cenk (arızalıadam) abimizden mükemmel bir video

video'yu dikkatli izlediyseniz çokta hızlı gitmediğini anlayacaksınız.
zate ntrefik var. ordaki araçların max hızı. 150km.dir. ki buda en fazla 170 bilemedin 200 km. yapmıştır. ancak. ben sürekli soldaki demir aralıklarına baktım ve cok hızlı değildi diyorum üzteki yan yatmış falan diyorsunuzda. o motor zaten race değilmi motor yatarak doner diye biliyorum o hızlarda benim motorda bile direksiyon işlemez.

Kardeş maksimum 170-200 km olur mu hiç, yapma lütfen.
zaten bi ara 275 görüyor ki, youtube daki motosiklet videolarını az çok takip edenler o sırada yerdeki çizgilerden 250-300 km civarında gittiğini anlayabilirler...
Ayrıca bu makine race ve dediğin gibi yatarak döner :) ama işte onu yüksek süratlerde yatırıp döndürmede bitiyor iş, bazı arkadaşlara bunu anlatamıyorum işte :p

@repsolcu arkadaşım tamam işte herkes nasıl ön kaldırıyorsa bu wideoda da görüldüğü gibi makas atma olayını herkes tüm racing kullanan arkadaşlar yapıyor basit bir olay yani ama tehlikeli

bathu, abicim ss makinelerle ön kaldırmayı, makasa kalkmayı tabii ki çoğu kullanıcı yapar ama burda abimiz yapılması çok zor ve tehlikeli olan makaslara kalkıyor anlatmak istediğim bu…
ayrıca verdiğin videoyu önceden izlemiştim.burdaki 2 pilotta gerçekten altlarındaki makinelerin hakkını veriyorlar.
Benim verdiğim video da, işte bunların motosikletli versiyonu :p

arkadaş yol boşken seritler arasında makas yapmış arabalar arasında değil :)

kardeş sen boş yol görmemişsin anlaşılan :) sana tavsiyem youtube dan ghostrider’ın videolarına bi bak istersen, çoğu videosunda boş yol nasıl olur göreceksin…

Makas en soldan en sağa geçip araba solllamak diildir...önündeki aracı ya sağından ya solundan geçip tekrar önüne çıkmaktır...

Alp, abi herhalde videoyu baştan sona kadar izlemedin, dikkatli izlersen tarif ettiğin şekilde makaslar göreceksin…

Bence okadar da basit birşeye benzemiyor.Çünkü gaz kesmeden direk makasa giriyor.Gercekten o kamyonu iyi makas yapıyor.Ama bişe dikkatimi çekti sanki videonun sonunda kaza yapıyor gibi:silent:

İşte biraz dikkatli seyredince yapılan bazı makasların hiçte basit hareketler olmadığı rahatlıkla anlaşılıyor :cat:
gaz kesmeden makasa girme olayını ve özellikle kamyon makasını hafife almadığın için seni kutluyorum.çünkü bazı arkadaşlar kamyona böyle makas atmanın çok basit olduğunu ve bütün ss kullanıcılarının bu türden makasları rahatlıkla yapabildiklerini savunuyorlarda :p
ayrıca arkadaşım videonun sonunda kaza yok, yanlış teşhis :)

Paylasım ıcın yesekkurler gercekten kalıtelı bır surus.

rica ederim, paylaşmak güzeldir :rendeer:

videodan pek bişey anlamadım ama kendi oturduğum evi gördüm:queen:

videodan pek bişey anlamadım ama kendi oturduğum evi gördüm:queen:

ben videoyu izlerken;
vay be helal olsun... ne makas attı be... ne gaz verdi... gibi cümleler kullanırken

sen başka alemlerdesin;
"bizim ev nerdeydi acaba yaa???" :mrgreen: :mrgreen: ::dalga:: ::dalga::

Gereksiz yere motor yatırıyor. 275 km yazdıgı yerde kamyoneti zor sooluyor. Bu mantıkla kamyonette 240-250 gidiyor.
Salakca yatırıp kaldırmaktan baska birsey yapmamıs. Sürekli fren yapıyor.
Sanırım birçok kişi bundan çok çok daha iyi kullanıyoruz trafikde.
Bana göre makinenin hakkını bile veremiyor. Yazık bu adamda R1 var.

GhostRider i izlersen adam kadranı da kaydediyor hızını goruyorsun, ve adam fen kullanmıyor.
Bizim tırsık abinin eli frenden ayrılmıyor bile.
Hicbir ilgincligi yok, hicbir cazibesi yok.
Sitede video altına yorum yapana katılıyorum: "MAL ISTE"

Marifet İltifata Tabiidir

En iyi motorcu ihtiyarlayıp eceliyle ölendir arkadaşlar. Önemli olan trafiğin yoğun olduğu yerlerde böyle kullanmak diye yazmışsın. :pr:
Bunun neresi önemli anlamadım.
Ghost mudur her kimse tanımıyorum ama akıllı bir adammış. Sizin marifet olarak görmediğiniz, boş ve kaymak gibi yolda sürat yapmak olayını ise ben marifet olarak nitelendiriyorum.
Videoyu izledim. Arkadaş ustalık gerektiren herhangi bir durumla karşılaşmamış. Motoru da gereksiz yere o kadar yatırıyor. Eğer o yatmış kendini tatmin ediyorken önündeki kamyon hafif bir frene dokunsaydı şu anda rahmetlinin son videosunu sizlerle paylaşmak istedim başlığı altında topic açacaktınız.:salut:
Yapmayın arkadaşlar herşeyi yerinde yapın. Bu dünyaya bir daha gelme şansınız yok. Sürat yapma yeri pistlerdir. Yollar değil.... :rendeer:

Eğer biz, akan trafikte kuralları ihlal ederek kendisinin ve başkalarının hayatını riske atan bu tarz kişilere, helal olsun valla ne de güzel sürmüş, aferin dersek, sıradaki gözü kara aklı havada gösteriş meraklısı genç ruhları harekete geçirmiş, günaha girmiş oluruz.

Motosikleti bu tarz kullanan kişiler zannediyorlar ki kendilerini görenler taktir ediyor, destek veriyor.Trafikteki bu kişiler yüzünden motosikletlinin imajı bozuluyor.

Çok marifetliysen git pistlerde yarış arkadaşım.Yurt dışında derece yap göğsümüz kabarsın

Gereksiz yere motor yatırıyor. 275 km yazdıgı yerde kamyoneti zor sooluyor. Bu mantıkla kamyonette 240-250 gidiyor.
orda 200'lemi gidiyo sence :mrgreen:

Salakca yatırıp kaldırmaktan baska birsey yapmamıs.
makineyi o kadar aracın arasında yatırıp kaldırmak çok mu kolay???

Bizim tırsık abinin eli frenden ayrılmıyor bile.
evet doğru aslında, o yüzden kırmızı kamyonun sağından ölümle dans edercesine makasa kalkıyor :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya bak şimdi.....

Tamam motoru güzel ama her motorcunun yaptığı ki hemde herzaman şeyler bunlar. Bence pek özelliği yok....Bahsettiğin gibi makaslar göremedim....Videonun sonuna kadar habire gaz kesip durmuş....Gazı kestiysen makasa ne gerek varki?? Müsait olunca geçseydi kendini tehlikeye atmazdı...

Son olarak o yolda race i döndürmek için yatırmasına gerek yok....Sana kim söylemişsse yanlış söylemiş... Sakın dönmek için yatırma haaa....:queen:

Motosikleti bu tarz kullanan kişiler zannediyorlar ki kendilerini görenler taktir ediyor, destek veriyor.Trafikteki bu kişiler yüzünden motosikletlinin imajı bozuluyor.

Çok marifetliysen git pistlerde yarış arkadaşım.Yurt dışında derece yap göğsümüz kabarsın

bu foruma ghostrider videolarını koyan arkadaşlara da böyle mi tepki verdin acaba çok merak ettim...

ben şunu anlamıyorum;
neden yabancı biri bu hareketleri yaptığında alkışlanıyor da, içimizden biri yaptığında hemen tepki gösteriliyor...

makineyi o kadar aracın arasında yatırıp kaldırmak çok mu kolay???

Hocam gel sana hergun e-5 de vfr ile veya varadero ile pegleri kazıtayım.
Makine yatırıp kaldırmaktan kolay ne var?
Jiroskopik bir aleti yatırıp kaldırmaktan kolay bir sey mi var? Ustelikde gereksiz yere yatırıp kaldırmak :)

Adamın yaptığı marifet değil. Makineyi hakkını verecek biri kullansın. Asla sollamayı, lane splitting yapmayı beceremeyen, risk alamayıp fren yapan, 160 ile gidipde 275 km yazmayacak biri. Eminyet şeridini (sağdaki ve soldaki) kulannmaya bile korkmuş. Ben kendim kullansam diyorum ki o soldaki araçların arkasında asla fren yapmazdım. Amaç show mu? Basardım araçların solundan. Buradaki bayan sürücü gibi fren yapıp paşa paşa sağa da geçmezdim. Ekranı göremiyoz ya Allah bilir sinyal de vermiştir bu bayan sürücü.

O kadar dediğin araç gayet de seyrek bir trafik. Ne çift yönlü ne de sıkışık bir trafik.

Repsol yoksa kullanan sen misin de bu bayan sürücüyü savunuyosun?

Makinenin hakkını ver hakkkınııııı.....

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi güzel gitmiş hele kırmızı kamyonun altına girmeye ramak kalmışkenki hareket fevkalade. herkes yapabilir mi? hayır. refleks ve tecrübe ister. her motor yapar mı? hayır. hız ve güç ister. her yolda yapılabilir mi? hayır. dümdüz, kuru ve temiz asfalt ister ama en önemlisi, gerekli mi? hayır. canımızı sokakta bulmadık. tabiki gerektiği yerde hıza da, makasa da evet.

bu foruma ghostrider videolarını koyan arkadaşlara da böyle mi tepki verdin acaba çok merak ettim...

ben şunu anlamıyorum;
neden yabancı biri bu hareketleri yaptığında alkışlanıyor da, içimizden biri yaptığında hemen tepki gösteriliyor...

Onlar yabancı. Bir tedbirini almışlardır. Normal trafik değildir diye düşünüyorsun.

Onları da akan trafikte alkışlamadım ki hiç bir zaman.

Onlarla trafikte karşılaşma ihtimalim hiç yok; çünkü benim ülkemde değiller. Ama motosiklet kullanıcısı bizimkiler olunca iş değişiyor. Bu tarz motosiklet kullanıcılarının benim ülkemde yaygınlaşması korkusunu yaşıyorum.

Kaza videosu seyretsem biraz etkileniyorum ama o kişi benim vatandaşım olsa kahrolurum üzüntümden.Duygularımdaki samimiyete lütfen inan.

abi güzel gitmiş hele kırmızı kamyonun altına girmeye ramak kalmışkenki hareket fevkalade.

dikkat budur işte :cat: :cat:

herkes yapabilir mi? hayır. refleks ve tecrübe ister. her motor yapar mı? hayır. hız ve güç ister. her yolda yapılabilir mi? hayır. dümdüz, kuru ve temiz asfalt ister ama en önemlisi, gerekli mi? hayır. canımızı sokakta bulmadık. tabiki gerektiği yerde hıza da, makasa da evet.

doğru söze ne denir ki :rendeer: :rendeer:

Onlar yabancı. Bir tedbirini almışlardır. Normal trafik değildir diye düşünüyorsun.

Onları da akan trafikte alkışlamadım ki hiç bir zaman.

Onlarla trafikte karşılaşma ihtimalim hiç yok; çünkü benim ülkemde değiller. Ama motosiklet kullanıcısı bizimkiler olunca iş değişiyor. Bu tarz motosiklet kullanıcılarının benim ülkemde yaygınlaşması korkusunu yaşıyorum.

Kaza videosu seyretsem biraz etkileniyorum ama o kişi benim vatandaşım olsa kahrolurum üzüntümden.Duygularımdaki samimiyete lütfen inan.

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Abimiz mi?

Sürekli abimiz diyorsun.... kendi adına konuş lütfen.... tanımadığım bir insan, saygı duyarım o kadar...

ayrıca yaptığı çok tehlikeli ve örnek olmayan birşey...

R1 i bu şekilde kullanmayı beceremeyen ve kullandığını iddia eden kişi alışageldiği üzere anca bir bayan sürücüdür...

Anlayan anladı ;)

onu anladık kardeşim de, sen hala olayı anlayamadın herhalde.

kullandığın kelime biraz ağır kaçmadı mı???

lütfen biraz saygılı olalım :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu topic gereksiz polemiklere neden oluyo gibi.

Sürekli abimiz diyorsun.... kendi adına konuş lütfen.... tanımadığım bir insan, saygı duyarım o kadar...

ayrıca yaptığı çok tehlikeli ve örnek olmayan birşey...

ben büyüklerime yada sevdiğim kişilere abi diye hitap ederim, cenk de diyebilirdim ama büyüğüm olduğu için bana yakışmaz.
sen büyüklerine ismiyle hitap ediyorsan bilemem...

bu arada ben her platformda abilerimin yada kardeşlerimin adına konuşabilirim ve yeri geldiğinde de haklarını koruyabilirim.
burda zaten olağandışı bir durum yok ama bayan kelimesi çok kabaca bir tabir oldu :farao:

Bu topic gereksiz polemiklere neden oluyo gibi.

maalesef bazı arkadaşlar ağır kelimelerde bulunuyorlar :farao: :farao:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi güzel gitmiş hele kırmızı kamyonun altına girmeye ramak kalmışkenki hareket fevkalade. herkes yapabilir mi? hayır. refleks ve tecrübe ister. her motor yapar mı? hayır. hız ve güç ister. her yolda yapılabilir mi? hayır. dümdüz, kuru ve temiz asfalt ister ama en önemlisi, gerekli mi? hayır. canımızı sokakta bulmadık. tabiki gerektiği yerde hıza da, makasa da evet.

Bu söylediklerinde ciddimisin? Hayır sanmıyorum olamassın dimi...Şaka yapma..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar