bence nokiaya bulasma sıkılırsin.. ama soyle bi durum var bir telefondan beklentin nedir eger yuksek ram kullanan oyun uygulama kullanicam diyorsan samsungun 500 lira civari telefonlari ace gio vs vs uzer seni bide ekran kalitesi iyi degildir o fiyatlardaki samsunglar ama sonucta android bambaska bir dunya elin kolun herseyin olabilir senin hayalinle sinirli. nokia yillardir kullandim kasa goruntu saglamlik batarya omru onda ama nokiada belirli sinirlar icerisinde guzel. sadede grlirsek sade bir insanim fazlasinda gozum yok saglam kaliteli bataryasi uzun olan bir cihaz istersen o fiyata nokia. ama az da olsa biseyler yapmak istersen uygulama yuklerim oyun oynarim dersen android ve en iyi secenek de galaxy ace olur 800mh islemcisi yanilmiyorsam 250mb ram 5 mp de kamera var guzel cihaz ama fazlasini bekleme. saygilar.
Bende bir tavsiyede bulunayım dedim ama arkadaş herşeyi söylemiş. Bana kalırsa bu yoruma göre karar ver.
Ben Galaxy Ace kullandım. Kamerası 5 mp flaşlı. Dokunmatigi gayet yeterli. Yazı yazarken klavyesi kullanışlı.
Iki kötü yanı var. Biri, 3g bağlantısı olduğu halde, önde kamerası ve görüntülü görüşmesi yok.
Diğeri de (bu eksiklik bütün androidlerde var) batarya ömrü.
Nokia 500'de dokunmatik gayet başarılı. Kamera da flaş yok ama gündüz deneme fırsatım oldu. Çok net çekiyor. Önde kamerası yok ama ana kamera ile görüntülü görüşülebiliyor. Batarya ömrü Samsung'a göre daha iyi.
En büyük eksiği işletim sistemi. Yani androiddeki gibi zengin içerikleri yok. Tabi birde flaşı..
Şimdiden hayırlı olsun.