Cep telefonu seçimi

Arkadaşlar kaç gündür arıyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olacak varsa sevinirim.İstediğim kriterler şunlar:

1.3.2 ya da 5 mp kamera
2.Kamerasında mutlaka flash olmalı
3.Dokunmatik ekranı büyük bir telefon olmalı.
4.Aradığım markalar Samsung ya da Nokia olabilir.
5.İşletim sistemi Symbian ya da Android.
6.Fiyatı maksimum 500 lira olmalı.

fiyatını bilmiyorum ama galaxy wonder olabilir sanırım...

nokia 603 senin aradıgın telefon tek flash eskik suanda yazıyorum..603 den.. 5 mp gayet güzel bi camerası var.. Veya galayx ace bak ..

acele etme 1 kere al tam al.
Nokia 603 Paranın Hakkını Karşılığını Alırsın.
Ben hep Akıllı Telefon Kullandım Android yazılımlı.
Maximum 1-1.5gun gidince vazgectim artık.
ANDROID yazıyorsa alma

bence nokiaya bulasma sıkılırsin.. ama soyle bi durum var bir telefondan beklentin nedir eger yuksek ram kullanan oyun uygulama kullanicam diyorsan samsungun 500 lira civari telefonlari ace gio vs vs uzer seni bide ekran kalitesi iyi degildir o fiyatlardaki samsunglar ama sonucta android bambaska bir dunya elin kolun herseyin olabilir senin hayalinle sinirli. nokia yillardir kullandim kasa goruntu saglamlik batarya omru onda ama nokiada belirli sinirlar icerisinde guzel. sadede grlirsek sade bir insanim fazlasinda gozum yok saglam kaliteli bataryasi uzun olan bir cihaz istersen o fiyata nokia. ama az da olsa biseyler yapmak istersen uygulama yuklerim oyun oynarim dersen android ve en iyi secenek de galaxy ace olur 800mh islemcisi yanilmiyorsam 250mb ram 5 mp de kamera var guzel cihaz ama fazlasini bekleme. saygilar.

Telefoncuda 3 yıl çalıştım,bilgim yeteri kadar var diyebilirim bu konuda ama şöyle diyim ekran büyük isteyince fiyatlar artıyor,500 e o özelliklerde telefon yok,nokia tavsiye etmem çünkü nokia gerçekten artık bitti sağlam dayanıklı desenizde nokianin 8.0mp ile samsungun 8 mp kamerası arasında dağlar kadar fark var artık Devir samsung apple devri htc bile çok tutuluyor bana kalırsa en kalitesi.Ben sana orta halli tek telefon söyleyebilirim oda Samsung ace 5830 istediğin özelliklerde tam fakat fiyatı çok az daha yukarı 550-650 arasında

bence nokiaya bulasma sıkılırsin.. ama soyle bi durum var bir telefondan beklentin nedir eger yuksek ram kullanan oyun uygulama kullanicam diyorsan samsungun 500 lira civari telefonlari ace gio vs vs uzer seni bide ekran kalitesi iyi degildir o fiyatlardaki samsunglar ama sonucta android bambaska bir dunya elin kolun herseyin olabilir senin hayalinle sinirli. nokia yillardir kullandim kasa goruntu saglamlik batarya omru onda ama nokiada belirli sinirlar icerisinde guzel. sadede grlirsek sade bir insanim fazlasinda gozum yok saglam kaliteli bataryasi uzun olan bir cihaz istersen o fiyata nokia. ama az da olsa biseyler yapmak istersen uygulama yuklerim oyun oynarim dersen android ve en iyi secenek de galaxy ace olur 800mh islemcisi yanilmiyorsam 250mb ram 5 mp de kamera var guzel cihaz ama fazlasini bekleme. saygilar.

Bende bir tavsiyede bulunayım dedim ama arkadaş herşeyi söylemiş. Bana kalırsa bu yoruma göre karar ver.
Ben Galaxy Ace kullandım. Kamerası 5 mp flaşlı. Dokunmatigi gayet yeterli. Yazı yazarken klavyesi kullanışlı.
Iki kötü yanı var. Biri, 3g bağlantısı olduğu halde, önde kamerası ve görüntülü görüşmesi yok.
Diğeri de (bu eksiklik bütün androidlerde var) batarya ömrü.
Nokia 500'de dokunmatik gayet başarılı. Kamera da flaş yok ama gündüz deneme fırsatım oldu. Çok net çekiyor. Önde kamerası yok ama ana kamera ile görüntülü görüşülebiliyor. Batarya ömrü Samsung'a göre daha iyi.
En büyük eksiği işletim sistemi. Yani androiddeki gibi zengin içerikleri yok. Tabi birde flaşı..
Şimdiden hayırlı olsun.

Ben bu yorumları android işletim sistemli Vodafone 945 telefonumdan yazdım mesela. Tabi diğer iki telefonla kıyaslanamaz ama fiyat/performans gayet iyi.

Moderatör
Anroid isletim sistemi olan telefon alma diyenlere inat, Android isletim sistemi olmayan telefon alma diyorum.
Evet bataryasi cabuk tukeniyor fakat konustugun icin degil, telefonu cok fazla kurcaladigin icin tukeniyor. Normal kullanimda 2 gun gidiyor sarji.
Model konusuna gelince, her telefon konusunda ayni seyi yaziyorum, Alcatel OT 995 diye bir model cikardi. Fiyat performans olarak su an icin cok iyi. Butceni biraz daha zorlarsan HTC yada Samsung bakabilirsin. Nokia symbian ile inat ettikce eski gunlerini cok ozleyecek gibi. Windows Mobile isletim sistemini telefonlarina adapte etmeye baslasa da Android acik ara önde her konuda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu androidi alan pişman , almayan bin pişman.

işte o dediklerinin hepsi Galaxy Ace S'de var tavsiye ederim. Ben aynısını kullanıyorum. fiyat aralığı da tam istediğin gibi büyük, 5Mb kamera, dokunmatik ekran, androit, falan falan... tavsiye ederim.

işte o dediklerinin hepsi Galaxy Ace S'de var tavsiye ederim. Ben aynısını kullanıyorum. fiyat aralığı da tam istediğin gibi büyük, 5Mb kamera, dokunmatik ekran, androit, falan falan... tavsiye ederim.

Bende satıp üstüne para ekleyip bi şeyler alma niyetindeyim ama şu dokunmatiği dandik değil deyilmi buna benzer bir model almıştım B ye basıyorum M harfi yazıyordu :p

Samsung Galaxy s3 (500 tl bir seçenek olduğu için söyledim, sadece bir öneri ama alırsan kesinlikle pişman olmazsın)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar