cenk (arızalıadam) abimizden mükemmel bir video

@Repsolcu sen bu adamın avukatı mısın yaaaa

Arkadaşım yorum olumlu da yapılır olumsuz da bana da pek öyle aman aman süper video gibi gelmedi. Yurtdışındaki adamlarla karşılaştırdığımdan dolayı değil ama açıkçası pek tehlikeli bulmadım yaptığı şeyleri . Motoru fazla yatırmış olabilir kırmızı kamyon sahnesi falan da olabilir . Ama gereksiz yere motor yatırdığı kesin.
Race kullanmak tabi ki refleks kondisyon vb... şeyler ister ama bana kalırsa hemen hemen her SS kullanıcısı yapabilir

Video işine gelince. Video gösterecek birşeyi olanların işidir . Diğer SS kullanıcıları çok daha harika hareketler yaparken kameraları yanında değildir. Ya da gerek duymamıştır istememiştir . Ben ibreyi de göremedim 275 yazıyor ama görüyor muyuz ? hayır . Yalan olabilir mi ? evet

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
adamın hakkını verelim iyi yatıyor arkadaslar...

slm arkadaşlar bu siyteye ne zamndır üye olmayı istiyordum nihayet nasip bugüneymiş herkese ii günler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rapsolcu vidyodaki arkadaştan daha iyi gazlıyorsun :) aman gözünü yoldan ayırma

sen hata yapmayabilirsin ama ya onundeki yapmazmi acaba. aslinda bunu sormak gerekir sov yapan arkadasa

Arkadaş bir iki video daha çekerse taziye başlığını da açarız yakında. Herkes güvenli kullanın, koruma kullanın diye bas bas bağırırken bir iki kendini bilmez yolları pist zannedip ortalığı karıştırıyor. Böylelerinin ehliyet ve motorlarının elinden alınıp psikolojik tedavi görmesinden yanayım. :farao:

Allah herkesi bu tip gösteri meraklı Motosiklercilerden Uzak tutsun :farao:
Kendisini ve digerlerini tehlikeye atmaktan başka bir şey degil yaptığı..

ya beyler herşey iyi hoş da bu arkadaş hangi arada kameranın önünden motorun üstüne çıkıp kaskını taktı.valla bence herşey normal de bu kadr kask giyip kilidini takma konusunda rekeor bu arkadaşta....
yoksa kask takmadı mı=valla ben ister istemez öyle düşündüm???

Aferim. Eski konu gene canlandı. Bir kişi marifetmiş gibi normal trafikte gazlıyor. Bunu ghostrider ile karşılaştırıyorsunuz. Ghost Rider'da yanlış yapıyor bu arkadaşta ve bunlar gibi süren herkeste. İşte bir arakdaşımız 290 ile kaza yaptı. Çektiği acıları Allah kimseye çektirmesin. Aklınızı başınıza alın. İstediğiniz kadar iyi sürün başkaları sizin kadar iyi görmez ve süremez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar