- Konu Yazar
video'yu dikkatli izlediyseniz çokta hızlı gitmediğini anlayacaksınız.
zate ntrefik var. ordaki araçların max hızı. 150km.dir. ki buda en fazla 170 bilemedin 200 km. yapmıştır. ancak. ben sürekli soldaki demir aralıklarına baktım ve cok hızlı değildi diyorum üzteki yan yatmış falan diyorsunuzda. o motor zaten race değilmi motor yatarak doner diye biliyorum o hızlarda benim motorda bile direksiyon işlemez.
Kardeş maksimum 170-200 km olur mu hiç, yapma lütfen.
zaten bi ara 275 görüyor ki, youtube daki motosiklet videolarını az çok takip edenler o sırada yerdeki çizgilerden 250-300 km civarında gittiğini anlayabilirler...
Ayrıca bu makine race ve dediğin gibi yatarak döner
@repsolcu arkadaşım tamam işte herkes nasıl ön kaldırıyorsa bu wideoda da görüldüğü gibi makas atma olayını herkes tüm racing kullanan arkadaşlar yapıyor basit bir olay yani ama tehlikeli
bathu, abicim ss makinelerle ön kaldırmayı, makasa kalkmayı tabii ki çoğu kullanıcı yapar ama burda abimiz yapılması çok zor ve tehlikeli olan makaslara kalkıyor anlatmak istediğim bu…
ayrıca verdiğin videoyu önceden izlemiştim.burdaki 2 pilotta gerçekten altlarındaki makinelerin hakkını veriyorlar.
Benim verdiğim video da, işte bunların motosikletli versiyonu
arkadaş yol boşken seritler arasında makas yapmış arabalar arasında değil![]()
kardeş sen boş yol görmemişsin anlaşılan
Makas en soldan en sağa geçip araba solllamak diildir...önündeki aracı ya sağından ya solundan geçip tekrar önüne çıkmaktır...
Alp, abi herhalde videoyu baştan sona kadar izlemedin, dikkatli izlersen tarif ettiğin şekilde makaslar göreceksin…
Bence okadar da basit birşeye benzemiyor.Çünkü gaz kesmeden direk makasa giriyor.Gercekten o kamyonu iyi makas yapıyor.Ama bişe dikkatimi çekti sanki videonun sonunda kaza yapıyor gibi:silent:
İşte biraz dikkatli seyredince yapılan bazı makasların hiçte basit hareketler olmadığı rahatlıkla anlaşılıyor :cat:
gaz kesmeden makasa girme olayını ve özellikle kamyon makasını hafife almadığın için seni kutluyorum.çünkü bazı arkadaşlar kamyona böyle makas atmanın çok basit olduğunu ve bütün ss kullanıcılarının bu türden makasları rahatlıkla yapabildiklerini savunuyorlarda
ayrıca arkadaşım videonun sonunda kaza yok, yanlış teşhis
Paylasım ıcın yesekkurler gercekten kalıtelı bır surus.
rica ederim, paylaşmak güzeldir :rendeer: