Evet LG G2 Şaun en iyi 3 Telefondan birisi ama aması var
Bataryası değiştirilemiyor ve Hafıza kartı Micro SD Desteği sağlanamıyor 16 ve 32 GB ile kısıtlı kalıyor (64 yok diye biliyorum ) ki ülkemizde 32 gb gelirmi o bilinmez 16 gb ile takılacak mecburen YANLIŞIM VARSA DÜZELDİN BÖYLE BİLİYORUM
Samsungun en büyük + İse Not 3 den bahsediyorum 4+4 Çekirdek 1.9 Ghz eş değiyor ama 2.3 GHz 4 çekirdekden hızlı Olduğu kanıtlanıyor Ve Micro SD desteği var Çok yoğun bir şekilde kullanıyorsanız Yedek batarya taşıma Şansınız var
Samsung fanı olduğumdan değil + Larını ortaya koyarak yazıyorum Evet Bende LG G2 almayı Not3 S4 den mantıklı görüyorum neden fiyatı daha ucuz 1400,15000 tl Bataryada 3000 mah Şekilde 10 numara
Ama Bol Fotoğraf ve video çeken birisi olduğum için Mecburi eliyorum.
İncelemelerin yanı sıra, kullanıcı yorumlarına daha çok önem veririm ve buda en büyük kıstas.
Batarya çıkarılamıyor demişsiniz.Buna gerek olmadığını ben kullanıcıların bizzat yorumlarına dayanarak söylüyorum ki, yoğun kullanımda (telefonu 1 saniyelik daha elinizden bırakmadan) 7 saat'i çok rahatlıkla çıkarabiliyor.Bunu samsung s4 ile kıyaslarsak 2.5 katı yapıyor.Bu da demek oluyor ki, o bataryası cıkarılabilen s4, yanında 2 adet dolu batarya ile gezilince anca bu değeri yakalıyor.Yedek 1 pille anca 6 saati yakalayabilir diye ümit ediyorum bu yüzden 2 batarya dedim :mrgreen:
Evet, hafıza olayı biraz sıkıntı yalnız 32gb'ı var ve stoklar bildiğiniz bitti, bitti yani yok yok :mrgreen: hepsi eridi gitti, kapış kapış..
Note 3'e değinmişsiniz yalnız octa çekirdeği yani 4+4=8 çekirdek değil.Her zaman o 1.9ghz lik çekirdekler aktif olmuyor.Testlere bakarsanız da o testlerin yalan, yanlış olduğu tüm iddaaları koca bir balon olduğu anlaşıldı samsungun :mrgreen: Yani hız testi uygulanan samsung cihazları o hızları normal bir kullanımda hiç ama hiçbir zaman ortaya çıkaramıyor.Fakat sd800 böyle değil.Sürekli 2.3ghz hızında istediğin tüm işlemleri bu hızda ve daha az güç tüketerek yapıyor.
Grafik kartı ve LG nin kendi üretimi olan panellerine(ekran) girmeye gerek duymuyorum bir önceki mesajımdan dolayı ( amoledin iğrençliği

)
Ayrıca ekleme yapayım.
Şuan bu bahsettiğim cihaza (LG G2) sahip değilim.
32gblığın Siyah rengini bekliyorum.Sanırım kasım ayının ilk haftası giriş yapacak ve ilk günden siparişini çekeceğim :cherry:
Beyazda çok hoş yalnız pas,kir,toz vs.. gibi etkenlerden pek yanaşmıyorum beyaz renk bir telefona.