hoşgeldin aramıza 
Burası hakikaten diğer yerlerden çok farklı, insanı değil doğayı ve varolanı değil, keşfetmeyi tercih ediyorsan burası doğru adres.. Ne zaman istersen beklerim, yardımcı olurum..Rebeli hoşgeldin.Herzaman merak ettiğim bir mekanda yaşıyorsun.Eğer kalıcı olursan senin oralara yolumuz düştüğünde yardımını rica edeceğim.:cat:
Donmak mı? Bugün denizden geldim dersem kızma lütfen zira 20 C ve günlük güneşlik bir gün tıpkı dün, evvelsi gün ve diğer günler gibi.. Donmak mı dedin, kelime manası ne acaba? ;-))Hoşgeldin.:rendeer: Kardeş bize Dalyan falan deme donuyoruz zaten burada.:cherry:
Eyvallah, beklerim bu arada 65 vosvos mu var?Hoşgeldin :rendeer:
Sıcak ve samimi duygu ve paylaşımın için tşk.ler
umarım yaz sezonu seninle görüşürüz :queen:
Katılımın daim olsun :cat:
inşallah, karar sizin, her an bir defa yaşanıyor..Hosgeldin. Dalyan ha? Ne diyelim, birgun darisi basimiza insallah!:cat:
"En uzak mesafe ne Afrika'dırBizim taraflara çok uzak olsan da samimi duyguların için teşekkürler. Belki yazın geçeriz oralardan, (Motosikletle değil tabi) o zaman ararım. Senin de yolun hasbelkader buralara düşerse , ara beni.
Sağlıcakla kal.
Eyvallah Şahin, o gün yolda karşılaştığımızda acelen vardı çok konuşamadık gerçi ama bir daha ki sefere Dalyan'a beklerim.. Bu arada nazik yemek davetine teşekkür ederim ama biz köyceğiz pazarında zeytinalanından abladan tereyağlı peynirli gözleme yedik ve kendi yaptığı ayrandan içmiştik. ;-))cavit abicim çıkartamadım seni nereden bileyim.aradığın için saol bak muğla mt olarak toplanmayı planlıyoruz....muğla mt ye gel:cat:
cavit abicim istesemde o gözlemelerden zeytinalanlı abla kadar güzel yapamazdım.afiyet şeker olsunbende baktın ceee derim birgün dalyana gelince
en yakın zamanda görüşmek dileklerimle.sağlıcakla kal abicim