Cennet Dalyan'dan Merhaba..

Sitenizi diğer gruplardan gördüm ve üye oldum.

Istanbul'luyum ama 4 senedir Dalyan'da yaşıyor ve turizm ile uğraşıyorum.

Doğuda Göcek, batıda Ekincik ve Kuzeyde Muğla, Beyağaç arasında teker basmadık noktam yok. Bu çerçevede seyahat edecek arkadaşlara her türlü yardımı seve seve yaparım.

Mesela, dün 3 günlük bir kamptan geldim. 2300 mt. de bulunan ve bir krater gölü olan "Kartal Gölü"nden. Köyceğiz ile Denizli arasında kalan ve Dalyan'a 75 km. mesafede olan bu yere ulaşım 45 km. si offroad olduğu için mevsimin de durumuna bağlı olarak yaklaşık 3 - 4 saat sürüyor. İsteyen arkadaşlara veya uygun olursa gruba, fotoğraflarını ve/veya Google Earth yol planları ile GPS noktalarını gönderebilirim.
Motosiklet ile tanışmam ise ilkokula giderken şimdiki Akmerkezin olduğu yerde bulunan ve motor kira, tamir işi yapan Ömer ustadan kiraladığımız mobyletlerle olmuştu, bir daha da kopmadım..
Devamlı olarak Enduro ve Chopper türü motorlar kullandım, racing ise hayatımda sadece bir sefer o da bir arkadaşımın ısrarı ile olmuştu. Binmemle inmem bir olmuştu ve bana göre olmadığını anlamam için toplamda 50 mt. gitmem yetmişti.

Neyse çok yer tutmasın diye bitiriyorum.

Yolunuz Dalyan taraflarına düşerse hem tanışmak hem de bu bölgede rehberiniz olmak için mutlaka beklerim.

Sağlıcakla kalın,

Rebeli hoşgeldin.Herzaman merak ettiğim bir mekanda yaşıyorsun.Eğer kalıcı olursan senin oralara yolumuz düştüğünde yardımını rica edeceğim.:cat:

Hoşgeldin.:rendeer: Kardeş bize Dalyan falan deme donuyoruz zaten burada.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Hoşgeldin :rendeer:
Sıcak ve samimi duygu ve paylaşımın için tşk.ler
umarım yaz sezonu seninle görüşürüz :queen:
Katılımın daim olsun :cat:

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Türkiyenin en kaliteli motosiklet sitesine hoş geldin.

Bizim taraflara çok uzak olsan da samimi duyguların için teşekkürler.

Belki yazın geçeriz oralardan, (Motosikletle değil tabi) o zaman ararım.

Senin de yolun hasbelkader buralara düşerse , ara beni.

Sağlıcakla kal.

aramıza hoş geldin rebell bende 20 km mesafedeyim sana:cat: :cat: muğla mt sayfasınada bekleriz...köyceğizden selamlar:wiinkk:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

cavit abicim çıkartamadım seni nereden bileyim.aradığın için saol bak muğla mt olarak toplanmayı planlıyoruz....muğla mt ye gel:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar