Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazasız belasız kardeşim güle güle kullan. rüzgarın bol yolun açık olsun

Tsk ederim kardesim sagolun eksik olmayın. :rendeer:

erhancım topiği şimdi gördüm neye niyet neye kısmet ..bildiğim kadarıyla bu almayı düşündüğün motor değil..böylece yoldanda kurtulmuşsun..senin adına inan çok sevindim bu motorun rengi gösterdiğinden çok daha güzel ALLAH güle güle kazasız belasız vede arızasız kullanmayı nasip etsin..alışıncaya kadar dikkat edceğini biliyorum..tekrar hayırlı olsun inan kendim alsam bu kadar mutlu olmazdım..hoşca kal

Allah razı olsun abicim cok tsk ederim. Evet digerinden cok bu hosuma gitti. Yol ve plakadanda kurtuldum. Cok tsk ederim iyi dilekleriniz icin ellerinizden öperim.

saygılarımla..

hayırlı olsun .. güle güle binmek nasip etsin allah :rendeer:

Amin insallah kardesim darısı basınıza.:rendeer:

Sonunda aldın demek. Güle güle kullan... :)

Tsk ederim kardesim saolasınız.:rendeer:

Çok sevindim Cerrahi.Araştırmaya başladığında kesin alıcağın belliydi.Ben 600 f bekliyordum senden ama sen daha üst modeli aldığına göre daha uzun süre kullanırsın sanırım bunu.Güle güle kullan,darısı kankin Teflon'un başına

Eyvallah üstadım güzel dilekleriniz icin tsk ederim. Allah sizinde gonlunuzde yatanları size ve teflon, tencere gibi arkadaslarımıza da nasip etsin hayırlısı ile insallah.

cerrahi kardeş.almışın makineyi,hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin inş. güle güle kullanmak nasibetsin..

Amin kardesim eyvallah Allah sizden razı olsun tsk ederim.

Gezmem kardesim merak etme :wiinkk:

gezmem derken umarım karumasız gezmem demek istemişsindir:wiinkk:
bu arada evdemisin bugün ben izinliyim müsaitsen buluşalım:cat:

Üzgünüm kardesim bugun yeni bir şirkete baslangıc yaptım o nedenle zor diyebilirim. Aksam olursa belki olabilir. Eger herhangi bir aksilik cıkmazsa tabii.:cat:

Ooo sonunda...:cat:

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan...

Sonunda nasip oldu bakalım hayırlısı. Tsk ederim darısı basınıza insallah hayırlıs ile :rendeer:

hayırlı olsun, güle güle kullan:rendeer:

Tsk ederim saolun ustadım

Kasko yaptır Kasko:mrgreen:... Geciktirme Kaskoyu... Ateşler basmasın ondan sonra:p

Olm tencere misin tava mısın nesin lütfen çekilirmisin artık hayatımdan :mrgreen:
Artık senin gibi racer kullanan birisi ile arkadaslık neyim yapamam ben. :queen:
Sırf sen bineceksin diye kasko yaptırmıyorum sıkıyorsa paçan kaskosuz binde goreyim :queen: alırım valla 2 grenaj parasına altındaki motoru :queen::queen::queen:

hayırlı olsun allah kaza bela vermesın.........

Eyvallah abicim tsk ederim Allah razı olsun :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cerrahi kardeş hayırlı ugurlu olsun inş süper motor almışsın 600 rr dehşet duruyor yakışmış sanada allah kaza bela vermesin aman güvenlik önlemlerini al kardeşim kapalı garajda muhafaza et apartman önune filan bırakma yolun açık olsun kaskonu ihmal etme kolay gelsin...

Hayırlı olsun ! arzu ettiğin bir motora kavuşman hepimizi mutlu etti.

Lütfen çok dikkatli kullan, hem şimdi hem de motora acemiliğini attıktan sonra...

cerrahi kardeş hayırlı ugurlu olsun inş süper motor almışsın 600 rr dehşet duruyor yakışmış sanada allah kaza bela vermesin aman güvenlik önlemlerini al kardeşim kapalı garajda muhafaza et apartman önune filan bırakma yolun açık olsun kaskonu ihmal etme kolay gelsin...

Cok tsk ederim üstadım eksik olmayın kasko konusunda arastırma yapıyorum onun dısında da GPS sistemi de dusunuyorum. insallah sizede nasip olur gonlunuzdeki yatan aslan :wiinkk::rendeer:

Hayırlı olsun ! arzu ettiğin bir motora kavuşman hepimizi mutlu etti.

Lütfen çok dikkatli kullan, hem şimdi hem de motora acemiliğini attıktan sonra...

Tsk abi buradaki bu mutluluk paylasımını seviyorum bunun yanında hüznümüzde bir mutluluklarımızda. Hersey sizin gibi insanlarla daha güzel :rendeer:
Dikkat etmek konusunda simdilik acemisi oldugum icin zorlanmıyorum ilerde alıstıkca daha dikkat etmem konusunun farkındayim. tsk hersey icin. :rendeer:

Son düzenleme:
Olm tencere misin tava mısın nesin lütfen çekilirmisin artık hayatımdan :mrgreen:
Artık senin gibi racer kullanan birisi ile arkadaslık neyim yapamam ben. :queen:
Sırf sen bineceksin diye kasko yaptırmıyorum sıkıyorsa paçan kaskosuz binde goreyim :queen: alırım valla 2 grenaj parasına altındaki motoru :queen::queen::queen:

Bana hitap ederken "akşam motoru bu adamın garajına bırakıyorum" diye bi aklından geçir.. Sonra Çiçek Abbas'ın minübüsüne benzemesin senin motorun akıbeti.. :cherry:

Zaten scooter dan terfi eden scooter a b.k atar , racer dan terfi eden racer a b.k atar.. Sende sınıfçı çıktın olum..:farao:

Sen aklı başında kullan üzme bizi de biz binmesekte olur.. :rendeer: Pis SS çi:)

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah :)

Eyvallah kardesim. İnsallah sizinde motorunuz en kısa zamanda bulunur ve artık özleminiz biter. :rendeer:

Bana hitap ederken "akşam motoru bu adamın garajına bırakıyorum" diye bi aklından geçir.. Sonra Çiçek Abbas'ın minübüsüne benzemesin senin motorun akıbeti.. :cherry:

Zaten scooter dan terfi eden scooter a b.k atar , racer dan terfi eden racer a b.k atar.. Sende sınıfçı çıktın olum..:farao:

Sen aklı başında kullan üzme bizi de biz binmesekte olur.. :rendeer: Pis SS çi:)

Kurban olsun sana kerdesin. Senden mi esirgeyecegim motorumu :rendeer:
Al tepe tepe kullan. Ama sadece motorun tepesinde kullanman kaydı ile yerlerde degil yani :mrgreen:
Valla senin garaja koydugumu unutup gaflet halinde sana bu sekilde yazdık kusurumuza bakma affet bizi tencere efendi :queen:
:)queen:eek:h be iyi yıttık valla yoksa ertesi sabah cicek abbas modunda sadece iskeletini bulurduk motorun ) :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun...

Çok şık makina, Allah kazadan beladan korusun, nazar değmesin... :)

Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum....

hayırlı olsun abicim mutlu mutlu binersin inşallah bize de nasip olur

Amin kardesim insallah daha güzelleri sizlere nasip olur :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun...

Çok şık makina, Allah kazadan beladan korusun, nazar değmesin... :)

Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum....

Darısı sizin de basınıza üstadım. Umarım sizde en yakında zamanda gonlunuzden gecen güzel motora sahip olursunuz.

Son düzenleme:
Amin kardesim darısı olmayanların ve gonlunde yatanların basına.
Ben racer 200 umu bir arkadasa vermemle karsı duvrada patlaması bir olmustu. Motor umrumda degil yemin ederim ilk yaptıgın sey basımı ellerimin arasına koyup eyvah ben ne kadar aptalım olmustu. Aptalım cunki o motosikleti kullanamayacak olan bir arkadasa vermiştim. O gun bugun kimseye bir daha motor vermedim. Özür dilerim inan vermek isterdim ama o gun büyük bi yemin ettim o nedenle kusurumuza bakma güzel kardesim.

yok be abicim şaka yaptım ben daha ybr 125 i zor sürüyorum :mrgreen:

Bayagı bir gezdim bir ara trafige takıldıgım icin öyle oldu mecburen :pale:
Ona dikkat ediyorum :wiinkk:

cerrahi hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullandırır insallah walla ne diyecegimi şaşırdım fena halde kıskandım::winkwink :queen:allah bizede nasip eder insallah

cerrahi hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullandırır insallah walla ne diyecegimi şaşırdım fena halde kıskandım::winkwink :queen:allah bizede nasip eder insallah

Allah razı olsun.
Nazar etme ne olur calıs seninde olur :p
Saka bir yana Allah gonlunuzde yatanları, en güzel seryleri size nasip etsin insallah.

Foruma işlerimin yoğunluğu nedeniyle ancak bnu gün oda Gaziantep Mt nin fotolarına bakmak için açtım vede biraz forumda gezi yaptığımda o da ne,!!!! ne görüyorum Cerrahi üstad 600 rr almış dedim. Tebrik edenlerden biride ben olayım dedim.

Üstad Allahu teala kazasını göstermesin inş. Güle güle günlerde kullanmanı nasip vede müyesser eylesin. Hayırlara vesile olsun. Tekerin yola düz bassın.

Artık bu kadar duayla sırtın yere gelmez haaa üstad.:p:p:queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar