alışıncaya kadar dikkat edceğini biliyorum..tekrar hayırlı olsun inan kendim alsam bu kadar mutlu olmazdım..hoşca kal
hayırlı olsun .. güle güle binmek nasip etsin allah :rendeer:
Sonunda aldın demek. Güle güle kullan...![]()
Çok sevindim Cerrahi.Araştırmaya başladığında kesin alıcağın belliydi.Ben 600 f bekliyordum senden ama sen daha üst modeli aldığına göre daha uzun süre kullanırsın sanırım bunu.Güle güle kullan,darısı kankin Teflon'un başına
cerrahi kardeş.almışın makineyi,hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin inş. güle güle kullanmak nasibetsin..
Gezmem kardesim merak etme :wiinkk:
gezmem derken umarım karumasız gezmem demek istemişsindir:wiinkk:
bu arada evdemisin bugün ben izinliyim müsaitsen buluşalım:cat:
Üzgünüm kardesim bugun yeni bir şirkete baslangıc yaptım o nedenle zor diyebilirim. Aksam olursa belki olabilir. Eger herhangi bir aksilik cıkmazsa tabii.:cat:
Ooo sonunda...:cat:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan...
Sonunda nasip oldu bakalım hayırlısı. Tsk ederim darısı basınıza insallah hayırlıs ile :rendeer:
hayırlı olsun, güle güle kullan:rendeer:
Tsk ederim saolun ustadım
Kasko yaptır Kasko:mrgreen:... Geciktirme Kaskoyu... Ateşler basmasın ondan sonra![]()
Olm tencere misin tava mısın nesin lütfen çekilirmisin artık hayatımdan :mrgreen:
Artık senin gibi racer kullanan birisi ile arkadaslık neyim yapamam ben. :queen:
Sırf sen bineceksin diye kasko yaptırmıyorum sıkıyorsa paçan kaskosuz binde goreyim :queen: alırım valla 2 grenaj parasına altındaki motoru :queen::queen::queen:
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın.........
Eyvallah abicim tsk ederim Allah razı olsun :rendeer:
cerrahi kardeş hayırlı ugurlu olsun inş süper motor almışsın 600 rr dehşet duruyor yakışmış sanada allah kaza bela vermesin aman güvenlik önlemlerini al kardeşim kapalı garajda muhafaza et apartman önune filan bırakma yolun açık olsun kaskonu ihmal etme kolay gelsin...
Hayırlı olsun ! arzu ettiğin bir motora kavuşman hepimizi mutlu etti.
Lütfen çok dikkatli kullan, hem şimdi hem de motora acemiliğini attıktan sonra...
Olm tencere misin tava mısın nesin lütfen çekilirmisin artık hayatımdan :mrgreen:
Artık senin gibi racer kullanan birisi ile arkadaslık neyim yapamam ben. :queen:
Sırf sen bineceksin diye kasko yaptırmıyorum sıkıyorsa paçan kaskosuz binde goreyim :queen: alırım valla 2 grenaj parasına altındaki motoru :queen::queen::queen:
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah![]()
Bana hitap ederken "akşam motoru bu adamın garajına bırakıyorum" diye bi aklından geçir.. Sonra Çiçek Abbas'ın minübüsüne benzemesin senin motorun akıbeti.. :cherry:
Zaten scooter dan terfi eden scooter a b.k atar , racer dan terfi eden racer a b.k atar.. Sende sınıfçı çıktın olum..:farao:
Sen aklı başında kullan üzme bizi de biz binmesekte olur.. :rendeer: Pis SS çi![]()
hayırlı olsun abicim mutlu mutlu binersin inşallah bize de nasip olur
Hayırlı uğurlu olsun...
Çok şık makina, Allah kazadan beladan korusun, nazar değmesin...
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum....
Amin kardesim darısı olmayanların ve gonlunde yatanların basına.
Ben racer 200 umu bir arkadasa vermemle karsı duvrada patlaması bir olmustu. Motor umrumda degil yemin ederim ilk yaptıgın sey basımı ellerimin arasına koyup eyvah ben ne kadar aptalım olmustu. Aptalım cunki o motosikleti kullanamayacak olan bir arkadasa vermiştim. O gun bugun kimseye bir daha motor vermedim. Özür dilerim inan vermek isterdim ama o gun büyük bi yemin ettim o nedenle kusurumuza bakma güzel kardesim.
Kasko icin biraz bekleyecegim biraz pahalı cunki.
Allah hepinize gonlunce yatan motoru hayırlı kılıp size nasip etsin insallah.
gözünü sevim yapma.
çok üzülürsün.
cerrahi hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullandırır insallah walla ne diyecegimi şaşırdım fena halde kıskandım::winkwink :queen:allah bizede nasip eder insallah